🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 528
  • 736
  •   1
Отговори
# 255

Şampiyon 28.Bölüm 2.Fragmanı  

„Шампион” епизод 28
Резюме

Суна приема предложението за брак на Фърат. Има обаче изискване. Тя го моли да спре бокса. Загубата на брат й в миналото е  причина за голямата травма и страховете й. Фактът, че  ще загуби и племенника си в малка степен, промени гледната й точка. Тя не иска да загуби любимия си мъж, страхува се, че ще бъде наранена, както в миналото.

Зафер, който отива да завладее отново сърцето на Селви, е разочарован, когато я вижда да говори с друг мъж.  Човекът, с когото Селви говори е клиент, който иска да развива съвместне бизнес с девойката. Но Зафер свързва раздялата, която преживяват, със съществуването на този мъж. .. Въпреки това сърцето му шепне, че жената, с която е прекарал годините си, никога няма да направи такова нещо ...

Докато решението на Суна и Фърат да се оженят е щастливо приветствано от всички, Гюнеш реагира на тази ситуация. Мислейки, че Суна ще замени майка му, Гюнеш се затваря в себе си, без да показва, че е тъжен, ревнив или може би се страхува. Фърат забелязва ситуацията и успява отново да завоюва сърцето на сина с приказен метод.

Тансел полудявя, когато научава за решението за брак на Суна и Фърат. Той прави ефективен план за „довършване“ на Фърат. Фърат предприема действия за сдобряването на Селви и Зафер. Той иска помощ от Несли в това отношение. Несли, която приема Селви като по-голяма сестра  иска да сложи край на раздялата. Страдаща за брат си, сътрудничи на Фърат и двамата  заедно събират влюбените ...

От друга страна, ще се проведе пресконференция за мача с Doukha. Но възниква неочакван проблем. Планът на Тансел върви гладко.

# 256

Revolving Hearts

Нося ви глътка лятна свежест за разхлаждане
 където и да сте..
Yum

Nature Boom Феми*  вчера я видях новата снимка на Чачо с компанията
както и една също нова на шаманката пред една хралупа,заголила бедър,
разпуснала косата и се усмихнала доволно щастлива ,като вещарка..
викам си, ей сега ще изненадам Момичетата*..копирам,слагам и публикувайки,
всичко.. изчезна !
Joy

Цитат

Flowers Bouquet ЕМИ* хубав Фърат и не си представям
до него Суна като булка..тази актриса и сама в кадър, изглежда пак не на място..
интересно в какво се е снимала преди да я изберат за партньорка на Толга*
Joy

# 257

Софиии, добре си се сетила - първо разхлаждащите напитки и после ... горещите мъже!
Flowers Bouquet ЕМИ* хубав Фърат и не си представям
до него Суна като булка..тази актриса и сама в кадър, изглежда пак не на място..
интересно в какво се е снимала преди да я изберат за партньорка на Толга*
Joy
    Суна (съжалявам, че не мога, а и не искам да запомня името на актрисата) съм я гледала във "Времето лети" преди доста години. И там не ми направи впечатление нито с визията си, нито с изпълнение. Може и добра актриса да е, но до Толгахан стои нелепо. Гледам във фрагмента как отговаря на предложението за женитба и ако не зная за какво иде реч, бих си помислила, че Толга й предлага сладолед, а тя радостно се съгласява. Никаква емоционална тръпка, никаква химия между актьорите. Толгахан с нея е много обран и сякаш между другото и на сила се опитва да влезе в образа на изпитващ симпатия и любов. Не му се получава! Това е единственият случай сред многобройните му екранни партньорки, в който  не усещам искреност в изпълнението му.

# 258

Flowers Bouquet EМИ* сравнението със сладоледа е много точно..
по същия начин ще реагирам ако любимия ме попита искам ли още 5/6 мелби..
много ще ме зарадва и ще го прегърна по същия начин..нЕма се целуваме
или гледаме романтично еротично..
Joy Joy
Цитат

# 259
Ягодки и маргаритки

Софиии , маани , тая не спря да се прави ма интересна. Рибаря не види сжебе си ами Дуда  я фотографира всеки ден. На фотото добре позира,се  завре в хралупата и да не излиза от нея. JoyJoy

по шортиии
 Ето го  мечока усмихнат и не личи да страда от диета.
Заведението на аркадаша Гюнгюров
Скрит текст:
да му звънем ли като онази фенка , ето телефона е до него , само дето не му знам номера да му се скарам убаво и да го вразума Joy
Какво мислите от близо сякаш е добре , брадата го загрозява и подува

Руските девушки толкова го обичат че всякак му се радват, Е , това .е !
 На  мен ми идва множко това .
бороду сбрить и снова мальчик. Он и с бородой красивый какой
а все у него нормально!!! Никакая ненужна ему диета, у него просто борода неухоженная, а приведет бороду в порядок или вообще сброит и красавЕц!!!🔥🔥(((но сбривать ее нельзя готовится к съмкам☝
Чага, такая милаха❤Обожаю его в любом виде. Так и хочется взять за его щечки и поцеловать😘.Ты ,моя радость! 🦋

Еми давай мелбата с Аполона и аз искааам и мелбата и него ще го изям Mask

моята болка и слабост!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 14:56 от femmi2

# 260

Nature Boom Феми* ако трябва да съм честна
Чачо в момента ми прилича на "Шишо бакшишо"
спрял да хапне нещо набързо с клиентите си..
Joy Joy

# 261
Хе ,хе Шишо Бакшишо таксиджията .
Краси Радков от. край време е шишкав но   човека го удря на майтап и това не му пречи.
На мен не знам на кво ми прилича .
На гризли ,същия беше и на сватбата на Хазал. Коментирахме го с момичетата.
На мен от снимката ми е познат собственика на заведението Фундарлъ.
Приятели са с Ча. Другите не знам кои са.?

# 262

Феми, благодаря за ягодките и букета маргаритки. Малко вкуса ми се развали от фотото на Чачо, не го харесвам така и това е. А рускините нямат спирка и мярка. Обожават лоената топка в лицето на Чачо, но им е омръзнало голото тяло на Джан. Пък и говорят от името на всички зрителки. Rage Я да влязат в нашата тема и да видят ние как си го обичаме и гол, и облечен. Страхотна визия, неподражаемо облекло, което перфектно се връзва с добре оформеното тяло. Излъчване, интелект, харизма - Джан ги притежава и умело съчетава. Така печели милиони фенове, а рускините ... да се наливат с водка и злословят, колкото си искат. От техните коментари няма да пострада имиджа на Джан.

Това, което краси Джан Яман, вече омръзна

Фрагменти от поредицата „Мистър Грешен“ продължават да се публикуват заедно с Джан Яман в главната роля. Основният успех на сериала "Ранобудната птичка", включва и стила на актьора, който каза в интервю, че е избрал и платил всички дрехи за героя си.

Сега, Яман по същия начин се опитва да спечели симпатията на публиката, привличайки вниманието с нов образ. Млад и харизматичен, какъвто е актьорът в новия сериал, късо подстриган, с кокетна брада, той е много по-различен от предишния герой.

Въпреки това зрителите на първия епизод от поредицата „Мистър Грешен“ вече са уморени от факта, че Джан постоянно демонстрира тялото си. В желанието си да покаже полугол торс в някои сцени, за да привлече вниманието на зрителите, актьорът получи обратен удар. Сега зрителите искат да видят играта на актьора, а не тялото му.

В коментарите в Youtube зрителите казват, че вече са уморени от полуголото тяло на Яман: „За бога, сложи нещо на този човек, добре е, че той има мускули, разбрахме. Вече сте направили всичко, за да го покажете.“

# 263

Nature Boom Феми* харесвам Чачо с предишната визия
и не разбирам защо се занемари и покри..негов си проблема и приятелите,
както и жената до него и партньорките в сериалите..
само да изглежда добре защото е роден за ролите на Дж.Бонд и Казанова
но не с тялото на пехливанин..
Sunglasses

# 264
От сторито на Толга:

За разнообразие - Гюнеш е желанието му да ожени по-скоро Несли и Керем!

# 265

Софии , всички желаем да е във форма , но негов си проблем.
Пиявиците ги диплим щото така искаме . Ко прочетат форума ша са фанат за главата.
Чачо да се поучи от критиките .

Хайде нещо което не сте виждали , ще ви покажа бели шорти спортни на Ча и потниче
  Червените са пределно ясни:blush: тази снимка сега ми попадна и не знам от нерде е от някоя почивка ли ?

ииии грешния мачо Stuck Out Tongue Closed Eyes

Арас в Бодрум по плувки

Разсмя ме че красавците по шорти ще ги оценяваме за колекцията от красавци Joy
верно е като Ча втори нема , колкото и нескромно да е Blush

Heart Eyes

# 266
Nature Boom Феми* с белите шорти сигурно е на 16/17 години
когато се е занимавал с баскетбол*..преди манекенството и сериалите
Heart Eyes
Цитат

..на падругите само водките не им омръзват,
искали да видят артиста, не само тялото..
до там води пиенето без мезе*
Joy Joy

Kissing Heart

# 267
Софи ,напълно е възможно да е на тези години.

За Джан важното е да си изкара дизито, щото си личи че е за международния пазар.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 17:38 от femmi2

# 268
Привет момичета : ))

Чакай да ви видя аз, какви ги вършите вие Simple Smile

Влизам да плакна окото при вас... всеки ден Nerd

Гледам някакви оценки за красавци по шорти ще има?

Да сложа и аз моята СКРОМНА номинация Sunglasses Grinning

Феми Hug и Чачо някой ден... ще го видим така! Споко, има време...... (на днешната снимка Чачко, с тези дебели бузки, е само за щипане) Grinning
Вече сигурно е започнал с диетите и фитнеса.. до Нова година ще е ето така (немоЖ го позна) Hands Muscle

Феми на Джан му е през "ханша" за Чачовите комплексирани руски фенки.. те милите от отчаяние заради ВИДА на патрона си, решили да се заяждат с Най- харесвания Турски Актьор през последните години... Grinning
ОстаФ, че са за съжаление милите... като ги гледам кой Чачов вид харесват... (сегашния)
Джан ще пусне една сълза за тях Grinning

# 269
Грозденце Hug На Джан му е през ....
за Чачовоте фенки кво мислят за него.
Той си има кой да го харесва.
Контактува с тях в мрежите .
Рускините не се отказват от любимеца си. Разбират че е роля или мързел и аз не знам!
Ама са жестоки в коментарите.
Пълна загадка е кога ще почват заснемането . Вече е в Истанбул та е възможно и да почнат юли. Ще го гледаме такъв.
Бузките са му само за щипане ,тя шаманката си го щипе ,хапе ,лигави.
И аз ще го щипаааа Joy

За колекция Еми беше тръгнали да прави албуми с красавците ама до къде стигна?

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 17:41 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт