ДА СЛУШКА МНОГО, ДА Е УСМИХНАТА И ЗДРАВИЧКА! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ГЕОРГИ, ЙОСИФ, МАРТИН АЛЕКСАНДЪР, ЕКАТЕРИНА, МАРТИН, НИЯ, МАРТИНА, ТЕОДОРА И АНТОНИА, АЛЕКСАНДРА!

Честит рожден ден на Мартушата, Теодора, Антониа, Александра и Росен 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРКИ И СЛАДУРКОВЦИ, КОИТО СМЕ ПРОПУСНАЛИ!!!

Стискам палци мъжа ти да се оправи бързо

Направо полудях, а го бях качила на уж недостъпно място.Добре ,че се обърнах навреме,просто....... 

Само Деата,Уо,Рукси а другите не правихте ли снимки.Какви сте лоши.АЗ предлагам в нашето албумче да сложиме снимки от първите рождени дни на палавниците 
Всеки път като ни метнат зъбите и като вдигнем Т и много се шашкам за тези термометри
Явно буболечката ми е пораснала и на височина, защото от вчера стига отгоре масите и дърпа каквото хване
Вашия от обикновените живачните ли беше или дигитален? Мен ме е страх да не докопа обикновения
годинка на

::balon:

Горкото има няколко бойни рани - една на челото, една на носа и си сцепи устната, ама много тича и няма спирачки
Трябва си един човек, който само да тича след нея и да я спасява като падне
Та това са хубавите работи около нас
и честит
А къде кръстихте Макси?
На нас ни поникнаха още четири зъба два отдолу и два от горе и сега сме със 6 зъба.Може да се класираме за най бавно никнене на зъби.Ако така ги вадиме през 3-4 месеца по 2 както са 20 наброй ще си влачиме това зъбоникненето до като тръгнеме на училище ще ни поникнат и ще трябва да ги сменяме с постоянни