Мама МАЙ-чето люлее, то си гука и си пее (36)

• 12 995
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Кабранска, браво на тебе, изглеждаш супер, човек не може да каже че преди три месеца си раждала!
Румя, нещо си се объркала, аз се хвалех с големите нощни паузи непробуден сън на Румчо. Ха дано така си остане и зъбите да не бързат толкоз. А пък сега спи от около 3 часа и не знам какво ще го правя довечера... Shocked Както съм будна днес от 5.30.... #Crazy
Крейзи, покажи го Лео как ходи бе, направо не мога да повярвам, браво на него! Mr. Green
Ани, май има някаква прилика между наште хубавци, ама само в очите.
И аз гледах снимките от Недка - личи че сте изкарали много хубаво!

# 256
Здравейте Май-чета и бебчета,
Крайно време е и ние да се отчетем.

Стискаме палци за малката Жасмина да се оправи и да не притеснява повече мама и тати!  newsm10 newsm17

Честито на празнуващите и тези, които са празнували.
Честити първи зъбки на Венци. Нека са му много здрави.

Поздрави и на малките християнчета.

Много се радвам за Юнос, че с бебчо всичко е наред и си чува детето. Можеш само да се радваш, че детенце е спокойно и дано повече да не се занимавате с доктори.
На мен от личен опит вече ми се повръща от доктори.

Maria ra и моята буба яде по толкова. Не винаги, но често. Вики ни видя каква борба е. Днес ми хрумна след като пак изяде половината да сипя остатъка в капачката на шишето и й го дадох със спринцовката от физиологичния разтвор.
За нощното хранене като бяхме на консултация на 08.08 педито каза, че трябва стомахчето да почива 9 часа. От тогава Цвети папка в 9 часа и след това в 6 сутринта. По някога се буди към 3 и давам биба или вода/чайче и до сутринта спи. Докато свикне първите 2 седмици беше леко нервна през нощта, но сега вече е спокойна.
Аз още не съм решила кога да я захранвам. За момента съм въвела сокчетата. Вече пие сок от ябълки, моркови, грозде и веднъж от сливи. Много ги харесва и нямаме проблем със стомахчето /колики/.

Цвети също по някога изплаква на сън, но след това продължава да спи не се буди.

За сега толкова от нас. Като наваксам останалото пак ще се включа.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 257
Забравих само да спомена, че вчерашната среща беше много хубава. Следващия път да се съберем повече. Бяхме само две девойки.
Всички бебоци бяха много сладки. По този повод си заплюваме Велизар на Олчето за зет.  newsm03

# 258
  • София
Забравих само да спомена, че вчерашната среща беше много хубава. Следващия път да се съберем повече. Бяхме само две девойки.
Всички бебоци бяха много сладки. По този повод си заплюваме Велизар на Олчето за зет.  newsm03

Hug Hug Hug
Благодаря ти, навити сме  newsm53, много е сладка Цветито! Heart Eyes
Кабранска, недей така да ни заклеймяваш, бе душа!  Naughty Не ние сме свалячи, ами нас открито ни сваляха /Никол на Бубилина, и тя е една красавицаааа...  Heart Eyes/, даже Велизар много скромно се държа, свеждаше поглед встрани, докато го бяха гепили за гащеризона.  hahaha Деликатен си ми е той, ама се смяхме с Бубилинка, беше супер готино...  Joy
Крейзи, мила, опитай се да се успокоиш,  всичките преживелици около теб Лео ги усеща и затова се превръщаш на  Monkey колкото и да е трудно понякога, гледай да се държиш заради бебчо, инфарктни ситуации колкото искаш, не позволявай да ти влияят толкова.  Naughty И аз не мога нищо да изцедя, разбирам те, че ти е адски напечено, но най - доброто средство за увеличаване на кърмата си остава ... психическата настройка, и положителното мислене!  Peace
 newsm78 Имаше и още нещо, ама не е лесно, както имаше една приказка...  Embarassed
Моля се за Танчето и Жасминка, като прочетох, че са ги приели много гадно ми стана, сърцето ми се сви на топка...  Cry
Дано, дано, дано няма нищо сериозно и малката Жасминка е добре!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

P.S. Бъбълче, Руменчо е страшен сладур - много красиво дете!  Heart Eyes

# 259
Здравейте и от нас замалко

Дано Жасминка се оправи и да е било само фалшива тревога
Олчето......страхотни снимки......направо во завидях....да знаете
Ама на следващата среща ще се видим.....10Х и за кърпата...ще почерпя двойно...че направо си те изтормозих

Бабълче.....АЗИЗ има във Люлин при нас........Магазин Дани....те ги внасят....можеш да избираш и по каталог....има и в пакостник.......за в-бейби... www.v-baby.net ...Там има карта Simple Smile

Щях да пиша и още нещо.....но съм разсеяна нещо....
Габи от утре е на градина.....надявам се да се освестя Simple Smile

# 260
Крейзи, и аз като размразих веднъж кърма от запасите ми се видя много гадна. Бебето се намръщи и не искаше да я яде. Пробвала ли си да даваш на Лео? Ако откаже да я яде, а ти си заминала, ще се видите в чудо.
LaDiDa, ще последвам съвета ти и ще оставя нощеска Венци да пореве. Досега като промрънкваше го взимах да яде, за да не будим таткото. Напоследък беб много често се буди с рев - ей така изведнъж, както си спи. Може би сънува нещо, щом се усмихва насън, защо и да не проплаква насън?!
Smily, за солариума и аз не вярвам да има проблем. Аз на плажа бях по монокини, мажех си се с крем, внимавах със слънцето и по никакъв начин не се е отразило на кърмата или на бебето.

# 261
  • Бургас
Стискам палци и се моля всичко с малката Жасминка да е наред и притесненията, които имаме всички тук с нея тези дни се окажат безпочвени! Praynig Praynig Praynig
Лека нощ на всички ангелчета и техните мами и татковци! Hug

# 262
Здравейте!Ще бъде ли нахално да се включвам от време на време и във вашата темичка.Аз бях с термин 11 юни,но родих на 26 май,мойта прекрасна дъщеричка Александра(3 кг и 48 см).Стискам палци на Жасмина.Благодаря ви.  bouquet

# 263
  • София
Добре дошла на новата мама Mucunka с бебе Александра bouquet Да се отчита редовно!

БгВики, благодаря ти за инфото  bouquet

Бъбълче, Руменчо е страшен сладур - много красиво дете!  Heart Eyes
Олче, ако знаеш пак как ми стопли сърцето Laughing  Heart Eyes
Чао засега и агууу!

# 264
  Добро утро!
  Добре дошла на новата мама,чакаме да постваш редовно!
  Моля се за Praynig Жасмина,всичко да е наред!
  Много ме е яд,че не можахме да дойдем на срещата.Много хубави снимки.Ради цяла нощ се буди на 2 часа и накрая спа по-докъсно и ние с него,а и ние доста далечко за без кола.Дано можем да дойдем на следващата.Мислехме и на похода срещу рака на гърдата да ходим,но пак след тежка нощ късно се нагласихме.
  И това със залъгването с вода при нас не минава.Не е глупаво детето.То пие вода,ама после пак гладно и така яко дърпа.Ох ще се побуркам с това хапване нощем на 2 часа.Добре поне,че понякоха през деня прави по-голяма пауза.Вместо колкото пораства да яде по-малко става обратното.Но както и да е важното е да сме здрави,другото ще го приживеем
  Лек и усмихнат ден на всики мами и бебенца!

# 265
Добре дошли на мама Муцунка и на малката муцунчица  Heart Eyes Hug Аз отдавна се канех да те поканя да пишеш и при нас, още като роди май месец. Ама се отказах, да не би да е много нагло от моя страна  Blush
Радвам се, че все пак дойдохте и в нашия отбор!   bouquet

Кажете кое заглавие да слагам на новата тема:
1. Радваме се ний на МАЙските мишоци, слагаме им често новите дрешоци! (crazybrat)
2. МАЙско сладко бебче се обръща по коремче! (tanya_79)
3. МАЙ-ско бебче с глас се смее, първо зъбче се белее (Bubilina )

Последна редакция: пн, 04 сеп 2006, 10:44 от crazybrat

# 266
На мен ми харесва втората тема, мисля че сега тя е най актуална за повечето от нас.

Мимозке , ако на Жулката не и стига само едната гърда, защо не почнеш като мен да даваш и двете на едно ядене. Мен много ме е страх с тези лактогонни чайове, да не ми тръгне много кърма , че после как се спира това чудо. Искам да стане постепенно и естествено.

Гале, защо се изненада бе мила, че ви харесахме с Ането. Нали ви бях писала че съм влюбена в малката. А си спомням че беше писала , че бебето на сестра ти е по хубаво от Ани. Не мога да повярвам накъде повече. Я дай една снимка да я видим и другата хубавица.

Танче, всички ще се молим Жасмина да се оправи по бързо и да не и се случва вече нищо лошо. Ти с тези болници вече се побърка!

А за буденето, тази нощ Ивко пак се събуди около 3. Какво му става на това дете, отдавна спря да ми ги прави уж тези номера, а сега втора вечер се буди. И реших да следвам примера на Ладида и да го оставя да си пореве и да си заспи сам. Но уви, не мина номера. Той през ноща не реве, а нещо си мрънка, ставах давах вода биба, пак го оставям и така около половин час и накрая заспа. Но като ме види че ставам си мисли че ще го взема и мята щастливо крака и ръце  Laughing Но аз НЕ  Naughty

Добре дошла на Муцунка в нашата тема и на бебе Александра също. Ние сме ви виждали по снимките на Пловдивските мами, така че се чувствайте част от нас!

# 267
  • София
Здравейте и от нас!!!
Стискам палци всичко с малката Жасминка да е наред!!! Моля се за бързото им изписване  newsm17
Момичета направо ви завидях за срещата. Много ми се искаше и ние да дойдем, но Марти мрънка и се въртя от 4 до 7 и после не можах да стана, а и сърце не ми даде да го събудя. За другата среща се надявам да сме на линия  newsm53
Добре дошла на мама Mucunkа и сладкото и момиченце   bouquet
Ние най-накрая решихме в сряда да заминем за няколко дена до Приморско. Малко ми се помрачи радостта, защото не можах да изляза на глава с мъжа ми, да вземем бебчо с нас и сега ще го оставим на вилата в Пловдив на грижите на двете баби  Sad Cry.  За първи път се разделяме и от сега ми е мъчно  Weary. Но не само аз имам нужда от почивка, а се усещам, че постоянно пренебрегвам мъжа ми заради детето. Болно ми става като го виждам да се чувства изолиран и мисля че много добре ще му се отразят няколко дена глезене и романтика  smile3503
Е това е засега. Днес и утре ме чака  wash hang 1ironing и стягане на багаж за нас и за бебчо... Дано успея пак да се добера до компа...

# 268
Добре дошла на новата мама!   bouquet
На мен най ми харесва третото "Майско бебче с глас се смее, първо зъбче се белее".

# 269
Наде, приятно изкарване на Приморско! Хубаво да си починете със скъпия си!

Общи условия

Активация на акаунт