Моят съвет е да се допиташ до колкото можеш повече мнения знам, че Бургаските лекари имат известна лоша слава...
Молим се за вас!

Смайлче, ето линк, даваш натам...

)) От малки тръгнали заедно по парковете!
)) Голям пич е Макси, страхотна усмивка има това дете ! Пу-пу и на него.

))
Как така гърч, мила?! Краска и тя ми го прави това доста редовно, ама аз си мислих, че е нещо безобидно и дори не съм споменавала на педиатърката...Димитрова ли ти го каза това? Взех и аз да се притеснявам сега...
. Отивайте по най-бързия начин на невролог. Както обаче го описваш не ми прилича на гърч, ама не съм доктор, но имам опити с гърчове.
. Ако можеш да изчакаш до вторник ще ти дам координата на лекар. Но ако наистина се опасяват за някакъв вид епилепсия или каквото и да е, първо трябва да се направи ядрено магнитен резонанс. И така може да се даде становище, а по телефона да се каже диагноза е без коментар... По принцип тук в София се чака със седмици, а понякога и с месеци. Ако се наложи моя близка позната работи точно на този апарат ище говоря с нея да прегледа Жасмина (за целта ще трябва направление).
. Майката вече се е поуспокоила, надявам се и бебчето да започне да наддава добре.
, ще я покажа на мъжо, че той много им се кефи на такива.
, разгледах ви с кеф, всичките сте ми едни усмихнати и един бебок не видях да плаче
, сладурковци 
Ставам по няколко пъти и тикам биба, но рядко минава номера, или моето търпение бързо се изчерпва
Понякога чак забравям кога и по колко пъти съм ставала
Случи се и няколко пъти да се буди от коремчето, ама аз като не знам друго успокоително средство пак цица давам
И май така пак я свикнах по често да папка
, защото преди това изкарваше по 6 часа между храненията. Абе важното е, че са добре децата, пък все някой ден ще се наспим

И дори през 3.5 часа да го храня, не протестира, само да има кой да го забавлява. Дали пък нещо не му е намалял апетита - то все ще намери човек за какво да мисли