Един режим аз знам - този на Дюкан - 286

• 78 906
  • 710
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Пия вечер магнезий, който помага за отпускане на мускулите в чревната стена - включително сфинктера между тънките черва и дебелото черво.
Скрит текст:
Това улеснява пътуването на храната и изпражненията през храносмилателния тракт без запушванията, причинени от мускулното напрежение.
Магнезият изтегля вода в дебелото черво и по този начин спомага за омекотяването на изпражненията, улеснявайки преминаването му през червата, подкрепено от перисталтичните движения. Поради тази причина е важно да консумираме достатъчно количество магнезий и течности.
https://bgn.koshachek.com/articles/magnezijat-pomaga-sreshhu-zap … i-sindrom-na.html

# 242
Edеn  - не е лесно и аз постоянно се лутам с тези кг. Стресирана ли съм, не мога да мисля за себе си, или преяждам или гладувам. Не е лесно да се постигне баланс, при мен лично няма умереност. Още повече, че мозъкът ми не отчита ситост и мога да изям невероятни количества храна, докато корема не ме заболи. И баща ми беше така, но той никога не е бил пълен, а на мен всичко се лепи, понеже съм флегматик по натура и не обичам движението.

Относно стъпките, днес приключвам на 820. Disappointed
Teriyaki, аз се лутам от ковид насам, понеже през повечето време работя от вкъщи. Имах периоди, когато работех от офис или не работех, тогава излизах всеки ден или през ден, не беше толкова зле. Мисля да започна отново тренировките на Leslie Sansone - Walk at home. B Youtube има канал и там качва клипчета, има за всеки вкус. Преди една година ги правех и се раздвижвах, но сега.... И за една йога за начинаещи си мислех - Sanela Yoga си кръщава клипчетата.

adin, може също да опиташ. Има видеа и по 15 мин, стават за раздвижване.

За запека, бъдете много внимателни. Точно с първото правене на Дюкан преди 12 години си докарах всякакви проблеми. Ако не сте ходили няколко дни, разни чайове и добавки в храната няма да помогнат за първото ходене. За да няма болезнено изхождане, опитайте със свещички. Пробвала съм това с храна, вода и т.н. след запек, направих си рани и т.н. При следващ такъв случай на проблем се сетих за свещичките и нямаше този проблем. Но те са за един път, докато си нормализирате храната. И триците действат добре, ако са престояли в кисело мляко или вода, а не в печива. С печивата някамат чак такова добро действие, поне при мен и за още няколко човека знам.

# 243
  • Пловдив
Ако имате възможност избягвайте сухата храна. Правете си супи, гответе си, има много рецепти - линкове в първия пост.

# 244
Отчитам за две седмици/от 19-ти февруари/ с доста прегрешения свалени 4 килограма.Редувам 5/5. През тези 2 седмици пих 3 пъти алкохол, няколко пъти ядох мазно месо и ометох един черен шоколад. Много се надявам занапред да съм по- стриктна.

# 245
  • UK
Скарлет - и аз влязох във втора фаза. Първа приключих с минус 3.8кг
Относно запека, пия хидратираща таблетка с магнезий дневно. Ако ми се наложи, бих взела сена на хапче.

Eden - много е забавно ходенето, аз съм си запазила канала. Даже и ръцете натоварват. Чакам да се присъединиш към дюкановите бодри редици!

Catley -добър резултат все пак, успех ти желая.

днес ПЗ: броколи, цветно зеле, телешки шницели (триците са в тях), извара и пепси макс, кафе с мляко и черно кафе.
Стъпки: 10 200. Sunglasses

# 246
  • свищов
Здравейте! Да ви питам- през първата фаза може ли да се ядат десерти,направени по режима?

# 247
Teriyaki, опитвала ли си тренировките за ходене? На мен много мотивиращо ми действа тази треньорка, понеже чисто психически не ме натоварват. Обичам много и на пътека да ходя, но аз малко по-трудни ги правя там упражненията (наклони, скорости) и ведин момент много ми натоварват кръста. А кога ще се присъединявам, не знам. Но аз си я четатемата от няколко години.

# 248
Здравейте! Да ви питам- през първата фаза може ли да се ядат десерти,направени по режима?
Аз не съм чела книгата на Дюкан, но мисля, че може. Аз поне си правех дюкански крем карамел, опалянки с желе от хибискус, желирано кисело мляко. За подсладител ползвам еритритол. Стевията не ми харесва като вкус. Другите подсладители съм чела, че не са особено препоръчителни и забавят резултатите.

# 249
  • UK
Здравейте, как вървят нещата при вас?

В менюто от книга на Дюкан за първа фаза, има десерти след всяко ядене. Изброявам: обезмаслено кисело мляко, мус с шам-фъсък, сладолед с мюсли, крем от свежо сирене и мандарина (кората от плода и есенция), млечен крем с канела, яйчен крем (като крем карамел).
Като типичен французин, Дюкан много гурме го дава, всеки обяд и вечеря е с предястие и десерт.

Къде да намеря нискомаслено мляко на прах в Англия?

Вчера ПЗ ядох риба с доматен сос, пилешки бутчета, 2 плодови кисели млекца (режимни) и палачинка, едно пепси макс, кафе с мляко и черно. 1300 стъпки направих и се изморявам от толкова ходене, но пък настроението ми много добре въпреки, че МЦ идва и ме е страх да не се нахвърля върху шоколад и торти, както обикновено.

Edеn - с дъщеря ми си пускахме ходенето през пандемията. Тя сега ходи пеша на училище, ходи на фитнес и не сме ги пускали скоро. Аз обичам да ходя на пътека, но без наклони и такива работи Laughing.Търся си видео за тренировки във фитнеса за начинаещи. Правех една програма на Naomi Kong, ама много лесна. Бих искала нещо по-натоварващо, но не прекалено.

Днес ПЗ - З-ка: палачинка и плодово кис. мляко
Обяд: запържена кайма с цветно зеле и печени чушки, пепси макс
Вечеря: ще видим, гледах рецепта със запеканка с броколи, риба, яйца и quark.

# 250
Здравейте, преди десет години свалих почти 30кг с диетата на Дюкан
Доста години задържах килограмите, но след две инвитро процедури, бременност, пандемия и стоене зимата в къщи с детето към днешна дата имам да свалям около 20кг
От четри месеца съм на кето режим, но нещата не се случват. Просто не е моя явно.
Останал ми е спомен, че диетата на Дюкан се прави само веднъж. Повториш ли не действа.
Въпроса ми е има ли някой, който да повтаря и има ли резултат? Благодаря Ви

# 251
Здравей Александра Simple Smile
Аз преди повече от 10 години я правих и свалих тогава 12 кг. Задържах ги до преди 3 години , когато забраменях. За две години имам две раждания и положението беше доста зле от към кг. Та направих я навово и свалих 21 кг! Почти съм на привършване. Имам още 20 дена захранване. Така , че пробвай , не губиш нищо! Успех

# 252
  • UK
Здравейте, днес правя един месец на Дюкан и резултата е минус 5кг.

Абсолютно винаги действа Дюкан. Hands Plus1

''Трябва да се знае, че изпълнението на плана Протал може да се започне и повторно, без голям риск от привикване, тъй като към чистите протеини не може да се привикне.'' - от книгата

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 08:57 от Teriyaki

# 253
И аз я правя за трети път и действа. От 1.02 до сега съм -9 кг. Бавничко става при мен, но се получава. Имам още 14 за сваляне.

# 254
И аз я правя за трети път и действа. От 1.02 до сега съм -9 кг. Бавничко става при мен, но се получава. Имам още 14 за сваляне.
Никак не е бавно - още няма два месеца и сте свалила 9 кг. Това е повече от килограм на седмица - около килограм и 300.

Здравейте, днес правя един месец на Дюкан и резултата е минус 5кг.
Teriyaki , колко имаш да сваляш още?

Общи условия

Активация на акаунт