На море в Гърция 2020 - III

• 48 665
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • София
TatyanaG  студията Евдоксия са в близост до централния плаж който аз много харесвам. До сега колкото пъти сме били там никога не ни е духал вятър . На плаж ходим в дясно до скалите , много приятно местенце  и е плитко. Няма чадър и шезлонги там, няма и заведения. Щом държите да сте без кола до плажа  имай предвид ,че най-близкото заведени е  на Линарики  бийч. Точно до студията на Мария Вофиду

# 196
Силви,  къде на Евия сте? Спокойно ли е от към хора?
Литра Едипсос- не само спокойно, празно направо😄

# 197
  • Розовата долина
Здравейте!За трета поредна година в края за август /живот и здраве/ ще ходим на Торони.Влюбени сме в това място-спокойствието, залезите, плажовете наоколо...Вярно от централния плаж има какво да се желае, но обикновено обикаляме , за да разгледаме нови местенца.Та с двете ръце съм за Торони Simple Smile

# 198
  • софия
Днес снимка на приятел ме осени къде да ходим тази година. Напълно непредвидена посока - Йонийско, близо и без много логистика. Вече нямам търпение. Само да мине това кошмарно кандидатстване. Лошото е, че не мога дори да питам за цени и резервация, защото не знам кога ще тръгнем.

# 199
  • София

Някой може ли да помогне - тази снимка я извадих от статия за плажовете на о.Амулиани. Така ли е?

# 200
  • Пловдив
Не мисля, че е на Амулиани. Това е океански тип плаж.

# 201
Егати експлоатираната снимка, то не беше Европа, Гърция (Амулиани, Атина)😁
Чак на 3-та страница в Гугъл изображения излиза истината
https://unsplash.com/photos/UNKvULoxDcY

# 202
  • Пловдив
Амулиани, Австралия - все тая 😄

# 203
  • София
Яаасноо, това било братска Австралия, и на мен нещо не ми приличаше на Гърция, ха-ха. Благодаря, че се отзовахте! Laughing

# 204
  • София
Днес снимка на приятел ме осени къде да ходим тази година. Напълно непредвидена посока - Йонийско, близо и без много логистика. Вече нямам търпение. Само да мине това кошмарно кандидатстване. Лошото е, че не мога дори да питам за цени и резервация, защото не знам кога ще тръгнем.

Покажи я тази снимка, моля!
И ние тръгваме в същата посока след точно една седмица по същото време.

# 205
  • софия
Варвам, че k@li няма да ми се разсърди. Снимката е нейна 🙂 Откакто е отишла пуска снимки, но точно днешната ме подкачи. Не знам защо.

# 206
  • София
Аааа, знам подробности за маршрута на Кали.
Благодаря ти.

# 207
  • София
Варвам, че k@li няма да ми се разсърди. Снимката е нейна 🙂 Откакто е отишла пуска снимки, но точно днешната ме подкачи. Не знам защо.

Къде е този плаж?

# 208
  • Пловдив
Охо, значи логистично доста народ сме решили да играем на близко и тюркоазено едновременно Simple Smile Резервирах от 6-ти юли в Сивота, ако има някой наоколо да се обажда.

# 209
  • софия
Охо, значи логистично доста народ сме решили да играем на близко и тюркоазено едновременно Simple Smile Резервирах от 6-ти юли в Сивота, ако има някой наоколо да се обажда.
Съвсем неочаквано при мен, но колкото повече разглеждам, толкова повече се радвам на избора 🙂

Общи условия

Активация на акаунт