🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 617
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!

„Да се съберем заедно е начало. Да останем заедно е прогрес. Да работим заедно е успех.”
Хенри Форд

# 181
Здравйтееее ,хубав слънчев и ползотворен ден и от мен Nature Sunny

Емиии Flowers Sunflower Гизем Караджа приключи в Шампион.
Нескопасано измислено ,аз съм влюбена отдавна във Фарат и исках да се докапам до него и богатствот на Дервиш.
Въобще не създадоха интрига. Не е любовно дизи ,но все пак ....
Мъжете сценаристи ги няма в романтиката. Какво каза Фърат ,като разбра?
Подготвяй се за сватба с валидола:joy:

Рибаря е качил 15 кила заради новият образ. Това негово непрекъснато качване и диета не е добре.
Така исках да е тип Джак Спароу ,но не ни огря Smirk

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 14:36 от femmi2

# 182

Феми, аз също се ядосах, че Гизем Караджа приключи с "Шампион". Харесвам я, героинята й също много ми допадна, но ... на сценаристите мъже не им е до романтика. Поне да бяха изградили един по-завършен образ, който да се запомни. Радвам се, че скоро ще приключи сериала, за да не опорочат и това, което направиха до тук. А Толга да се стяга за нова и предизвикателна роля, за продукция, с която още повече ще ни впечатли.
    Искам да вярвам, че до започване на снимките на пирата, Чачо ще оформи тяло и вид. Надявам се да ни изненада приятно. Ако не го харесаме - ще го разлюбим! Виж какви актьори шетат из турските сериали - красиви, сексапилни и впечатляващи. Ще си гледаме Джан за удоволствие, ще се забавляваме с новия сериал. Аз не съм надниквала в темата им, но се надявам момичетата да споделят и тук впечатления от 1 епизод на "Мистър Грешен".
    Да се разсеем малко със забързания Чънарко!

# 183

Ех, мечтиии Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

Превърнал се в отшелник и грозен пират . Само един риболов го интеренсува:imp:
Емиии , пренасям линковете за МГ от Джановата тема и инфо от Злати

https://vk.com/video-129812063_456242290
с руски суб.
 за който няма регистрация в групите е този линк
https://turkru.tv/mister-oshibka-1-seriya.html
Още не съм го изгледала , но тези дни ще си го пусна
Цитат
започнало се....министър моли канал FOX да закрие сериала МГ,...насърчавал порока и голотата,това вредяло на детската психика....пускам го в скрити....
Думи нямам !Ква психика , кви глупости. Затова ще бягат в нет платформите.
Брйка кадъните много грешееен , ще го забраняват!

каста е гледал заедно първи епизод. Рейта е към 3 процента , не тръгва добре

се подсладим и охладим в жегите
 летни разходки ,  не е добре като те напече , нЕма угодия но го предпочитам пред зимата

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 16:08 от femmi2

# 184

Феми, благодаря ти за линковете на "Мистър Грешен" - ще го гледам на спокойствие тези дни. Искам да се насладя максимално на този младежки, екзотичен и "еротичен" сериал. Харесвам двойката Джан и Йозге и ще им се радвам с удоволствие.
     Очакваха се тези негативни реакции, но дано не повлияят на излъчването на сериала. Заслепени са турските кадъни - като коне с капаци - гледат само тежки драми, за да си въобразяват, че техният живот е прекрасен. Нищо по-съвременно и нетрадиционно не може да ги грабне. Като зомбирани са.
     Рускините също ме дразнят с отношението си към актьорите. Не им ли омръзна само негативни коментари да пускат. Но тях ги разбирам - водката е притъпила сетивата им, а за мисъл и позитивна преценка у тях не може и да се говори.
     "Въпреки огромният брой фенове в чужбина, техните мнения не влияят на вътрешните рейтинги. Може би "Мистър Грешен" ще може да бъде продаден в чужбина, но за това ще трябва да остане на собствените си екрани." - Това ме плаши, да не вземат наистина да го свалят от екран. Тогава вече ще престана да гледам турски сериали.

Благодаря за сладоледа, добре ми се отрази, че "изпуших" покрай тези руски сайтове. Ама аз съм си виновна, че ги чета.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 17:01 от Emiliya

# 185
Емиии , за Шампон ли четеш ?  Красавците ще ти дойдат дойдат добре, като съм ги подредила. Laughing
Откакто рибаря ни сюрпрезира ври и кипи особено коментират севгилито златно.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 19:11 от femmi2

# 186

Nature BoomГолеми са лицемери комшиите..любовта влияе на детската психика
но убийствата и побоищата в сериалите е нещо нормално
 и ненаказано..не им действа отрицателно!?
Dizzy Face

Бурак има ли снимки по шорти
като другите красавци..
Stuck Out Tongue Winking Eye

хайде по един специален коктейл
за преглъщане на нЕкои глупости в съботния късен следобед..
Joy

определено не е дебел
но не е и стегнат..важно е рибата да е много!
Thinking

Two Hearts

# 187
Прават са  на моралисти ,на тях им дай побойща ,рев и драма и това е нормално . Любовта и нежностите вредат на психиката.
Затова ще бягат в нет платформите. Ча абсурд тия сцени в сегашно време да е на турски екран.
Джан верно цял епизод разголен ,ама поне има стегнато тяло ,за кво го е бичил за да го крие ли ,нека радва женското око.Ние му се радваме .
 Ча не е дебел ,но е натрупал мазнини, които не е оформил от мързел.
Коктейла Казанова заслужава отделен пост и внимание.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 19:12 от femmi2

# 188

Kissing Heart

Nature Boom Джан е страхотен и нищо чудно под маската за морала
да има зложелатели,които действат подмолно за да го свалят от екран..
в крайна сметка той не се снима в детски филмчета..
Heart Eyes

# 189
Привет ценителки! Sunglasses Радвам ви се на вкуса, коментарите и красивите снимки : ))

Момичета, направо изчакайте Бг. превода и тогава гледайте, има култови фрази.. а окото ще плакнем...това е ясно!!

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 18:18 от grozdence.

# 190
Нова снимка!

Софи, заменям шортите на Бурак за коктейла Казанова! Наздраве!
    Доста са зложелателите на Джан, неговата откритост и западен манталитет не им се нрави. Опитаха се да го оплетат в интриги, не успяха. Сега посягат и на продукциите му, но това прави Джан още по-силен и ... по-красив и секси! Heart Eyes 

Скрит текст:

Това космато тяло не ща да го гледам по шорти, а за мустака да не говорим! Възможно ли е млад и симпатичен мъж да се остави така окосмен?! Anguished

# 191
На тях като не им се нрави да вземат пример от Амишите и да махнат телевизорите от домовете си. Ние нямаме нищо против '' интимните '' сцени.

# 192
Цеце ,нямаме  против.
Грешни сме ,грешни ще горим в ада Joy
Представи си пък как ще се разпискат ко има гореща сцена.
Еми ,БУ окосмен и с мустак е ужасен .
Добре че рибаря ,Толга и Джан нямат такова окосмение по тялото . Епилират се  или не им растат толкова косми.
Грозде , ценителки сме и се забавляваме.
Софииии ,готова ли си по късно да ти метна гифка  пирата брадясал как фърга една змиорка ,от всичкия репортаж това най ме кефи въпреки вида ,като предмет я изфърли а Дуда се пази Joy
Това ни чака ко искаме да ни забележи ша са прайм на рибарки.JoyAnimal Tropical Fish

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 19:07 от femmi2

# 193

Фемиии, не ни плаши с брадясалия пират, змиорката и Дуда. Пусни нещо за "душата" - елегантно, привлекателно и секси.
     Виж Дуда как е сдъвкала пирата!
Скрит текст:
    Ние си го искаме такъв!

Страхотен Джан!

# 194

Flowers Bouquet Изглежда албанската пиявица наистина е доволна
от липсата на цуни/гуни в подновените снимки на Шампион*
и от пуснатото клипче се вижда как сияе
 в компанията на сестра си и брат и..
Joy

Kissing Heart

на Джан му е весело..