Бебетата вече са деца - септемврийчетата стават на една

• 9 264
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
  • София, в полите на Витоша
Честито и от нас на рождениците от вчера и днес!!!

Специални цунки на моята слабост- Али!!!

Пепа, честит дом, много щастие, любов и още бебоци! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и нашият отчет- 9600 гр. и 78 см.- вече добиваме манекенски мерки, а не бъчвообразни.... Joy

Цунки от нас, че ме върти една шайба...

Нещо не чух отзиви за новозаформилият се "лелински" отбор- я да се преброим... Деата, Оля, Тайги, Пипи- аз де- и това е по памет на прима виста - вие сте наред.... Joy

# 241
Честити рождени дни на:  
Мартин на мама tani
Елисавета на мама Ivy 
Ния на мама Tatyana 
Мартина на мама luluto
Росен на мама Bella04 
Теодора и Антониа на мама jumper 
Александра на мама milena000  
Преслава на мама ЗлаВещица 
 Момчил на мама Roshko    
Алек на мама rosito_m_m 
Ния на мама joanna   
Калина на мама ketta 
 Алекс на мама funny   
Божидар и Христо    на мама alessina 
Кристина на мама kkid
 Анна на мама Deteto
Даниел на мама sharkey 

Тайги - ха честито ти сладко племенниче!:-)Живо и здраво, и добре дошла при лелите:-))(Аз за сега само си чакам.... то всъщност дори и да стана няма да съм точно леля май...а жена на вуйчото..)
Е, те така растат децата:-)Къде си видяла хлапе без ожулени(охлузени, посинени) колене?!:-))))
ЛораДжи - стискам палци всичко да мине леко и успешно!
Съни - честито проходило Калоянче:-)) Снимки морски?
Марис, честит ви нов дом, вече съвсем ваш си:-)(друго си е човек да си подреди къщичката)Simple Smile
Цитат
Ей, мами, тези всекидневни поздрави за рожденните дни ми напомнят много на миналата година, когато всеки ден катовлизах имаше поздави за някоя родила мама  Супер беше!!! А сега е още по-супер
  smile3521 smile3501
Съгласна съм с Деата за томбола както на Коледа!Беше супер сполучливо и перфектно организирано!
АниК- е дай да ви видим плажно, дее Wink
Деата - честито кръщение на МаксиSimple Smile
Лулуто - ти си опасна жена!!От къде врем еи сили за още ено бачкане?!! #Crazy Честито официално прохождане! Ааа, "На юнак - и рана"Simple SmileДа я на гушиш малката палавница:-), зъбата:-))
Мамо Роси - да са ви честити новите зъбаци! Мила извинявай, че се проточи толкоз уговорката ни, но обещавам другата седмица да се видим вече и да ти го връча!
Дейзи - честито гърнеползване!Шапка ви свалям!При нас това е още добопожелателно нещо...За сега съм го скрила, че първите опити се увенчаха...съ пълен провал...
Пепа - честит нов дом!Да бъде пълен с обич и хармония! А на Тео му завиждам благородно за собствената одая:-)))
Гал78-аа никви депресии!На мен ми е едно такова приповдигнато, само сега докато пишех се сетих как накрая чакахме Пепа да появи ТеоSimple Smile))
В тая връзка(депресарската) да се оплача... остана ми един кусур от бременността... Като се развълнувам и реввам... много тъпо...независимо от повода.Много си се дразня, но за сега не откривам лек.
Честито лелинство и на ОлятаSimple Smile)Да и е живо и здрава племенничката!:-))

# 242
И специално благодаря на всички ви за сърдечните поздрави:-))
...и виртуално:

Снимки ще приложа след утре(вече днес, де...ама просто нямаше как да не се разпиша подобаващо:-))), защото днес продължава купона вече с млади хора - приятели с две-три дечца:-)
Милена 000 - Имаш прекрасна дъщеря:-), почти адашка на моята:-)Да ти е жива и здрава и все такава веселушка:-))

# 243
Честит Рожден Ден на Али и Кристина! Хубаво детство ви желаем, изпълнено с много звънък смях! А на техните майки и татковци - да са ви здрави и усмихнати дечицата и много да щуреят!

Последна редакция: сб, 09 сеп 2006, 03:11 от Ivy

# 244
Честит Рожден Ден на Анна и Дани! Хубав Рожден Ден ви желая изпълнен с много балони, игри и усмивки! Шарки, Детето да са ви обичани и щастливи дечицата!

# 245
Шарки добавих ви  Hug

Оля, честита ти племенничка! Дидка е голяма красавица, пу-пу!

Пипи пиши ме и мен аз съм с два броя  Mr. Green Много съм  ooooh! ами честито ви последно месече  newsm51 Къде съм бляла незнам  Embarassed Като ви вземат някъде на ревю да пуснете и снимки  Joy Елито, както е тръгнала май тапишон като мен ще е  hahaha

# 246
Хяй, Оля, честито ти племенниче. Да ви е живо и здраво Simple Smile   bouquet

Честит рожден ден на всички бебоци от вчера АЛИ и Кристина
И от днес - Ани и Дани!
Специални целувки на Ани от Ади! И пита кога ще се видят да сравним как са се променили размерите от родилния дом Simple Smile

Мамита, а на мен миналата година по това време ми казаха, че през нощта ще родя! И аз бях  Shocked 

# 247
  • София/Осло
 newsm59  bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ И ДАНИ newsm59  bigdance2

Искам да ви питам кога и по колко спят децата ви?
Нашият режим е следния :
сутрин ставане около 7-7.30
лягане към 9.30-10
ставане към 12-12.30
лягане към 15
ставане към 17
лягане в 21
Май много спим Joy Joy Joy

# 248
  • Варна
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВА, МОМЧИЛ, АЛЕК, НИЯ, КАЛИНА, АЛЕКС, БОЖИДАР И ХРИСТО, АЛЕКСАНДРИНА, КРИСТИНА, АННА И ДАНИЕЛ!   newsm59  bigdance2

Деата, Мони спи така: става в 7-7,30, заспива към 10 до 11,30-12; после пак заспива към 3,30 до 5ч и вечер заспива в 8,30. Тъй че горе-долу като при вас  Laughing
За къпането - къпем я в нейното корито, нямаме голяма вана, но може да се каже че през цялото време е или на колене или права опитвайки се да докопа сапуна или шампоана  Laughing

Аз от четвъртък почнах работа, засега е спокойно, а Мони се държи добре и се разбира с бавачката, дано няма проблеми занапред  Praynig

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСТНАЛИТЕ ДЕЧИЦА! nbirthday newsm59  ura
Мартин на мама tani
Елисавета на мама Ivy  Ния на мама Tatyana  
Мартина на мама lulutoРосен на мама Bella04  
Теодора и Антониа на мама jumper 
Александра на мама milena000   
Преслава на мама ЗлаВещица 

Момчил на мама Roshko    
Алек на мама rosito_m_m  
Ния на мама joanna   
Калина на мама ketta 
 Алекс на мама funny   

Божидар и Христо    на мама alessina  
Кристина на мама kkid
 Анна на мама Deteto

Даниел на мама sharkey  

И специален позрав за пресните рожденници
 Али и Криси от вчера и от днес Ани и Дани! Ще чакаме снимки от всички мили празници и ще си ги разгледам с голямо удоволствие!
 И аз все си спомням миналата година как се радвах на всяко родено бебче. Просто тези емоции ще си останат много трепетни за мен и сега поздравите ме вълнуват по същия начин.  Heart Eyes
 Много специални поздрави за новото християнче Макси и прекрасната му кръстница. Деатка , Марис ама вие се сродихте . Браво ,много Ви си се радвам!  bouquet
 Честито на Тайги и Оля за племенниците!Отговорност и радост голяма е това. Леля това си е звание Laughing казва Ви го "стара"леля с племенник на 1 г и 8 месеца Laughing
  Пепа, много щастие в новия дом!
  Лулу, ти ме разби с таз работа, как смогваш мила?
  Дейзи овации за гърнето на Бобочо и теб!
  Ани, покажи зетя на морето де! Laughing Или има компромати? Mr. Green
  Момичета, дайте идея за заведение , на 17.09 ще кръщаваме Мила и търся заведение за около 30 гости/голяма рода сме/ и нищо не измислям newsm78 Рукси, спомена за някакво, но аз забравих къде е  Embarassed
  Миичка я водих на консултация. Вече не сме шишковци, тежим 9,650 кг и сме високи 78-79 см.
  Хубав уикенди весели празници на празнуващите!

Последна редакция: сб, 09 сеп 2006, 10:44 от Rady

# 250
  • Sofia
Момичета, дали някоя от вас има списъка за болницата при раждане на английски език? Една приятелка чужденка ще ражда в БГ и обещах да и го дам, но реших да ви попитам преди да седна да го превеждам  Embarassed

deata, И Габи спи толкова  Peace
Ради, ще кача снимки, но съм така зарината с работа ... ooooh! Просто искам да си седна за малко по-дълго на д-то, но кога ли... Радвам се, че ще има общ рожден ден да се видим, да честитя на всички, които пропускам...само дано точно тогава не сме някъде по пътищата  Praynig
На всичкото отгоре с Габи още сме хремави, той като кихне-сопола му стига до брадата и се чуди какво е това  newsm78  Мъчим се с някакви капки и сиропи  Close
честито на днешните рожденници, пък утре колко са многоооо

# 251
Деата и нашия режим е точно едно към едно с вашия.Ще сме поспаланковци.
О честит празник на тези който съм пропуснала както и на новите лели.Аз май леля няма да стана колкото й да ми се иска,не защото брат ми е малък,напротив на 33 години е,а защото има някакъв проблем,но не ми се пише сега
Ради зъведението където празнува Рукси на Никола рождения ден е при нас на ул.Кирил и Методи N40 май се  казваше Камъните.Като тръгнеш по Раковска от към сточна гара където е зградата на Агенция митници нагоре посока дондуков втората в дясно.Ама как ти го обясних не е  истина.Понеже не можех да се сетя за сайта на картите за улици в София,ако го знаеш виж го.
уини споко ще се разбереме

# 252
Здравейте момичета,
Нещо все не остава време кога да пиша Sad , но си чета всеки ден
Поздравявам всички малки рожденници като им пожелавам щастливо и спокойно детство
Уини ако знаеш колко се дразня на този си рев #Cussing out Скоро бях на сватба, ами то сякаш бах на погребение - реееееееееееев ooooh! умрях от срам. Преди да родя, не можех сълза да пророня.
Мариска, Пепа да сте много, много щастливи в новите домове Hug Hug Hug
Деатка честито ти християнче  Heart Eyes

За спането да кажа, Они е далече от този режим - заспива вечер към 22.30, през нощта се буди минимум 3 пъти и иска чай, става м-у 5 и 6, за да пие мляко и после се буди към 8. През деня спи един път - около 14 часа. Направо ви завиждам. Тя и Вероника спеше така до едно време, ама какво стана newsm78 Всяка нощ пищи, мърка - толкова ми е мъчно Cry
Иначе вече втора седмица е на вилата с майка ми. Вилата ни е в Етрополския Балкан. Чувства се страхотно, но на мен много ми липсва. Днес пак заминаваме за там    car003
За мерките - тежи под 10 кг ( около 9800 ) и е висока 76см.
Хапваше от Хер бебе, горе долу успешно докато си беше тук. Като се върне пак ще се запишем.
АМи май е това. Преполагам, че изпускам много неща, аааа да
Тайги, Оля честити ви бебочета в семейството Hug Hug Hug Да са ви живи и здрави и много да ги обичате и слушате      bouquet
Целувки от мен и Они за всички

# 253
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПАЛАВИ ДЕЧИЦА!

Деата, Тео има подобен режим, но вечер ляга не по-късно от 7.30ч  Embarassed Рано е, но на мен ми е много удобно така. Нямам баби около мен и така поне имам малко време да почета поне нещичко вечер  Embarassed

Поли, така завидях за вилата  Embarassed Много обичам тишината и спокойствието. А на Они щом и е добре там, нека стои повечко на чист въздух с баба.  Heart Eyes

Уини, аз също рева постоянно за щяло и нещяло. А тук като вземат да пускат и едни реклами през 2 минути да спасяваме животните, децата, хората в беда и подобни и ела да видиш... Очите ми все влажни...

АниК, много пътувате. От къде намираш тази енергия? Издай тайната.  Heart Eyes

# 254
Ще си плачем дружно значи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт