🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Софиии , не искам да е такъв грозник.
Ще търпим кво ще правим с бради много турци сме виждали. Неговата е безформена.
Като на меден месец ,утехата е че не са наистина женени. Рибата и морето го правят щастливи. Ама това тяхното лиготрене не е типично за него и се коментира.
За каста отивай сама аз ще чакам други времена.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 16:10 от femmi2

# 136
Еми сега ти благодаря за новите гифки

И ви нося този чаровник

# 137
# 138
Nature Boom Феми* каквато и да е роля все пак е кино..има специалисти по макиажа
и други трикове в гардероба ,където могат да те направят да изглеждаш млад,стар,слаб, дебел,красив,
грозен,гърбав,куцащ и пр. ч..само нещо изключително може да приеме да направи с тялото си
веднъж,но не постоянно да експериментира с кгр и визията си -лично мнение!!
Hands V

Cry

..романтик Kiss

# 139

спомени, красотааа  и погледи:heart:

Софии , това нема как да стане  разбирам те , но рибаря си е натурален в момента.
Това с обръснатата глава е  маска , отливка .Обича да е различен така че може наистина да го направи за роля.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 15:59 от femmi2

# 140
Ново!

Скрит текст:

Ефехан.

# 141
Еми ,щастливка си ,маминият е във форма,не е станал пират.
Ама ко се съгласи да играе в историческо те чака бради ,мустаци ,чалми,ятагани, може да надебелее.
Ефехан растееее и се люлее момчето.
Дали казва думички вече ?

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 16:45 от femmi2

# 142
Еми ,щастливка си ,маминият е във форма,не е станал пират.
Ама ко се съгласи да играе в историческо те чака бради ,мустаци ,чалми,ятагани, може да надебелее.
Ефехан растееее и се люлее момчето.
Дали казва думички вече ?
     Феми, наистина съм щастливка - харесвам (не само аз) мъже, които обръщат сериозно внимание на външния си вид. Толга за мен е образец за чудесно изглеждащ актьор. Първият сериал, в който участва е исторически "Сбогом, Румелия" и с ролята на Мустафа Толгахан печели милиони фенове, но мен не успя да спечели. Това е единственият негов сериал, който не съм гледала и няма да гледам. Как да ме спечели с този мустак и визия на типичния турчин?!

Толга се похвали, че малкият Ефехан е казал първата си думичка и тя е: "тате". Kissing Heart Вероятно вече се опитва да говори, може да е научил и думичката "мама". Hug

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 17:21 от Emiliya

# 143
Така е Еми ,трябва желание,дисциплина Толгахан я притежава. Докато другия е противоположност ,мързел и не съм сигурна пука ли му как изглежда и как ще го критикуват. Роля ,изкуство  не може непрекъснато да  качва и маха кила . Брадата турците са така ,ма неговата безформена.
Ех ,ще го преживеем ,но ще ни е яд.
В едно интервю каза тялото си е мое ще права квото искам. Е ,прави струва,такъв си е.
Дано играе един сезон и да свършва агонията. Може и година да мине Worried Ще си мечтаем да е секси и да ги подпира на стените момите. Рима измислих . Ко ми дойде още нещо сътворя стихче.

Казва думички браво. Ще го правим ли боксьор от малък ?

Емиии ,ще наредиш ли страстните гифки че да се облажим и някой готин пейзаж за настроение.

После ще помисля и върху сценария
Сега излизам на въздух из центъра.

# 144

Феми, аз вече съм на вълна "Шампион". Очертава се поредният интересен епизод, ще има и доста забавни моменти. Керем отива да иска булката от Зафер и Фърат, а те изглежда доста го "измъчват". Не зная дали Елиф умира и "тръпна" в очакване да разбера какво са надробили сценаристите.

# 145
А , ок Еми днес е денят на Шампион .
Ще ги сложим друг ден , времето е пред нас.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 19:54 от femmi2

# 146

Nature Boom Феми* тялото си е негово но той не е от миманса,
благодарение на визията/модел/ и таланта, стана мега звезда,
да не забравя, че много талантливи не станаха известни, защото нямат неговата визия..
в такъв свят живеем,красивото привлича,продава и се помни..
Kiss

Heart Eyes

# 147
От сторито на Толга.

# 148

Blush

красавците и русалките* Joy

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 01:35 от EvaKrusteva

# 149
"Суна, омъжи се за мен!"

Фемиии, давай валидола! В шок съм - Фърат ме разочарова! Издокара отново "отнесения" и замечтан поглед, вперен в най-неподходящата жена! И директно й предложи да се ожени за него! Неее, не искам да чувам още веднъж "И аз те обичам, доктор!"
     Единственото нещо, което ме зарадва е, че Елиф е жива, но изглежда участието на Гизем в сериала приключи. Сега ще гледам с превод, за да разбера какво точно разказа Елиф!

Общи условия

Активация на акаунт