Бебетата вече са деца - септемврийчетата стават на една

• 9 261
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
Ех, разсмяхте ме - Аник със сополите до брадата и Поли със сватбата Simple Smile  Joy
Деатка, както знаеш, ние спим веднъж най=често от 2 до 4! Липсват ми дните когато си поспиваше по повечко, ама кой ли ме пита
Пипиоле, все се каня да те питам - как е работата? посвикна ли вече?

Аз пък искам да питам вечер какво им давате да хапват?

# 256
Честит първи рожден ден на Мартина, Росен, Теодора и Антониа, Александра, Преслава,  Момчил, Алек, Ния, Калина, Алекс, Божидар и Христо, Али, Криси, Анна и Дани! Да растат здрави, усмихнати и безгрижни!

Деска, честито ти християнче!
Оjja, честито племенниче! Да е жив и здрав!
На Анди онзи ден му проби едното горно зъбче, така че вече не сме в отбора на беззъбите  Grinning. Всеки момент ще пробие и другото горно зъбче.
Деска, Анди се събужда към 7 - 7:30, изпива си млякото и след това продължава да спи до към 9:30 - 10:00 ( и аз с него). След това подремва навън (към 12 часа) половин час и след 14 часа го слагам да спи следобеден сън, който трае около 2 часа, понякога и малко повече. След това ляга в 20:00 и спи цяла нощ.
Момичета, моля ви, погледнете тази тема и дайте едно рамо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=125984.0

# 257
Честит Рожден Ден на Ани и Дани!                                   

Ето и нашия режим на спане:
Сутрин става 7.00
после спи от 10.00-11.00
следобед спи от 14.00-16.00
вечер си ляга в 20.30

# 258
 newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2

Честито на всички мъници които сме пропуснали ... Да ръстат весели засмени и палави.

# 259
  • Остров Приятелство
Добра вечер и от нас!
Включвам се за съвсем малко, не съм в кондиция нещо Embarassed. Някак си ми е много хем хубаво за утрешния прекрасен ден, хем някак си съм....и аз не знам.Хей така поплаквам си и съм някак нервна.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на

Анна на мама Deteto
Даниел на мама sharkey
Да растат здрави и силни, за радост на мама и тате!  bouquet

Лека вечер на всички желая от сърце!

# 260
  • София/Осло
Eeeeeeeee значи не сме само ние поспаланковци Hug
лулуCry Praynig Hug
марис - ние вечер ядем 200-300 гр. кисело мляко/плодово или обикновено / и след 1/2 час суче.
ради- ние бяхме в х-л Ники. Има страхотен ресторант с градина. По обяд беше нашето кръщене и запазих маса за 20 души по телефона.Богато меню, нормални цени и страхотна обстановка.  Ако те интересува пиши ЛС Hug

# 261
Мариска с работата се справям успешно. Липсва ми Они, но определено се чувствам по-добре  Peace
За храненето вечер към 20 часа я храня с някакво пюренце ( зеленчуково или месно ) и към 22.30 я приспивам с 220-250 мл адаптарано мляко.
Като чета по колко много спят дечицата ви направо се шашкам, а колко рано  #Crazy заспиват. Аз нямам никакъв шанс преди 22 да я сложа в леглото Naughty Как се справяте????  И дали пищи така само от зъби нощно време? Някой друг да минава през подобен период? Започвам да си мисля, че не е нормално да спи по толкова малко и да пищи по толкова много ooooh!
danisport Честито зъбенце tooth
Пепа Днес пак ходихме на вилата и наистина е невероятна красота и спокойствие. Вероника я пускам по полянките да си обикаля, а тя толкова се кефи, че аз се размазвам. Утре пак сме там Mr. Green

Имам и едно въпросче - по колко течност изпиват дечицата ви? Питам, защото моят смок изпива около 500мл чай и 500мл мляко. Питах педиатъра по колко е нормално за едногодишно детенце, той ми каза по 100мл на килограм тегло. Притеснявам се малко (както обикновено).

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 10:17 от pipiole

# 262
Ето снимките, преди да се трупирам! smile3507 Sleeping... Защото "Героите са уморени!"
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3016&AlbumId=66032 … rol_CurrentPage=1

Всичко мина чудесно, напук на моите тъпи притеснения Sunglasses

На прощапулника беше голяма картинка... След като се избихме да измисляме какво да сложим повече за професии, госпожицата глеееда, оглежда.... и накрая се врътна най-демонстративно и си отиде на пианото Joy При втория и трети път, поне нещата бяха по-материални Wink- детския лаптоп и GSM:-)

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 09:20 от Winny

# 263
Мили мамета, Честит рожден ден на всички които съм пропуснал тези дни!    bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на наборите ни днес - много здраве, щастие, късмет  bouquet
Черпим ви днес по случай нашия 1-ви рожден ден  Wine Glass
Цяла нощ не можах да спя - нали се роди през нощта и макар и 2-ро въленението ми е повече от очакванато - спомням си всичко  Crazy
Днес мисля да направим и прощъпулника му.
При мен нещата се развиват много динамично - през последнат седмица се оказа че както си мислех че ще карам 2г майчинство ми се обадиха да започвам от понеделник Shocked Надявам се нещата да потръгнат и бебо да понесе леко раздялата.
  bouquet

# 264
 bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАБОРИТЕ  hbday
 happy bd ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЗАСМЯНИ, ИГРИВИ И ЩАСТЛИВИ!   bdbaloni

ЧЕРПИМ ВИ И НИЕ С АДИ ЗА НЕГОВИЯ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! Wine Glass  newsm38

Ади, пък се роди в 4,06 сутринта и познайте дали не рева от 4 до 4.30!!! Еее не се ядосах много де Simple Smile

# 265

Честито на всички, да сте живи и здрави и много щастливи!

# 266
  • София/Осло
 newsm59  bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА newsm59  bigdance2
Йордан на  hameleonka
Дариян на GALL78 
Петър на  Evica 
Калоян на  s sunny

bdbaloni baloniСПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПЪРВАТА ГОДИНКА НА СЛАДУРКОТО МИ АДИ. ДА РАСТЕ ХУБАВ КАТО МАМА И ДА ДОСТИГА ВЪРХОВЕ КАТО ТАТИ. bdbaloni baloni

# 267
Честит Първи Рожден Ден на Йордан, Дариян, Петър, Калоян и АДИ
Ами то само момчешки ден ден бе  Mr. Green
Пожелавам ви ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ и ПАК МНОООООООООООГО ЗДРАВЕ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И много мацки да се навъртатWink

# 268
  • Остров Приятелство
Точно сега станахме на 1 годинка!

Ти си моето ангелче! – Това ми казваш най-често, когато се събудиш и с пъстрите си дяволити очички ме поглеждаш с най-прекрасния поглед за всяка жена и майка на света. Двете ти бузки се разтягат в блажена усмивка. Протягаш ръчички и аз се сгушвам в твоята мъничка топла прегръдка. Иска ми се времето да спре. Потъвам между пухкавите пръстчета, които нежно ме галят. Как да ти обясня колко много те обичам, как да ти покажа, че бих преобърнала Земята, за да бъдеш ти здрав и щастлив. Обичам те свидна рожбичка!Даряваш ме с толкова много нежност, радост, любов, болка, безпокойство, тъга и с най-великото чувство – значимост. Благодаря ти за това, което си. Ти си моята най-голяма надежда. Не зная какъв ще станеш някой ден. Искам само, когато мен вече ме няма да съм оставила един стойностен Човек. Вярвам в теб мило мое дете и съм сигурна, че ще бъдеш истински мъж. А докато мога ще се радвам на най-великия дар – това да съм майка на син като теб.
Обичам те!
Мама
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛО МОЕ ДЕТЕ!
/не съм го измислила аз за съжаление, но ми приляга точно на сърцето/

Благодаря ви за поздравите от сърце!Да Ви се връща!

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 14:01 от s_sunny

# 269
Съни, Страхотно е!

Общи условия

Активация на акаунт