🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 605
  • 736
  •   1
Отговори
# 150

Şampiyon 28.Bölüm Fragmanı

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 23:55 от Emiliya

# 151
Еми, готово осигурих лекарствените продукти.

Суна, омъжи се за мен!

# 152

Цеце, благодаря ти! Ще ми стигнат за тази нощ! Stuck Out Tongue Winking Eye Сега и Софи да поднесе някой коктейл и съм готова да изгледам 27 епизод, без напрежение и нерви - опиянена и отнесена!  Joy

# 153
Емииии ,дръж се да не се наложи да викаме доктор Суна Joy
На кой по напред да давам валидола .
Моя рибар ме разочарова с ужасния си вид и лигаване на яхтата с онази дето гадаем що е тоя театър ,не е в негов стил.
Ти страдаш по Фърат. И аз не очаквах такъв обрат мислех че ще залитне по Елиф ,а вкарал замечтан поглед на лелката Суна и брак предлага.
Ще има и а те обичам доктор отново .
Хайде Еми дръж валидола и се стегай за сватба в сериала.
В реала и сериала са все такива ,ама техна си работа. Любовта е сляпа.
Поне рибаря още не ни е шашардисал с шок новината но след всичко това масово се коментира в мрежите че натам върви. Ако е с такъв вид давам и го да прай квото иска ,сега си приличат . Ча станал кат нея . Не можа ли да избере друго ами пирата жестокия .
Кво пречеше да изчака и подготви за платформата Imp

Цецее ,взимам си от твойте хапове . Утре нов ден да  е добър и без лоши неща.

Емии ,ще гледаш ли мачото в Петък онлайн или като излезе превода?

# 154

Да подредя докторите около мен, че може да потрябват. Но Суна не я искам, нея ще скубя! Joy
    Феми, онлайн сериал гледам само и единствено с Толга и само заради него си причинявам това изтезание. Да гледам картинки и сама да си съчинявам диалози и сценарий - неее.
    С удоволствие ще следя "Мистър Грешен", но само с български или руски субтитри. Утре вечер може да надникна в темата за Джан, за да чета коментарите. Надявам се някое от момичетата  да ни пусне линк със субтитри.

# 155

Hearts

Hearts

Flowers Bouquet Момичета* красавците много неочаквани емоции
ни поднесоха и до валидол се стигна..
Joy
..отделно стреса от..*..и Аз те обичам,доктор!* Joy

..хванаха ни малко неподготвени, добре е че си имаме коктейл антидот*
*Шампанско без сълзи*.. любимото на Нур*
 нов ден, без лоши изненади..
Hands V Wine Glass Joy

Revolving Hearts

# 156
Здравейте!

„Никога не е твърде късно да си поставиш нова цел
или да мечтаеш за нещо.“

# 157
Здравейте, момичета!

Денят се познава от сутринта, затова нека го започнем с чаша ароматно кафе, гарнирано с любов, шепичка щастие и щипка сол!

Добро утро!
Щастлив да е денят ви!

# 158
Еми, днес ще чуем ли преразказ на щипката сол за деня?

Най- добрия сериал на Толга. Роля изиграна така, сякаш е отражение на самия него.

# 159

Цеце, ще разкажа епизода, макар че съм доста ядосана на сценаристите – мъже, у които е избягало чувството за романтика. Някъде сред пандемията май се изгуби и тяхната логична мисъл. Отделните моменти стояха като пришити, скалъпени набързо и пльоснати, за да запълнят време и да изгубят времето на зрителя.
     Чудя се така ли е изглеждал сценарият в началото, или просто обстоятелствата са ги принудили да пренапишат нещата.
     Ще отложа коментара си за предложението, което Фърат направи на Суна, ей така, в нищото, изведнъж и недодялано. Не че Суна заслужава по-добро предложение за брак, но думите на Фърат  и „зареяният” поглед изобщо не се вързаха с предходните събития и взаимоотношенията между двамата.

А за Елиф съм бясна! Тази героиня влезе в сериала с претенции за нещо различно, със заявката за тайнственост и загадъчност, върху които се акцентираше. Това ни държеше в напрежение. Непрекъснато се питах коя всъщност е Елиф, какво се крие в тъмното й минало, защо се „вклини” в дома на Яман и само парите ли имат стойност и значение за нея. Образ, добър като замисъл. Актриса, която прилично се справяше в изграждането на образа  и сценаристи, които така сдъвкаха образа й, че се чудя защо изобщо беше необходима появата на този персонаж.
     Пошло, необмислено и елементарно обяснение от Елиф, направено на запис, който гледаха в дома на Яман. Никаква тръпка, нищо интересно и различно. Елиф влезе в сериала с гръм и трясък, а излезе „по  пантофи”.

Фърат, Зафер, Кадо, Несли, Керем и Суна чуха нейната изповед: Да, тя е лош човек, единствената й цел е била да застане начело на империята на Дервиш, да разполага с пари, за да привлече вниманието на Фърат. Всичко е продиктувано от нейната безгранична любов към Кафкас и желанието да бъде забелязана, да бъде обичана от човека, в когото е влюбена.
    Тъпо, много тъпо  и елементарно...

# 160
Еми, в "Хамлет" имаше една знаменита фраза "Има нещо гнило в Дания", пък аз ще перефразирам - Има нещо гнило в сценария. Сценаристите веднъж ги смениха, да не би да са ги сменили пак, или пък са дали на Алмеда да допише сценария. Елиф, беше най- интересния образ, и най- богатото ми въображение, не може да разбере как така я направиха толкова елементарна на края.

# 161
Здравейте, дами!
Разочарована съм от Чачо...
Но пък ви нося Джано, който напомня за довечера 🔥

# 162

Цеце, смениха режисьора на сериала, смениха и музикалния фон, а това се отрази пагубно на качеството на продукцията. Но си много права, че албанската пиявица е пренаписала сценария. Joy Така добре бяха тръгнали нещата между Елиф и Фърат, можеше да се получат няколко романтични сцени, една-две мимолетни целувки, погалване за "лека нощ" и влажния, страстен поглед на Толга, умеещ да се претворява в галантен любовник. Да, ама не - лишиха ни и от тези малки удоволствия. Гизем е вън от сериала, заплаха за албанката няма, може да спи спокойно. Мъжлето й с никого не успя да се целуне в сериала.

Тези гифки изглежда са от тържественото изпращане на Гизем. Целият екип се е събрал и празнуват приключването на сериала за Елиф.

Mагия, благодаря ти за красавеца Джан! Надявам се Мистър Грешен да ни направи свидетели на един ведър, лек и вълнуващ летен сериал. Дано оправдае очакванията ни!

# 163
До тук извода е ''Не тренирайте бокс''. Фърат и Зафер получиха по някой и друг удар в главата и спряха да мислят.

Магия, благодаря. С този Джан може да се преглътне по- лесно всичко.

# 164
До тук извода е ''Не тренирайте бокс''. Фърат и Зафер получиха по някой и друг удар в главата и спряха да мислят.

Цеце, Зафер бързо се съвзе, но ударът в главата на Фърат е с непоправими и с трайни последици. Joy Нямам друг избор - ще се готвя за сватба. Дори и Тансел няма да може да спре докторката и да лиши Фърат от удоволствието: "И аз те обичам, доктор!" Cry

Общи условия

Активация на акаунт