На море в Гърция 2020 - III

• 48 587
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • Burgas, Bulgaria
Нали видяхме колко са достоверни бързите тестове!

# 421
познати от вчера са минали мега бързо, почивали основно гърци, плажовете днес били почти пусти, цените били нагоре яко.

# 422
  • Пловдив
То и pcr има грешно положителни. Затова ме притесняват.
48 часа преди пътуване щял да идва 2ри мейл с код.

# 423
а обяснено ли е, в случай че тестът се окаже положителен, дали позволяват да се прибереш, вместо да изкараш 14 дни карантина там?

# 424
  • Пловдив
Пише, че те насочват към карантинен хотел за 14 дни. Не дават опции.

# 425
хм, и при необходимост те лекуват за тяхна сметка? не искам да съм черногледа, но звучи като спасителен план при силно влошаване на обстановката в България - безплатно тестване, изолиране и лечение в държава, която очевидно знае какво прави... Simple Smile

# 426
Аз, ако не дай си Боже , излезе, че съм заразена с вируса, предпочитам да ме лекуват в Гърция. Живала съм близо 8 години там, знам за какво става дума.
На въпроса за любима дестинация: Кефалоня.

# 427
Оказва се, че само две от границите ни с Гърция ще работят, така ли?
То затова не ми позволява друга опция в декларацията 😕
Оффф...

# 428
  • София
Здравейте. Снощи се завърнахме от Гърция, за уикенда. Учудващо лесно минахме на границата. Обмисляме през Юли пак да отскочим. Къде се попълва декларацията?

# 429
Аз, ако не дай си Боже , излезе, че съм заразена с вируса, предпочитам да ме лекуват в Гърция. Живала съм близо 8 години там, знам за какво става дума.
На въпроса за любима дестинация: Кефалоня.
То чудесно това, ама здравната осигуровка едва ли го покрива
Доста евра ще струва

# 430
Не стойте изолирани 14 дни това никъде не го пише .теста на границата излиза до 1 ден в който ви молят да се изолирате.

# 431
Дори и да покрива, аз предпочитам да си се лекувам вкъщи. Като не знам езика, винаги ще ми е притеснено. Не навсякъде в Гърция са добре с английския.

# 432
  • Горна Оряховица
Пътуваме на 01.07 през Маказа. 2 пъти вече  попълних декларацията и идва само 1 мейл...2ри с КОД нямам?Писах на посолства, в сайта където е декларацията и нямам отговор - защо нямам 2ри мейл с код и ще получа ли въобще.
някой друг пътуващ на 01.07 и да няма 2ри мейл“

# 433
Ние пътуваме на 2-ри, декларацията попълних още вчера, но код няма.

# 434
  • Sofia
И ние ще тръгнем утре вечер с идея да избегнем голямото дневно чакане на 1.07
Сутринта по Нова телевизия имаше включване за декларациите и една дама любезно обясни, че кодът ще пристигне след първият имейл буквално може и да си на границата, когато получиш въпросният код. Звучеше ми успокоително, че няма да искат от всяка преминаваща кола да показва кодът, а на случаен принцип ще си избират както и за тестовете. Господи моля се като ни видят с три деца да не ни мотаят много 🤔

Общи условия

Активация на акаунт