🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!

"Винаги казвай това,което чувстваш и винаги прави това,което мислиш. Някои ще останат очаровани, други - изненадани..."

# 226
Здравейте, момичета!

Ако искате да бъдете успешни, ако искате да промените ежедневието си, започнете с мислите си... "Подредете" ги, отсейте положителните и елиминирайте негативните. Защото всичко започва от ума ви...

Щастлив да е денят ви!

# 227
От вас кафето , а от мен сладичкото
Заповядайте за десерт на обяд , сочно и вкусно изглежда на картинка Yum

на интересни неща попаднах

Алмеда сервира кафе , това да не е когато по турска традиция Толгахан е ходил да я иска и се пие кафе , булката кат иска може и сол да си сложи Joy Баща му е с него

Гледахте ли Киво ?
Бтв оряза епизода и сблъсака между двете коли ще остане за днес.
Има символика в това , като гледате ще разберете .
Дублажа бива , Киво както винаги е на Виктор Танев. . Малко на Елчин не ми харесва , не е толкова дразнещо. Актьорите всички са добре подбрани.

Снощи никой не разреди  да допиша сценария и ме се доспа и отиде...
Обещах на Грозденцето .

Еп. 12

На сутринта побързаха да отидат на работа и да разберат какво става.
Шефа им каза че е изпратил патрул за безопасност
Изпратих агент Левент , той е от добрите ще пази момичетата и леля ви.

Току що ми се обадиха Джан е освободен за добро поведение , адвоката му се е заел да го измъкне.
Как така ,той не е лежал много разгневиха се Чачо и Толга.
Има добър адвокат , знаеш парите правят всичко , вероятно е подкупил някого. Баща му е бил на свиждане.
Толкова се старахме , а сега ...
Толга беше  бесен заради историята със сестра му ,шефа му не знаше за това.
Ясно това дело с яхтата е негово.
 Не можем да сме  сигурни но....

За сега толкова , докато измисля още . Ако имате идеи пишете.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 13:20 от femmi2

# 228

Феми, снимките на Толга и Алмеда наистина са от момента, когато са искали булката.
     Аз не успях да гледам "Сблъсък", не съм изгледала още и 1 епизод на "Мистър Грешен", но се надявам тази седмица да наваксам пропуснатото. Не успях и 11 епизод да оформя! Извинете ме, обещавам да се постарая и да компенсирам закъснението с хубаво онагледяване.
    Зациклих на 27 епизод на "Шампион" -
приключвам с него и ... ще редя красавците и техните продукции.

Думан бяга ранен от спортната зала. Тансел му звъни и пита дали Елиф вече е мъртва. Пристига при Думан и без да обръща внимание, че човекът е ранен, го нагрубява и му заповядва до сутринта да довърши започнатото.
На следващия ден Думан пристига при Тансел и му подава телефона си. Тансел гледа с удовлетворение как Думан погребва „мъртвата” Елиф. Тансел потрива доволно ръце, предвещаващ и скорошната гибел на Кафкас.
    Думан го предупреждава, че Фърат е по петите му, че трябва за известно време да се разделят и Тансел хубаво да се скрие.

Всички са в къщата на Яман. Суна превързва ранения Зафер, а Кадо се шегува, за да разведри обстановката. На вратата се звъни. Несли отваря вратата и изненадано се отдръпва, виждайки Думан. Настава суматоха, Зафер скача срещу Думан, но Фърат го спира. Думан казва на Фърат, че Елиф е жива и в безопасност и му предава пакет и флашка.
     Насядали около масата всички вперват поглед в монитора. Наистина смъртта на Елиф е постановка. Думан, отвратен от постъпките на Тансел, спасява момичето и решава да й помогне. Единственият начин е да бъде заблуден Тансел, а Елиф спокойно да напусне страната с 250 000 евро, които Думан е взел от Тансел, за да й помогне.

Елиф се прощава с всички от къщата. Разказва, че е расла сама, без любов, ласка и закрила, без баща и семейство. В лицето на Яман и неговите деца тя е усетила топлината и спокойствието, кото са й липсвали.
     Да, тя е лош човек, единствената й цел е била да застане начело на империята на Дервиш, да разполага с пари, за да привлече вниманието на Фърат. Всичко е продиктувано от нейната безгранична любов към Кафкас и желанието да бъде забелязана, да бъде обичана от човека, в когото е влюбена.
     Но тя е усетила колко грижовна е Суна и как добре се разбират с Фърат. Уредила е мач на Фърат. Желанието на учителя Яман и Кафкас ще се сбъдне. Ще спечели и световната титла, тя е уверена в силите и възможностите на Фърат. Вярва, че двамата приятели ще бъдат рамо до рамо и никога няма да се разделят.
Всички са поласкани и изненадани, а Зафер гузно излиза.

Най-емоционалният и силен момент – Зафер е на гроба на баща си. Съжалява за всички грешки, които е допуснал, заслужава участта си да бъде сам, защото е предал доверието и любовта на най-близките си хора – Селви и Кафкас. Пристига Фърат. Много трогателна картина – застанали от двете страни на гроба двамата приятели разкриват чувствата си в спор и „разговор” с учителя. ( този диалог не може да се преразкаже, трябва да се гледа и почувства)
     Приятелите се заклеват, че никога няма да се разделят, ще бъдат неотлъчно заедно, ще преследват целта си, ще изпълнят заръката на учителя и ще го зарадват със световната купа.
     Много добро изпълнение и на Толга, и на Еркан! Адмирации!

Фърат, Керем и Зафер разговарят с мениджъра на новия противник. Срещата е уговорена, мачът ще бъде след седмица, а Тансел няма да участва в договарянето и организацията.
     Когато разбира за всичко това, Тансел се озлобява още повече. Чертае нов план, за да унищожи Кафкас и да осуети женитбата му със Суна.

# 229
Мерси за разказа. На Елиф не трябваше така да й свърши ролята. Извъднъж се отказва от любовта си. И не вярвам в това, че харесала Суна и затова го оставила на нея.
Емоцианелен момент със Зафер.

Еми ,:hugs:Споко, когато имаш време за никъде не бързаме . И аз още не съм изгледала МГ.
Да не си на диета не грабваш от сладкиша и предния път от тортата .

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 17:31 от femmi2

# 230

Хубав джип за албанската пиявица..и да я видим да го кара
поне веднъж без Толга да е до нея..в което се съмнявам
Joy

Феми* не ми се мисли какво ще стане
ако попаднеш на такива снимки с Ча и шаманката..
Joy

съвършенно грешния*Stuck Out Tongue Winking Eye

# 231

Феми, извинявай, че пропуснах да отбележа колко са апетитни тортата и сладкиша! Нищо не е в състояние да ме откаже от тестените сладки изкушения, не си падам много само по шоколад и сладолед.
    Снимката, за която питаш е от "Сезони на любовта" - Чънарко с очилата е уауу!

Софи, пиявицата е в джипа!  Мисля, че е без Толга, защото веднага щеше са го пусне и него в кадър, за да ни дразни. Сама го кара (или се вози), а отзад май е брат й.

Скрит текст:

Хайде, Еда, Толга още държи пръстена и чака решението ти!

# 232
Голяма разлика с брадчето на Алмеда .

Толга кой знае колко се е изръсил и за табелата с надписа .
Има пари ,нека да ги харчи със здраве за с-вото.
Шаманската пиявица и без рибаря има кой да я глези.
Нашите красавци кълват ли кълват на скумрий и пиявици. Изглежда шаманката се е боцнала с хилурон ,ама на мен ми изглежда като преди . Има такива мнения.  На вас изглежда ли ви боцната?

Емиии ,Еда щеше да каже Евет -Да на яхтата и да го изненада но знаете по сценарий кво стана.
Сега ще чакаме друг случаи.
Жените сме опасни ,може и да преосмисли .
Джан вече е свободна птица .

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 18:07 от femmi2

# 233
Цитат
Амине и снаха й Йоана Йозил - съпруга на братовчед на Месут

Феми, аз на семейните снимки на нашите любимци не поглеждам половинките. Не ме интересува как изглежда албанката, шаманката и грозника. Отделям внимание само на красавците, а те да си се радват на своите избраници. Нямам никаква идея дали Дуда се е разкрасявала, за мен по-важно е Чачо да се появи във вид, който да ми допадне, да влезе във форма, че сега определено не ми харесва.
    Нови снимки от "Шампион".

# 234
От Черната перла

момента играе с Керем Бурсин в летния сериал Почукай на вратата ми. 

Да хапнем сладолед с Йозге Гюрел - Езги

Емиии , Тесла за теб , кучето на Джан олт сериала. Знам , че обичаш кучета

Мимики , игра агент Сарп Heart Eyes
Ти ли ще ме спасяваш адвокетке?
Иди си оправи грима ?

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 19:57 от femmi2

# 235

Емиии, Тесла за теб, кучето на Джан от сериала. Знам, че обичаш кучета.
    Фемии, значи кучето за мен, а?! Joy Joy А собственикът за вас?
Неее, аз наистина обичам кучета, но красивите мъже ги обичам повече! Stuck Out Tongue Winking Eye
Без бой няма да ви отстъпя Мистър Грешен!

# 236

Тази снимка на Амине съм я виждала много пъти
но сега за първи път се замислих
 какво е лято без море..заслужава ли си!?
Thinking

Nature Boom Феми* за скъпите подаръци които Толга прави на пиявицата
се знае отдавна но си спомням един репортаж в който и Чачо се похвали
че купил нова яхта* за шаманката,мисля че и това е скъп подарък за близък човек..
Blush

Flowers Bouquet ЕМИ* не знам дали Еда* трябва да каже сега Да*
или да го отложи за друго време..виж,че момента бе прекъснат с изстрели..
Joy

Heart Eyes

# 237
Flowers Bouquet ЕМИ* не знам дали Еда* трябва да каже сега Да*
или да го отложи за друго време..виж,че момента бе прекъснат с изстрели..
Joy

Heart Eyes
    Софи, кой е този красавец? Аз не мога да го разпозная! Дай повече информация за такива непросветени като мен.
     За сценария няма проблем - първо ще стреляме, после ще ги женим. Joy Ще разиграем и малко екшън, Чачо да се пораздвижи, че да оформи тяло, а Толга ще почака с пръстена.
     Аз също не мога да си представя лято без море - 30 години не съм пропускала това удоволствие. Сега вируса ли ме изплаши, дългият престой вкъщи ли, не зная, но за първи път не съм планирала все още и се колебая дали да ходя на море. (без значение на кое)

# 238
Софиии ,не вярвай на всичко .
Ча  купи нова яхта тази която видяхме на новите снимки .
Старата е Либърти ,тази забравих и името. Но никога лично Чаатай нищо не е обявявал и казавал купих яхта за любимата си. Това са техни съчинения! Не знам от нерде и кога е тоз репортаж се басирам, че няма такова нещо !
Ползва яхтата ,тя е и на двамата.
По скоро на Ча .
Има промяна при него ама после ще продължа.
От тия жеги само се охладяваш ,сега е сезона на дините и изобилието .
Отивам да хапна ,малко на прохлада .

А ,той Чачо в нашия сценарии е пич та дрънка ,нема желета .
Няма да позволя като онази змия да го оставя да стане мечок.
Тя може да го прави и от женска ревност.
Я ,да стане такъв и никой да не го бара.

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 00:41 от femmi2

# 239

Flowers Bouquet ЕМИ* и този е турски артист - Гюрбей Илери*
- не съм го чувала нито гледала в нещо досега..
но и Толга го открих случайно..
Joy

Nature Boom ФЕМИ* каква промяна има при Чачо..
а за другото - наистина стана сложно около Чачо,
кое истина, кое измислица..и на шаманката не мож се довери
нали само дразни..докога ще продължи това ,не му се вижда края!

Общи условия

Активация на акаунт