Мама МАЙ-чето люлее, то си гука и си пее (36)

• 12 976
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Бабъл, на мен твоя Румчо много ми харесва, защото малко ми прилича на Ивко. Все си мисля да ти пиша за това, но сега като сложи тая снимка , както е под моя пост и като погледнеш и двете снимки, ако не си им майка може да се кжа че е дно и също бебе!  Joy

# 241
Ох, да не мога да се стърпя и ще се оплача, че ми се стегна душата нещо  Confused Tired
Нали имах слинг, дето Лео хич не го хареса и го продавах мноооого време. Бях си го прибрала и от време на време го пробвах, ама не щеше да седи в него. Та тия слинг онзи ден го продадох. Не му върви на него, то не беше злобна куриерка, цял ден я чаках. Чак на другия ден дойде.. То не беше бавене с пристигането, в четвъртък пускам,уж до 24 часа пристигали - за понеделник... Обадих се във Враца на местния куриер да направи компромис и той го занесе в неделя. Сега се оказа, че слинга има дупка (къде съм гледала и аз  #2gunfire) и момичето се е разочаровало страшно много предполагам  newsm45 Егаси премеждията с тоя слинг! Така се бях запалила от форума, но сега ще чакам да ми го върне и ще направя от него нещо по-практично, той и това не заслужава, ама плата е хубав... Даже почнах да намразвам слинговете  #Puppy dog Rolling Eyes Дано тези от вас, които имат си ги ползват със здраве и да нямате такива проблеми никога!  Praynig

Не знам ЛаДиДа как се оправя с това цедене и запаси  Tired Аз и 100 мл не успявам да изцедя откакто "започнах". Тъкмо писах, че започвам и Лео почна да яде през 20-30 минути и циците ми все меки. През нощта също яде на всеки час и вече не ми се пълнят дори и сутрин  ooooh! Абе цирк отвсякъде.... Сега се наливам с лактогонни чайове и тъпча мюсли с надеждата да си докарам хиперлактация, ама незнам..  newsm78 Май ще прибягвам и тука до хомеопатия Grinning
Ама Румчо и Ивко наистина много си приличат  Crazy Grinning

# 242
Танче дано всичко е наред на Жасмина  Praynig Praynig
Ани и на мен историята ми хареса с глас се смях и я четох на мъжа ми JoyИ той много се смя освен ,че историята е смешна ами и начина на изразяване  hahaha
Кажете нещо за увеличаване на кърмата освен лактогонния чай,че от вчера сякаш намалява  CryКакви са хомеопатичните и по колко се пият?

# 243
Разгледах и по-стари снимкки и си харесах Макси на Виф за зет Simple Smile))
Отиде ни снахичката  Cry Cry Cry
Ани, ми ти ме изненада!! Наистина ли си харесала нашето Ани за снахичка??? Аз май нещо съм изпуснала .. newsm78 Мерси де Simple Smile Той Ивко е голям образ, пък и е адаш на мъжа ми Simple Smile Давай го, давай го, че то Анито кой го знае кой младеж ще си хареса Simple Smile И статията наистина е адски смешна, написана е сякаш някой ти я разказва лично на теб, абе хилих се като никога...10х Simple Smile

# 244
Таня,не искам да изказвам съмнение в компетентността на лекарката ви,но как по-телефона разбра ,че са гърчове/ те имат и други признаци,освен описаните от теб/,аз бих се консултирала задължително и с друг лекар...И стискам палци и се моля всичко да ви е наред...
crazybrat, mimozata,за увеличаване на кърмата/ за по-бързото и образуване/ се пие Ricinus 5-9 СН,по пет гранули сутрин и вечер/ но не продължително/,ако проблема ви е друг-пишете ми на ЛС или на Кю-то,ще измислим нещо...
Да ви се похваля и ние от няколко нощи,нещо не спим спокойно-но аз понеже си знам диагнозата/зазъбица Mr. Green/ та решавам проблема с гушкане и цица...Докато помага/пък и докато иска Ивчо/ ще караме така-че  е най-лесно.....
А н и и аз чак днес намерих време да изчета историята и сега чакам Асен та да го разсмея и него.../че гостите се ометоха...Асен предложи да приспи Сами и заспа с него,а Ивчо,както винаги ми влиза в положение и също заспа...та сега загрявам компа  typeuu/Благодаря ти за разведряването на обстановката. Peace
Разгледах и снимките от срещата...Искам и аз...макар,че каот го гледам Велизарчо/На Олчето/ какъв е сваляч....май няма да се погодим с него...
И понеже днес нещо не ми идват идеи за да напиша нещо умно ще ви черпя с една моя снимка/от вчера/Понеже все аз снимам и нямам една свястна снимка като за пред хора,вчера най-накрая ме снимаха....Та това е предложение за свекърва-хайде мамите на момичета-приемам оферти...  Wink

Последна редакция: нд, 03 сеп 2006, 16:57 от Анонимен

# 245
И понеже днес нещо не ми идват идеи за да напиша нещо умно ще ви черпя с една моя снимка/от вчера/Понеже все аз снимам и нямам една свястна снимка като за пред хора,вчера най-накрая ме снимаха....Та това е предложение за свекърва-хайде мамите на момичета-приемам оферти...
дай снимката де  Hug нямам търпение Grinning
благодаря за съвета,рицинус-а на БОАРОН  ли е?Ще отида утре да си купя.

# 246
давам,ама като не стана от първия път...Рицинуса е на Боарон...то може и с друг,ама тоя по лесно се намира/пък и ти трябва такава потенция/иначе големите разреждания са за спиране на кърмата.
Мимозка-амо ние ли сме тук,бе душата???Като за неделя следобед-много празно newsm78

# 247
ЕЕЕЕЕЕЕЕ харесвам те за сватя   WinkJoy JoyАма да знаеш освен красив и умен зетя трябва да много да ни уважава / Жулката и нас/  hahaha и много да помага в домакинството.Такива оферти приемаме WinkМъже дето нищо не правят вкъщи  NaughtyТвоите нали няма да са такива  Simple Smile?
Забърках си 1 лактогонен чай и кибичя тук.Имам гостенка отдалеч,но тя спи и аз се ровя.А тя като ме видя,че постоянно на компа вися и ми вика ,че трябва да се лекувам щото съм пристрастена  Joy
На чат го обърнахме  Mr. Green

# 248
  • София
Здравейте,
Успях да кача още снимки от вчерашната среща.
Не са надписани. Като имам време ще го направя
Чао

# 249
Кабранска, мимозата, не сте само вие тук  Wink И аз, ама май само ми седи отворена страницата.  Confused
Нещо му става на мойто дете  Tired Хванала го е някаква "15-минутка" - 15 минути яде, 15 кротува, 15 мрънка и 15 дреме=общо един час. И това е на ВСЕКИ час  Crazy
Моите гърди продължават да са все така меки, сигурно от яденето постоянно. По едно време се притесних да не ми е млко кърмата и извадих малко от фризера. Тя пък ми прилича на пресечена и мирише отврат  Sick Хем в хладка вода/студена я оставих за 1 час.. Направо ще се гръмна вече, нервите ми не издържат! Няма и на кой да го оставя за 5 минути да ида до WC  ooooh! Едвам ще издържа утре до 8 сутринта, бегом до билковата аптека за тоя Рицинус, дето Люба каза.

Иначе имам и да се хваля, ама пак щях да забравя. Днес и Лео стана прав да ходи(ще гони той Момчо  Mr. Green), даже го снимах на клип  Heart Eyes От легнало - сяда, опира стъпалата и се изправя. Не иска вече седнал  Joy Ако успея ще кача клипчето в дата.бг, за другаде не се сещам в момента Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 03 сеп 2006, 18:39 от crazybrat

# 250
  • Бургас
Включвам се от името на съпругата ми за да ви кажа, че Таня и Жасмина снощи ги приеха в болница за да са под наблюдение и да направят нужните изследвания.  newsm17 . Условията в Бургаската болница както винаги са ужасни и под всякаква критика.
Стискаите палци

# 251
Миличките... Изтръпнах, като прочетох. Дано всичко да е наред. Ще се моля и ще стискам палци  Praynig .

# 252
  • София
Ще стискам палци новините да са добри и Жасминка бързо да се оправи Praynig. Дано да няма нищо притеснително и двете скоро да се приберат вкъщи.

# 253
Татко на Жасмина, кураж. Благодаря, че се включи да ни кажеш. Моля се всичко да е наред и скоро да са си в къщи Praynig
 На мен толкова ми се спи и пак съм с главоболие от което ooooh! ЛаДиДа, този метод се препоръчва и от док. Спок. Според него детето трябва да се научи само да си заспива отново, не бива на всяко помрънкване да сме до него. Опитах го, но тя започва да реве и пак се кърмим. Май ако е гладно бебето нищо не помага. Опитах и биба да давам, пак провал smile3541 Само се чудя как до скоро си спеше по 6 часа, ставах само веднъж да я кърмя и не ми беше проблем.
  Питах в кърмаческия, но никой не ми отговаря, та да питам и вас. Според вас ще навреди ли на кърмата да ходя на солариум newsm78 Може и да е тъп въпроса, но от доста време се чудя, а много ми се иска да направя малко тенче за БГ-то 4470

# 254
  • София
И аз се моля с бебчето на Таня всичко да е наред!  newsm17

Крейзи, май като си напрегната покрай това пътуване и на бебчо се отразва, съчувствам ти много, пека се на тоя огън и аз от време на време.
Само дето аз зарязах идеята да я напиша тая моята дипломна работа в обозримо бъдеще...

Абе като се подкарали да се сватосваме - и ние одобрихме една мома тука - Иночка, много ти е хубава девойката, с тия сини очи  Simple Smile пу-пу! Пък и ние имаме големи достойнства явни и скрити  Laughing

Smily, абе това за солариума ... newsm78 единствено ако попрегрееш може да стане проблем, май.   А и от ултравиолетовите лъчи ще заредиш витамин Д! А как върви захранването - аз мисля да прилагам твоята схема с кашите първо, полсе зеленчукови пщрета  и затова много се интересувам.

Бабълче, при нас също го имаше тоя момент с увеличаването на нощните хранения, още не мога да си обясня защо, но сега със сигурнст са зъбчета! tooth

Кабранска, комплименти за аутлука!!! smile3501

Отивам да гледам снимките от Недето!
Спокойна нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт