Бебетата вече са деца - септемврийчетата стават на една

• 9 258
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  Flutter
Благодарим за пожеланията за рожденния ни ден  Flutter Черпим всички с тортичка http://www.bgphoto.net/photos/10821/o632932182940312500.JPG

Честит Рожден Ден на всички слънчица!Да са живи и здрави и да носят радост на мама и тати!

Ето малко снимчици от вчерашния ни рожден ден.http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10821&AlbumId=65710

# 226
Честито на днескашните рожденици newsm59 bdbaloni ::balon:От днес и аз съм в едно такова хем тъжно хем весело настроение.Миналата година на тази дата ми беше термина и си спомних че всеки ми звънеше и питаше дали  родих,а си представям на 14-ти какво ще е.
Марис Ние къпеме Веронка във нейната си ваничка с едно като шезлонг,но втора вечер я къпеме права на подвижния душ и й харесва.
Ох дават зор

# 227
  • София/Осло
мамо роси- трябваше да свирнеш вчера като си ни видяла Naughty Wink

# 228
Честито на всички с повод и без повод!  bouquet
Момичета, сега не разбрах, по малък подарък ли купуваме за общия рд, и до колко лв.? аз ще дойда, ако не ми мине котка път (черна може, че ми носят щастие), и Сара също ще дойде.
В Мол-а при Хемус има намаление на всички видове обувки, този големият с Г започваше на 2 ет. От там днес купих на Сара ортопедични обувки за 10 лв. Жалко че късно разбрах, и и купих по-големи, 19, а пък тя нашата с един такъв фин и прекрасен малък крак.....Така че, ако искате тези, които имат възможност да проверят... Имаше и един есенно зимни-21 лв. суперски, дано не ги купят до 15-ти и да има за малко краче...

# 229
freak_man магазинът се казва Леонардо  Hug

# 230
Така де, къде е Леонардо, къде е Г-то hahaha

# 231
Ivy,  как да си добавя бебока в рождения списък?
данните са:
09.09 - бебе Дани на мама sharkey 2.900 кг, 50 см

# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС НА АЛЕКСАНДРИНА И КРИСТИНА  newsm59

bigdance2   hbday  happy bd

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ПРАЗНУВАЩИТЕ СЕМЕЙСТВА Peace

# 233
  • Остров Приятелство
winny Мила, Честит Първи Рожден Ден на твоето слънце.Желая му много здраве, щастие, късмет и път осеян само с красота.

Толкова се вълнувам спомняйки си как чакахме заедно да се появят нашите слънца.Как седяхме на верандите и гледахме всяко бебче което излиза на бял свят и стискахме палци да е леко.Еееех много мило и също така страшно ми става.
Още един път Честит newsm51 празник!

Кристина на мама kkid - Честит Рожден ден и на вас!  bouquet

# 234
Момичета черпим виртуално и хуквам,че днес е лудница! Довечера дано да мога да пиша повече и да честитя, на тези ангелчета които съм пропуснала тия дни.

Съни, дааа мили спомени. А Кид я познаваш май и нея, тя идваше всеки ден да я слушат и роди днес през деня, така че заедно сме търкали коридорите и леглата Шейновски:-)))Сега ще звънна да и честитя:-)))

# 235
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ!!!

freаk_man, моят е мъж, но и ние сме още на 18 номер обувки Embarassed
deata, Maris, Пепа, и аз вече не слагам нищо на дъното на ваната, като къпя Габи. Сложих првия път и ми се видя излишно  Laughing То ние доста често сме по хотели, та си го къпя в душ кабината, прав.
Пепа, честито нова къща   bouquet
deata, Maris, честито ви на вас кръщене и т.н.!

Абе аз чета, да съм в час, но не смогвам да пиша  Embarassed Та ако съм пропуснала нещо или някой, да ме прощавате  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

А  ooooh!, то май Olja няма да влезе да се похвали, та аз да кажа: на 01 септември, точно 1 година и 1 ден след Дианка, сестрата на Olja роди момиченце - Габриела  Grinning Ние бяхме заедно на морето (може да сколасам да пусна снимки  Embarassed ) и чакахме тръпнещи какво ще стане. Не успяха да са в един ден с Дидка, но по-добре - 2 купона  Mr. Green

# 236
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ
Честит празник и на Кристина.
Аник- да поздравиш Оля.Да си леля си е много отговорно Laughing

# 237
Здравейте и от нас!
Ние сме болни, а имаме и доста задачи в момента, та затова не съм чела и писала откакто се върнахме от моренце. Поздравяваме всички навършили годинка симпатяги, да са живи и здрави!!!!!! Надявам се скоро да си седна на д.... и да изчета как сте.  А да си леля било голям кеф, много се вълнувам:) Хубав ден на всички и доскоро!

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
УИНИЧКА, СПЕЦИАЛНИ ЦЕЛУВКИ И ПОЗДРАВИ ЗА СЛАДКАТА АЛИ!

Оля, честито ти племенниче  Hug Много да ви радва бебочето и леля много да го слушка! Ама как сладко се е получило, само с една година и 1 ден разлика да са ви децата.  Heart Eyes И аз искам да стана леля, но както е тръгнало, няма да е скоро.  Rolling Eyes Вчера си говорихме с брат ми по този въпрос и май се е поуплашил заради моето раждане, защото и той беше в стаята почти до последно. През цялото време се притеснявал горкият за мен и се молел да родя и аз да съм жива и здрава и друго не го интересувало. Май доста се е шашнал, а аз даже не виках хич и се държах много мъжки.   Confused Поговорихме си доста по този въпрос, но неговата приятелка е доста млада и без това, та имат време за размисли  Joy

# 239
Здравейте и от нас! Тези дни не съм влизала във форума и докато ви изчета....
Честито на всички малки рожденичета, да растат здрави и палави! newsm51 newsm51 newsm51
 baloni bdbaloni baloni
Оля, Тайги, честити ви племенници  bouquet
Честито на проходилите  tiptoe и озъбилите се  tooth също!
Я да се преброим беззъбите, че малко останахме: Емо на ЛСС, Екатерина на Анхеса, Анди на Дани, Мартин на Тани, Емилия на Виенна и Кристиян на Цветка_06. Ако някой е напуснал отбора, да се похвали Mr. Green
Ние сме добре, Емо ходи хванат за една ръчичка, но още го е страх да се пусне. Освен това не търпи и каишките, така че да е як кръста на мама Crazy Сдобихме се и с първата синина - господинчото хвърли едно кубче под радиатора и докато реагирам, той се хвърли след него... Сега има избледняваща синьо-лилава черта на челото...
Сега ще бягам, но ще гледам да се включвам по-редовно вече  Hug
П.С. Мамо Роси, не съм забравила, просто нямах време Blush Извинявай за забавянето Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт