🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 165

Най- позитивният момент от сериала. В дома на Яман са се събрали всички. Доволни и щастливи са. Елиф е уредила предстоящата среща на ринга. Фърат ще се боксира отново, ще спечели световната титла и двамата със Зафер ще отнесат златния пояс на гроба на учителя Яман, за да изпълнят последната му воля и му докажат, че заедно приятелите са непобедими.

Елиф е оставила и пари за семейството, Фърат може да направи дарението, за което мечтаеше.
    Виждайки усмихнатите лица на всички, Керем реши да използва момента и да поиска ръката на Несли от брат й Зафер. Като скоропоговорка „изстреля”  колко много се обичат с Несли и искат да се оженят. Шок! Зафер реагира мигновено – излезе и се върна с чифт боксови ръкавици. Каза на Керем, че когато защити титлата си, когато си стъпи на краката и дойде в дома му с годежен пръстен – тогава ще даде сестра си. А до тогава му предстои дълъг път на работа, постоянство и доказване на любовта.

# 166
Здравейте ценителки на красиви мъже!

Отбивам се, да ви пожелая емоционална и приятна вечер с нашия Грешен Чаровник! Heart
И малко да подготвя почвата...... ; )

# 167
Здравейте ценителки на красиви мъже!

Отбивам се, да ви пожелая емоционална и приятна вечер с нашия Грешен Чаровник! Heart
И малко да подготвя почвата...... ; )
     Грозденце, благодаря ти! Честит празник на теб и твоите абитуриентки! Да са живи, здрави и проспериращи! Да ви носят само радост и положителни емоции! Приятно прекарване на празника!
     И ... внимавай нощес с Мистър Грешен! Да не предозираш емоциите, че ще трябва да търсим и за теб спешния център!

# 168

Цецеее , подай колажа този въртящия с Ча с шервените шорти и боксьора

# 169

Blush Тази снимка на Толга ми напомня
че нищо вече не е същото..и няма да бъде,
затова да свикваме с новата реалност!!
Hearts

Nature Boom Феми* твоя красавец те очаква.. Stuck Out Tongue Winking Eye

хубави снимки на Джан..не знам до него съседката* ли е
или.."сестрата" на Толга,без значение..
Joy

..любимата докторка на Фърат* Joy

# 170
..любимата докторка на Фърат* Joy

Софиии, отгде намери тази феерична Суна - ще се влюбя и аз в нея?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 171
Охх ,много готин Йо и Езги ,фъргам око в темата. Сега гледам Джан по баклава и пийналата съседка в

Хич да не ме очаква.
Провиснал ,бухнал в лице с брада.
Ще загуби голяма част от хората ,които го поддържат.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 14:38 от femmi2

# 172
Феми, не така. Я виж, кой ти се усмихва

ЖОКЕЙ

Препятствията станаха безброй!
Сърцето ми на косъм ги прескача…
Не ще се предадеш,
жребецо мой,
врял и кипял боец ти е ездачът.
Скрит текст:
Гамените прескочихме във такт.
Зад нас са подлизурките –
на топка.
А разни –
нито риба, нито рак-
удавихме във прах…
…Стоп. Следва клопка.
Класическо препятствие –
подлец.
В ръката –
с мак,
с усойници – в очите.
Вземи си въздух,
славен мой жребец,
скочи високо,
блъскай със копита!...
…А публиката вие.
Жалък хор!
Но ето,
че най-дръзките сред нея
наскачаха и яхат във възторг
сърцата си.
Приветствам ви,
жокеи!
И ви пронизва погледът ми строг –
опасна
е
играта
на
манежа!
Готови ли сте за последен скок,
космичен скок –
висок и неизбежен.
Надеждата –
докрай да победим –
пришпорва ни…
Но пошлостта не дреме…
О, смъртен скок,
ела да защитим
честта на тъй безчестното ни време!

Атанас Капралов

# 173

Nature Boom Феми* какво значи това - къде да те няма..при нас в темата ли,
във вашата тема..или спираш да се интересуваш от всички красавци
защото Чачо се е занемарил,целува Дуда и не се разхожда с червените шори..
Thinking
Цитат
..Така че не се очудвайте ако ме няма.. Е,няма да стане веднага но има вероятност..

# 174
Ето да се почерпим. Всяка да взима по едни ''очила'', които най й пасват...

# 175
Софи ,редактирах го че се бях много ядосала но карай ... Да ме загуби ,дреме му на него !
Има нужда да намаля времето у форума. При вас ще минавам и забавляваме.  Нашата тема каквото излезе като инфо ще го има там.
Червените шорти са мечта ,няма да е като Аполон. Това с Дуда са некви техни лигавщини ,които не е ясно що го правят.
Или Ча се е променил влюбен и загубен.
 Вие сте ми виртуални дружки, независимо от Чачо. Hug
Чачо да се поучи от красавците ,щото кО продължава така ще стане безинтересен и в тоя бизнес няма да го вземат такъв.
Нет платформите и зрителите по света нема да гледат Грозен турчин ,запуснат ,станал кат поп в лицето.
Таланта е важен но и другото. Не трябва да е така но....

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 22:26 от femmi2

# 176

Феми, грабвай бутилката с Чачо и отпусни напрежението. Не се кахъри толкова, момчето ще влезе във форма до септември, ще си го обикнеш пак, а и предстои  следващия сезон на "Защитник" - може оттам да изскочи Хакан с поредната мацка и ... ще правим горещи гифки. И да не си посмяла да ни напускаш! Кой ще пише продължението на "Червена експлозия"?!
    Една от любимите ми снимки на Чачо.

# 177

Joy

Nature Boom Феми* всички пишем в различните форуми за да споделим мнение,
вълнение, повод и настроение за неща които ни се случват в реала..
имаме различни ангажименти и естествено не може и не сме активни нон/стоп във виртуала
затова нуждата* за намаляване на времето прекарано във форум/ите след споделени близо 17 хил.
поста ми се струва абсурдно..
 напълно споделям мнението на ЕМИ* за кахърите и напрежението около супер любимеца Чачо*
Kissing Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
Е,така като го вида съблъзняващ да подпира със самочувствие и черешката на тортата по шорти всичко забравям и ми минава JoyStuck Out Tongue Closed Eyes
Като му вида пиратската физономия и .....
Софи ,точно ветеран станах кво повече Joy повече летни разходки.
Гифката със сладоледите са уникални,особено забавната с кадъната.
Така ще стоим ,мъчим като гледаме  Барбароса на екран.
Сигурна съм че Еми няма да си го причини.  С мацките в нашата тема сигурно ще го погледнем в началото. Трябва да ги питам. Есента или зимата ще е .
Като споменах проекта ако се интеренсувате от каста в Барбароса се присъединява Онур Сайлак. Днес в неговия ИГ е развял пиратския флаг на кораба с черепи. Тълкува се като потвърждение но лично той нищо не е потвърдил . Сайлак мнението е че е чок добър . Ако наистина играят двамата в историческото ще се радваме.
Юли започват снимките.
Чачослав стига е дремал и лигавил с шаманката. Ще е ангажиран доста с изтощителни снимки .
Жребеца хлътнал по Дуда чак акъла си загуби или така иска да мислим .

Цеце ,Грасияс за колажите . Грабвам си бутилката с Джан и Ча ,ще се бием за Джано Joy

Емииии ,що до Септември ,какво ще има тогава че да е във форма ?
На мен също ми е любима Бондовската негова фотосесия Heart
Сценария ще го продължим ,въртят ми се идеи.
Цеце Flowers Tulipкато харесваш Джан подай идея как да го измъкнем и развием образа.
Нови мацки ще вкараме ли по Рая ли ще тича ?

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 14:43 от femmi2

# 179
Здравейте, момичета!

"Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш."
Алън К. Чалмърс
Желая ви слънчев и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

Общи условия

Активация на акаунт