Мама МАЙ-чето люлее, то си гука и си пее (36)

• 12 990
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Екатерина ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, много щастие и радост. ПОчерпката е страхотна, големо мерси. Да си изкараш весело! hbday
Крейзи, поздравления за оформлението, ама ти си знаеш, справила си се както винаги супер  Hands Clap
От няколко дни девойката заспива около 22-22.30 и се събужда 6, което е прекрасно, дано така да се задържи. Преди това имаше междинно хранене в 4 smile3541.

Камбанска Ивайло ти е отрязал главата Joy изцяло на теб прилича и очички и носле,и  уста и под очите имате едни възглавнички и двамата.Въобще не е вярно,че не са от тебе е това е от тебе личи си  hahaha
Абсолютно подкрепям -малко копие на мама. А дали е същия бърборан? tooth

# 16
   Честита нова тема!
   Днес не можах да отида на училище.Само с кенгуро става,но още не сме свикнали с него и не смея да ходя на дълги разстояния.А пък с количката е сложно.Много исках да се видя с момичетата от училището,много ми липсвате.
   През деня Ради лежи на нашето легло,на столчето за кола,в неговото креватче или в количката!Местим се за разнообразие!
    Таня 79,аз лично ме виждам каква е връката между захранването и пиенето от шише.Не мисля,че ако не пие от шише,няма да може се захрани.Продължавай с лъжичка.Имало някакви шишета с лъжички,мисля от тях да си купя.Но ще видим.
   Ох,това нощно хранене.Тъкмо се зарадвам,че го намалява на едно и хоп пак по 2-3 пъти.Опитвам се с биба и вода,ама не става,плаче та се къса,ако не хапне.Е,дано сам се откаже с времето.
  Екатерина,честит юбилей.Да си жива и здрава и ти и семейството ти!
    Лека нощ!

# 17
 newsm59Екатерина! Да си жива и здрава и много щастлива с малката сладурка и таткото!
 Йонката упорито се надига да сяда Shocked и все повече задобрява. Чудно ми е как до 6-тия месец ще удържим в легнало пуложение newsm78 Но от мнението на ортопеда на Олчето се успокоих, че може да сяда и по рано. Явно от детето си зависи Thinking
 Не можем да се похвалим с нощното спане Confused Тази нощ 2 часа ме държа будна smile3511 smile3507 Мяташе ръце и крака и не може да заспи #Crazy и аз като Ванилката много се ядосах  tantrum Завиждам на всички, които си поспиват, не благодородно Tired
 ЛаДиДа, какво стана? Взе ли някакви мерки? И аз горещо препоръчвам дамския душ, но той трябва веднага да се ползва след инцидента. Много често ни се случваше да ни се спука презер преди да си помислим и за женитба, камоли за бебе, та това ме спасяваше Peace Дано всичко да е наред Praynig

# 18

Tada ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, ЕКАТЕРИНА!!!  nbirthday
Добре дошла при тридесет годишните! Бъди здрава и обичана, но най-вече щастлива мама и любима!!!
Да ни е честита новата прекрасна темичка - крейзи   smile3501
 Доста време ми отне да ви изчета... Имах гости - вчера и днес...
Не можах да отида и в Мис каприз, но разбрах че не съм изпуснала много...
От 2 дни Марти се събужда в 8 сутринта - сам си го пожела, не ми завиждайте  Mr. Green Дебна го аз от 5 часа и към 6  той се поразмърда, но го залюлях, дадох бибата и пак заспа... и така до 8.
 newsm17 - дано и тази сутрин да си поспи до  8... fingerscrossed
Да си лягам вече, че кое време е станало...

Спокойна нощ - цяла нощ да спят малките сладурчета!!!

# 19
Честито и от мен на Екатерина!то и аз като Олчето предварително го направих,ама нека и сега да си кажа-
Да си ни жива и здрава и само с хубави постинги да се отчиташ! newsm59
Абе,то вие недейте така с тая прилика,`щото като го гледате баткото и той беше целия на мен,а пък сега... Sad,но ми остава успокоението,че поне дар слово не му липсва/е малко бърза и заваля ,ама то и това си е мой патент/.Симби,ти мила като питаш дали Ивчо е същия барборан,сигурна ли си ,че имаш реална представа за каво става дума в действителност Thinking...просто няма начин да напиша всичко което бих изрекла,та ако някоя от Пловдивчанки се осмели да ме каже какава съм разказвателна.... Embarassed
А за фенките на наш Ивчо веднага пускам бонус/хващате промоцията от последните два часа/
Смайли,честито,за продажбата,празника ви и за приличната държание на Йоанката-че то това си е направо хет трик,явно влизаш в печеливша серия...
За спинкането-то и ние нещо се отказваме от едно нощно хранене,но снощи малкия разбойник ми погоди такъв номер-заспа в 8 и нещо и в 4 вече щях да експлоадирам,чаршафите бяха мокри,та станах да поизцедя малко и после/колкото и да не обичам да го правя/го събудих да яде...иначе обикновенно като го накърмя в 23-24ч и после около 6 се буди.А баткото ми се будеше до доста по-късен период/май към 5-6 месец се отказа/
mimozata,стискам палци бързо да оздравявате...
BgViki ,аз също се плашех от тръпката да се справям сама с двамката на по-далечни разстояния,но засега се справяме/още повече,че нашия батко е по-малък от вашата кака/,просто предварително обяснавам къде отиваме/е и по-нещо обещавам като премия ,ако се държи прилично/ и после-аз бутам количкат,Сами се държи за дръжката отстрани,улиците задължително хванати пресичаме и така...Стискам ти палци утре да мине всичко леко...
Таня Арк,с въпроса ти ,какво работи тоя мой Асен ,много сериозно ме хвърли в размисъл...Щота ,макар и казирог/че и ацендента му същия/ това е човекът който непрекъснато си сменая работите...от началото на годината е сменил поне 4-5,а в момента пак обмисля нещо подобно...Отначало страшно тежко изживявах тия изненадки,но сега вече сме се разбрали,ако носи пари вкъщи-проблеми от моя страна да няма/ пък и се надявам,че по този начин върви нагоре,пък ще видим/Но най-обобщено се занимава с търговия/иначе досега се е занимавал  и с охрана,с отопление,с почистване...май пропуснах нещо newsm78/
Е пак стана дълго-утре повечко...сега Лека нощ и сладки сънчета на всички мамчета и бебчета smile3524 newsm46 luvbed

Последна редакция: пт, 25 авг 2006, 14:58 от Анонимен

# 20
здравейте!ето ме и мене тука,самия факт,че съм тук по това време,може да ви отговори на въпроса за нощното кърмене...

# 21
Добро утро!

Крейзи, както винаги си направила нашата тема една от най-хубавите! Благодаря   bouquet!

newsm59 nbirthday на Екатерина! Желая ти много здраве, щастие и радост!

Честито и на всички, които имат малък рожден ден!

Да се включа и аз по обсъжданите теми: От нощното кърмене аз не се оплаквам. Килиан се буди към 5-6 часа да яде, а си ляга към 21.00 - 22.00 часа. Е, има и нощи, когато се буди по-често, но на мен не ми пречи.
Както винаги на Камбанска и Олчето са много весели постингите, направо ми вдигат настроението като ги чета, особено за креватните приключения на Олчето  Joy hahaha.

Ние направихме генерална промяна в бюрото/стаята за гости - купихме си нови бюра, моя мъж измайстори нови легла, които се слагат едно върху друго и снощи подреждахме до през нощите  Crazy. Отделно сме си взели един матрак да го пробваме как се спи на него, защото смятаме да си купуваме нова спалня, и сега спиме разделени - тази нощ аз бях на ред да пробвам  Mr. Green, поне си отспах  Whistling...

Смайли, честита ви годишнина на патерици! Желая ви дълги години само любов и щастие, а защо не и още едно   ylinfant smile3504! Радвам, се че си успяла да си продадеш колата, след толкова време ходене по мъките.

Айде, аз отивам да пазарувам, защото утре имаме празник на махалата и аз ще правя шопска салата   chef - това ми е специалитета всяка година и най-бързо свършва. Сега мъжа ми каза да направя отделно за нас, че да не се бутаме на опашката  Rolling Eyes.

Приятен ден!

# 22
Здравейте !!! Хайде и аз на опашката за отчет Grinning!

Крейзи , така се радвам ,че всичко е наред с вас , защото преди 2-3 нощи те сънувах , доста тревожен сън , но си замълчах да не притеснявам колектива ! Много  newsm51 от нас !

Нашият батко си дойде болен от морето и като ми вдигна една висока температура - в чудо се видях smile3506 , но понеже си " поделихме "  Mr. Greenдецата с таткото аз успях да се наспя , а той вече 3 ден ходи ей така newsm09.
Смайли - това с подаръците е много приятен " спорт "  smile3508 , аз го обожавам , ама все не остават кинти за нещо по-специално . Приятно пазаруване !
Олче , колкото съм се смяла на поста ти за  luvbedпроблеми , толкова и ми е ясно , че не ти е лесно . Добре , че имате чувство за хумор с таткото  smile3521 . Та се сетих , че имах съученичка , която роди веднага след завършването и имаше подобен проблем ... отива на доктор и той преглежда я и вика " Е ,сложили сме ти едно шевче в повече, малко ви е тесничко bash , ама нищо " и тя така smile3515 , обаче й препоръчал мъжа й да я " масажира " Embarassed с .... краве масло  Shocked! Те в началото бяха в шок , обаче после го послушали и нещата се оправили ...
Таня Арк - при нас е същото със спането - мятане , ръмжане , побива се на нос в леглото , рие , сумти , но това не ми пречи , стига да не си плюе бибата през 3 минути и после да ме кара да му я давам ! Татко му всяка сутрин го пита " пак ли имаше буби в памперса "  Grinning!

Екатерина - бъди жива и здрава , много щастлива и животът ти да върви леко като по вода   bouquet!!!

А Смайли , откъде го измисли това название " джувка" hahaha smile3532 newsm62 tooth- умрях от смях !!!
Айде , чао , че тук нахлуват едни предпубертети newsm47 newsm08 smile3540 да ме изнасят от компютъра !!!

# 23
Ха добър ден и от мен   bouquet

nbirthday Екатерина! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива  newsm67

ve4erniza, Никола биба мнооооого рядко приема. Само като беше мъничък и не знаеше още за съществуването на ръцете си и колко интересен звук издава смученето им Simple Smile Сега само ги завира в устата и сме във вечен спор с него по този въпрос, но нали си е ТЕЛЕ и си знае неговото.... Аз през нощта се събуждам от "блаженния" смукателен звук и го взимам да го накърмя, независимо че спи като пън! Не знам дали постъпвам правилно, обаче този шум направо ме влудява!
От доста дълго време ти гледам сентенциите в подписа и ще се престраша да споделя по-римувания вариант....Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не излита!
Кабранска, аз мислех че мъжът ти е от отбора на компютърните специалисти и за това питах, но очевидно съм се объркала  oops

Аз все още не мога да се престраша да нося Никола в кенгуру. То ще му омалее докато ми дойде куража на мен  Mr. Green

Айде, АГУУ  Hug

Последна редакция: пт, 25 авг 2006, 12:13 от tania_ark

# 24
  • София
Здравейте и от нас  Hug
Екатерина честит рожден ден newsm59 Gift Желая ти много щастие и много здраве!!!
 smile3525
Ние нощното хранене го махнахме още през 2риа месец. Като заспи в 10 и се буди към 6.30- 7ч. Sunglasses Laughing Но сме на АМ и го засища повече.
В кенгуруто се чувста много удобно, но избягвам да го нося, защото много обича да ми лиже блузата  smile3506 Както се докопа веднага започва
Утре е на Марти кръщенето  Laughing Ще го кръщаваме в Драгалевския манастир и после съм поканила роднините на обяд, че прабабата е нарекла една 5килограмова пуйка и колкото и да мразя пуешко ще трябва да го готвя  smile3516 Да не говорим, че най-близките роднини всъщност се оказаха към 15 човека и сега с мъжа ми ще трябва да преместим и масата от кухнята в хола... абе утре ще има да се прескачаме... Айде това е от мен отивам да  newsm79  food002 newsm71 newsm28

# 25
Здравейте и от нас с Вики.
За пореден път ни отложиха ваксината за другата седмица.
Екатерина, Честит Рожден Ден, да си жива и здрава и много щастлива baloni
Весел ден на всички.

# 26
Честит Рожден Ден, Екатерина .
Желая ти всичко най-хубаво и много, много здраве. newsm59 bdbaloni

Аз днес изпратих Дамяна със свекърва ми на селото им. Да ви кажа сърцето ще ми се пръсне. До сега не сме се разделяли за толкова дълго време и просто  усещам как в неделя ще си я взема обратно. Милото така плачеше докато я качвах в колата. Беше се вкопчила във врата ми и пищи, че не искала баба си и само вика " не итам мами". Е как да ни ми се скъса сърцето. Сега само се чудя какво да правя в къщи, за да не мисля.  smile3518

# 27
Ехо,привет и от нас-днес с Ивчо нещо се поуспахме и докато се намотаем и то стана време да приспивам баткото.Та засега разходката се отлага за след наспиването му...А аз се сетих,че утре ще има лекция в Пловдив/за късното захранване и вкарването на твърди храни/та да кажа,на тези които имат възможност да дойдат.
Таня Арк,аз не те питах що те интересува какво работи Асен...но като прочетох предположението ти и се Shocked...щото той е толкова скаран с РСтата-за него са само средство за снабдяване с музика,е съответно за слушането и после...../горките ни комшии Mr. Green/
Вечерница,и аз съм страшен фен на шопинг терапията,и мисля,че невероятно ефективно средство за лечение на изнервени жени...Но след раъждането малко повече я попрактикувах и сега съм в ограничителен режим,че нали мен поправките в закона за майчинството не ме ловят и в момента съм на пазаруване само на пампи и мокри кърпички/ то сигурно и затова съм толкова твърдо за кърменето,че ако трябва и АМ да купувам... Sick/
Кате,пожелавам ти приятно прекарване на празника-но само да те питам-как са при вас доматите и краставиците,че сестра ми само се оплакват,че били безвкусни и че колкото и да се стараят нищо нямало същия вкус като в БГ-и като си дойдат спокойно можем само ссъ салати да ги храним....
Надя и на вас -дано мине весело кръщенето...
Чао засега ,отивам да приспивам...

# 28
  • София
Екатерина, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана!
За нощното хранене и на мен ми е болна тема Thinking Искам и Румен като заспи към 22.00 да се събужда към 6 - 7, обаче засега не е имало такъв случай и рекордът му е събуждане към 5. Но мисля че лесно ще се откажем от нощното, защото той не се буди напълно, а като промрънка и аз, за да не го разсъня, го взимам веднага да го кърмя. Суче може би 5 минути, заспива пак дълбоко и така до сутринта, та и аз си поспивам общо взето добре. Все се каня да правя опити да му удължа нощния сън, обаче все ме домързява и затова реших да е постепенно. Така снощи промрънка леко към 3, аз не станах и той заспал, обаче аз се събудих към 4 и гърдите ми вече течаха и понеже помпата беше далече, взех Румчо да облекчи напрежението в просъница и после той пак заспа. Та тази вечер съм решила като промрънка да давам биба (не знам дали ще свърши работа обаче, щото много не я долюбваме и няма същия успокоителен ефект на гърдата newsm78), а помпата да е до мене и да свалям напрежението с нея.
Иначе през деня Румен спи на спалнята, в кошарата си гледа играчките и го обръщам по корем, после е в столчето за кола, в което си играем с дрънкалки и изпявам целия репертоар и понякога е в активната гимнастика, обаче май още са му високо играчките и не й е голям фен.
Оня ден, както си беше по корем на спалнята, а аз бях сложила една дрънкалка преднего, Румчо повдигна лявата ръчичка и хвана играчката и си я придърпа Heart Eyes
А сега се учим да заспиваме сами, че с тая цица в чудо се виждам и мисля че не е много правилно. Щото вкъщи добре, ама не може навсякъде все да виси на цица и с цица да се приспиваме. В количката с голям зор заспива, а пък ако не спи, много се изнервя и реве силно. Затова като го накърмя и се е унесъл, бутам бибата в устата и го оставям сам в стаята. Ако изплюе бибата или последва рев, отивам и само  в краен случай е пак на цица. Стискайте палци да успея да го науча да се приспива сам PraynigСнощи дори и аз доста се бях ядосала, защото беше явно много изморен и с голям зор се приспахме, бях ей така  #Crazy

# 29
  • София
поздрав за всички бебоци от спящата миа Simple Smile

ЧРД НА ЕКАТЕРИНА!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт