Мама МАЙ-чето люлее, то си гука и си пее (36)

• 12 977
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Танче, дано да не е нещо сериозно с бебка!  Praynig Praynig Praynig
Моят съвет е да се допиташ до колкото можеш повече мнения знам, че Бургаските лекари имат известна лоша слава...  #Cussing out Молим се за вас! Praynig Praynig Praynig
Смайлче, ето линк, даваш натам...  Grinning
  bouquet

# 226
Танче, стискам палци, бебчето да е добре вече, дано е било мимолетно това състояние. Ще се оправите, знам - дано само да е по-бързо.

Страхотни снимки! Значи днес сте си изкарали страхотно! Блазе ви! Simple Smile

Руми, тоз Коко страшен бе! Много ми харесва, много чаровно дете, пу-пу! А като гледам Никол на Бубилина и Велизар на Олчето май май са се харесали?? Simple Smile)) От малки тръгнали заедно по парковете!
Разгледах и по-стари снимкки и си харесах Макси на Виф за зет Simple Smile)) Голям пич е Макси, страхотна усмивка има това дете ! Пу-пу и на него.
Мимозката и Ани-то ги видях заедно на една снимка - ама вие големи отличнички! - няма кореми, няма отпусквация! Слабички и стегнати, дай боже всекиму! Поздравявам ви за което! (Я да добавя аз в тази катеория и Бубилина - ми на снимката изглеждаш толкова ама толкова слабичка, като тийнейджърка. Живи и здрави с Никол! Цункам ви).
Анна, имате чудесни снимки от морето! Личи че сте прекарали всеело и интересно. Ева е голяяяяяяяяяяяма сладурана. Като и гледах снимките и ми идваше да я нацелувам Simple Smile

Радвам се че се разписа и ти, Галюша. Дай малко снимки да ви видим Simple Smile

Добре дошли на новите 2 мамчета, силвия и мончи!

# 227
Аз забравих да кажа , че днес пак бяхме на консултация, но при частното педи. Намали ни Деавита да давам по 1 капка през ден и отложи захранването с пюре за следващия месец. Хареса ни как сме наддали и затова.
Разгледах и по-стари снимкки и си харесах Макси на Виф за зет Simple Smile))
Отиде ни снахичката  Cry Cry Cry

# 228
  • Бургас
Току-що говорих с педиатърката ми - това било гърч. Трябва ни преглед при невролог, но тук в Бургас нямало специалисти - мами от София ПОМАГАЙТЕ! Дайте инфо ако имате за специалист.
Тази вечер съм сама, мъжо е нощна, нашите са на 200 км оттук. Ако пак направи гърч, трябвало да викам Бърза помощ и да ме приемат в болницата - но нямало кой да я прегледа до понеделник. Вече откачам.
лелеее! Sad Как така гърч, мила?! Краска и тя ми го прави това доста редовно, ама аз си мислих, че е нещо безобидно и дори не съм споменавала на педиатърката...Димитрова ли ти го каза това? Взех и аз да се притеснявам сега...
Стискам палци всичко с Жасминката да е наред и да изкарате спокойна нощ! Hug

# 229
Танче, направо като прочетох изтръпнах! дано да не е било гърч  Praynig. Отивайте по най-бързия начин на невролог. Както обаче го описваш не ми прилича на гърч, ама не съм доктор, но имам опити с гърчове.

Ани, прочетох историята... Много весела, смях се с глас, та сега трябва да превеждам на мъжо, защо съм се смяла.

Лека нощ!

# 230
Таня, първо недей да изпадаш в паника и недей да се притесняваш. Аз не мога да си обясня при гърч ( от какъвто и вид да е) не трябва ли да излиза пяна от устата newsm78. Ако можеш да изчакаш до вторник ще ти дам координата на лекар. Но ако наистина се опасяват за някакъв вид епилепсия или каквото и да е, първо трябва да се направи ядрено магнитен резонанс. И така може да се даде становище, а по телефона да се каже диагноза е без коментар... По принцип тук в София се чака със седмици, а понякога и с месеци. Ако се наложи моя близка позната работи точно на този апарат ище говоря с нея да прегледа Жасмина (за целта ще трябва направление).

Мами, днес преди една година с моя мъж си направихме бебе. Та решихме да отпразнуваме в едно заведенийце (че така както е тръгнало може и да е за последно имам предвид бебеправенето, а как ми се иска още едно).

ЛаДиДа, да ти кажа аз имам такъв стол от Дамяна, започна да влиза в употреба след като навърши година и не и е чак толкова удобен. Занесла съм го при свекърва ми, че тук само ми пречи, а тя доста отдавна вече седи на нормални столове и внимание не му обръща.

# 231
Ани, тази историйка доста ми допадна. Моя мъж даже си я копна да я разпространи в офиса ( и той има шоу-рум, само главната героиня липсва)

# 232
МАЙ-чета и бебончета, привет!
Кате, nadia 777, BgViki, благодаря ви за съветите   bouquet . Майката вече се е поуспокоила, надявам се и бебчето да започне да наддава добре.
Танче, не се притеснявай предварително, може би е нещо безобидно, както Кабранска казва, в резултат на недоразвитата още нервна система. Много е трудно  в такъв момент, но все пак се опитай да запазиш спокойствие. Всичко ще е наред.
И аз гледах снимките. Страхотна срещичка е била и всички майки и бебоци сте чудесни. И историйката изчетох  Joy , ще я покажа на мъжо, че той много им се кефи на такива.
От две нощи се опитвам да увеличавам периодите между нощните яденета, засега без успех. Залъгва се детето с биба (откакто имаме зъби излезе на мода) за около половин час и като огладнее добре вече нищо не помага. И пак си се буди на 3 часа, а напоследък май и по-често. Аз като че ли повече се изморявам като ставам по сума ти пъти да пъхам бибероните в устата. Иначе си климам десетина минути, докато яде и после пак "спанак". Ама нищо де, в името на светлото бъдеще ще продължа с опитите.

# 233
Танче, дано да не е нещо сериозно. Не може в този град да няма някой по-разбиращ детски лекар. Отиди и при друг педиатър утре да я прегледа. Дано не се стигне до болница. Дано през нощта да е спокойна. Дали ще й помогне ако спи до теб? Така ще се чувства по-сигурна. Дано да не е нещо сериозно.
Честито на 3 и 4 месечковците.

Вчера се наложи да си легна към 5 и сутринта изобщо не успях да се събудя. Толкова ми се иска да се видим.

# 234
Олче  благодаря ти love001 , разгледах ви с кеф, всичките сте ми едни усмихнати и един бебок не видях да плаче smile3501 , сладурковци Heart Eyes
  Звездолина и аз се опитвам от време навреме да удължа периода на сън, пълен провал smile3511 Ставам по няколко пъти и тикам биба, но рядко минава номера, или моето търпение бързо се изчерпва Confused Дет викаш по лесно ми е да извадя цицата и да дремя 10 мин. докато се нацока и да се мятам обратно в леглото Sleeping  Понякога чак забравям кога и по колко пъти съм ставала #Crazy Случи се и няколко пъти да се буди от коремчето, ама аз като не знам друго успокоително средство пак цица давам BlushИ май така пак я свикнах по често да папка newsm78, защото преди това изкарваше по 6 часа между храненията. Абе важното е, че са добре децата, пък все някой ден ще се наспим Whistling

# 235
  • Бургас
Добро утро на всички! Включвам се само за секунда, докато се цедя, че майка ми чака да я карам до вилата! Close

От две нощи се опитвам да увеличавам периодите между нощните яденета, засега без успех. Залъгва се детето с биба (откакто имаме зъби излезе на мода) за около половин час и като огладнее добре вече нищо не помага. И пак си се буди на 3 часа, а напоследък май и по-често. Аз като че ли повече се изморявам като ставам по сума ти пъти да пъхам бибероните в устата. Иначе си климам десетина минути, докато яде и после пак "спанак". Ама нищо де, в името на светлото бъдеще ще продължа с опитите.
Един съвет от мен: като започне да мърка посред нощ не му давай нито биба, нито вода, нито нищо!Краска така я отказах аз от нощното хранене...една вечер пак като се размрънка реших да изчакам докато се разреве силно (просто адски ми се спеше  Embarassed). В един момент се събуждам сама и гледам нашта си спи сладко, сладко. Та така я отучих! Сега вярвате или не си спи от 21 до 8-8.30! Laughing
Айде целувки, че вече почна да ми звъни майка ми......... Hug

# 236
Добро утро,
радвам се че историята ви е харесала. А като заговорихте за нощно събуждане и на мен Ивко през нощта ми се събуди към 3ч, но дадох малко вода. Завих го с още една пелена, за всеки случай , да не сее събудил от студ и той си заспа. Не ми се ще да храня, за да си знае че през нощта няма ядене. У нас вече стана 22 градуса. Голям студ. Днес гледам понапича, дано да се постопли времето , че и още нямам есенни дрешки. Сега го обличам с бебешките му гащеризони , които обличах май месец, като се роди. Пак стана бебенце.  Mr. Green Тука нищо не мога да си харесам готино по магазините, май ще се ходи до Варна за дрехи.

# 237
  • София
здравейте майчета!
Много ми е кеф, че Румен вече две вечери подред спи непробудно от 22 до 5.30 сутринта, а сигурно можеше и още, ама мен гърдите направо ме боляха от напрежение и го взех да облекчи положението Wink
Напоследък забелязвам, че дори и да е гладен, не реве, а плаче единствено като е изморен и му се спи, а трудно заспива без моя помощ Simple Smile И дори през 3.5 часа да го храня, не протестира, само да има кой да го забавлява. Дали пък нещо не му е намалял апетита - то все ще намери човек за какво да мисли newsm78
И аз все се каня да похваля Максим на Виф че е много чаровно дете с хубави очички и усмивка. Ама те всичките ни майски бебчета са сладки и затова съжалявам че не ги видях на живо вчера да им се порадвам, ама нищо, другия път baby_neutral
Ние пък сме си харесали Ева на Ана за снаха, че много хубаво гледа от снимката на лентичката Heart Eyes
Ето ви една усмивка за добро утро от Руменчето

само дето е с пъпки, ама това е щото юмруците са много сладки baby_neutral

# 238
  • София
Здравейте и от нас. Ние с Ева приемаме с благодарност комплиментите ви. И ние много си я харесваме, дето се вика - нашето гардже най-хубаво. Даже баба ми, която е голям дзвер и все ми мрънка за имената и на двете деца (сега Ева не и харесва, защото било библейско, а тя върла комунистка), се прехласна оня ден по нея и ми обясняваше каква хубавица ще стане.
Ох и аз напоследък не мога да спя хич. Колкото по-голяма става, толкова повече и се яде. През нощта даже ядем по-начесто, защото нямам сили да я приспивам и само и давам цица.
ТАНЧЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ ПРИ ВАС ВСИЧКО ДА Е НАРЕД. Дано е нещо безобидно.
А за историята със Ани и аз много се смях, сега ще я показвам на мъжа ми, че и той обича такива случки.

# 239
tanya_79 стискам палци всичко да е наред.
Дано се дължи на все още неусъвършенстваната нервна система на бебка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт