Бебетата вече са деца - септемврийчетата стават на една

• 9 260
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на Мартинка, Антония, Теодора, Александра и Росен!
Да са мноооого щастливи и усмихнати бебчета!

Ей, мами, тези всекидневни поздрави за рожденните дни ми напомнят много на миналата година, когато всеки ден катовлизах имаше поздави за някоя родила мама Simple Smile Супер беше!!! А сега е още по-супер  Heart Eyes

Деатка, ти пък си ме изпреварила  Mr. Green
Искам и тук да пожелая всичко най, ама най-хубаво на едно малко християнче - МАКСИ! Много съм щастлива, че съм му кръстница и искам да знае, че винаги ще му помагам с каквото каже  Heart Eyes  Hug А това е за мама му Wink   bouquet

Ех, Лулу, ти ще станеш съвсем на вейка бе жена от бачкане!

Иви, нацелувай Елито от мен  Hug

За партито и аз мисля да си измислим тематични играчки и някаква сума. А томболата е отработена от Коледа, така че няма да има проблем Simple Smile

# 211
Честито християнче  Hug Макси   bouquet ама и хубава кръстница сте му избрали Whistling

Марис аз съм много зле  ooooh! Честит нов уютен дом! Може и да има камари за подреждане, но си е ваш и ви е нов! Какво по-хубаво от това! Нека в него живеете щастливо и да си създадете поне още едно такова прекрасно същество като Ади! Ще я целуна непременно и ти Ади   love001.

Роси нямаш идея колко добре те разбирам  Crossing Arms Ако знаете какъв рев е от вчера вечерта newsm45 Само с два зъба сме ooooh! (подари ни второ зъбче за рождения и именния си ден), но пък цялата уста е на бабунки  Rolling Eyes Искам вече да са 20  Praynig

Лулу, целуни Мартуша от нас! Сигурно голямо гушкане пада след работа  Hug

# 212
  • Остров Приятелство
Добър Ви ден!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛЪНЧИЦА! newsm59
Да сте живи, здрави, весели игриви!
Майчици, много да Ви радват слънчицата Ви.Честит празник!  bouquet

Марис не съм искала да те обидя, ако съм постигнала такъв резултат Sad
Радва, се много за новият Ви дом.с много любов, щастие и дечица да го напълните!

# 213
честито на всички от вчера и днес  newsm59 nbirthday  bigdance2  ura newsm38да са ви живи и здрави малчовците мн да ви радват и по малко бели  bouquetние рядко пишем защото нямаме време неможем един без друг Grinningсега ни мъчат зъбки но само са ни наболи и ги чакаме от 2 мес и нещат да излизат май само ние сма без зъбче,иначе сме добре тичаме и сме синкави,онзи ден ми се изправи косата оставих го за секунда и хоп в ръба на масата се удари оченцето и беше ужас #Crazy едвам се успокой е сега вече ни поминава и сме добре  Simple Smileсамо сме синкави,желаем ви весело прекарване на празниците Wink

# 214
  • Пловдив
Приси ви черпи за първия си рожден ден
 newsm38 Misc Baby Bottle beer Wine Glass eat Popcorn  food010 cook cook hbdtu

# 215
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВА,МОМЧИЛ,АЛЕК,НИЯ,КАЛИНА,АЛЕКИС,БОЖИДАР И ХРИСТО 

newsm18 newsm59   nbirthday  newsm67  newsm18

bigdance2  hbday   happy bd   bdbaloni

ДА СА ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ,ЗАСМЯНА И ВЕСЕЛ ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ СЕМЕЙСТВА  bouquet  bouquet  bouquet

ДЕАТА честито ви християнче  bishop

Марис
честита нова къща

Ние да се похвалим,че вече по предназначение ползваме гърнето(а НЕ за игра) Joy hahaha

Лек ден момичета  bouquet

# 216
  Честит рожден ден на цялата камара рожденници днес!
Специални целувки на Момчи   Heart Eyes Да растат здравички, безгрижни и усмихнати!

Съни, не съм се разсърдила ама за абсолютно нищо, даже не знам защо с такова впечатление си останала  newsm78

Искам да питам кой къбе бебоците във вана и какво слагате отдолу, за да не се хлъзгат?

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАХА НА 5-ТИ: НА СЛАДКАТА ЕЛИСАВЕТКА, НА МАРТИН И НИЯ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРИТЕ, КОИТО ПРАЗНУВАХА НА 6-ТИ: МАРТИНА, РОСЕН, ТЕОДОРА И АНТОНИЯ И АЛКСАНДРА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС МОМЧИЛ, АЛЕК, НИЯ, КАЛИНА, АЛЕКС И БОЖИДАР! ДА РАДВАТ МНОГО, МНОГО РОДИТЕЛИТЕ СИ И ДАРАСТАТ ЗДРАВИ ДЕЦА!

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА НАШАТА СЛАДКА МАЛКА ПРИСИ! С ПОЖЕЛАНИЯ ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА ЗДРАВА И ПАЛАВА ЗА РАДОСТ НА МАМА, ТАТИ И ДВАМАТА БАТКОВЦИ!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 218
Maris, аз къпя Тео отдавна в голямата вана. Слагам под него гумена постелка. Продават се такива специално за вана или баня (то няма значение). Отдолу нашата е със силиконови лепки, дето правят вакуум и се залепя здраво за ваната. Голямо обяснение дръпнах  Embarassed

Честито ви ново жилище   bouquet Много щастливи моменти да изживеете там  Heart Eyes

Да се похваля и аз  Grinning Местим се края на септември в нова къща (не сме я купили, под наем е Laughing). Тео ще си има негова стая, което е страхотно. Къщата се намира на 15 минути пеша от Гринуич парк, а най-важното е, че е на същата улица, на която е и градината на Тео  Hug За сега платихме само капаро и чакаме да мине проверката на всички документи и кредитното ни досие и се занасяме натам.

# 219
Супер, Пепа! Браво за къщата! И с градинка, нали  Wink
И аз си мислех за такава постелка. Трябва да се разшетам из магазините Simple Smile

# 220
Здравейте мамчета и мъничета  Hug
Голям поздрав за всички рожденици, много се вълнувам    bouquet

Аз изпадам в нещо като предродилна депресия  Embarassed с всеки изминал ден изживявам емоциите от миналата година по това време  Simple Smile

Лора, стискам палци да е успешна операцията  Praynig
Дани, какво направи с майстора? Аз нашия не ти го препоръчах, че щеше да ме споменаваш често и то не с добро  Mr. Green
Утре пак ще влизам да поздравявааааам   newsm51 smile3525

# 221
  • Sofia
Привет!

Честит Първи Ден Ден на всички рожденници! Да са живи и здрави и много, много щастливи!

Рали вече си ходи самичка, но понеже е много кротка и вечно е в синини. От днес няколко дена е при другата баба. Всеки ден ще си я карам и прибирам. Идеята е майка ми малко да разпусне  Grinning тя пък се е хванала тук с едни туршии... мани мани лудница.

Нямам търпение за общия рожден ден  Party

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 13:31 от taigi

# 222
Честит Рожден Ден на Преслава, Момчил, Алек, Ния, Калина, Алекс, Божидар и Христо! Растете като гъбки и радвайте прекрасните си майки и бащи! Безгрижно детство ви желаем с Ели и много хубави игри! На чудесните ви майки в този хубав ден да са щастливи и винаги да са обичани!

Вещи обилна почерпка си заформила  Joy

Марис
, аз къпя Елито от няколко дни във ваната и засега не слагам нищо...имам една постелка от тези, за които говори Пепа (много точно ги е описала), но е наша и я махнах, за бебка ще купя нова  Hug

Пепи
благодарим и на теб   bouquet Това същата къща, която искахте ли е? Поздравления  newsm51

Аз изпадам в нещо като предродилна депресия  Embarassed с всеки изминал ден изживявам емоциите от миналата година по това време  Simple Smile

Ох и аз го минах това, а до обяд на 5-ти ми беше едно нервно и му дръпнах един рев  Joy

Тайги
честити ви краченца, малката русолява главица дали ще може да бъде нацелувана от нас  Hug Да е силничка и здрава, а синините минават. Казаха ми да давам хомеопатично Арника еднократно при по-грубо падане. Ние днес официално за първи път си обелихме брадичката  ooooh!

# 223
С градинка е къщата, Марис, но много мъничка. Сега сме с по-голяма градина, но пък къщата е по-малка.

Иви, да, същата къща, която искахме да вземем е:) Доволна съм, че не я изпуснахме  Grinning

# 224
  • София/Осло
ЧЕСТИТО ПЪРВО ПРАЗНЕНСТВО НА МЪНИЧЕТАТА
Целувки на Приската Hug
Пепи - честита ви къщичка. Дано да сте много щастливи там Heart Eyes
Марис - Макси се къпе понякога в голямата вана, но е с Марти вътре и да си призная не съм се замисляла ,че трябва да слагамм нещо на дъното newsm78
Тайги- честити ви ходещи краченца  bouquet
АЗ също нямам търпение за купона Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт