🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 15 185
  • 736
  •   1
Отговори
# 360

Да започна с "Шампион", че излезе 2-ри фрагмент, а аз още не съм пуснала 1-я.  Ще продължим със сладките изкушения по-късно.
     Феми, направих гифките, но ще ги кача в следващия си пост.

Şampiyon 29.Bölüm Fragmanı

# 361
Редувам да пишеш за Шампион и да сложиш гифките.Hug
Кога ще е сватбата ?
Правилно ли разбрах че епизодите ще са 33,не 35 както са планувани?

# 362

Феми, нямам представа колко ще са епизодите. Бяха планувани 30, сега се говори за 33 - 34. Ще видим! А сватбата, както във всички останали турски сериали, най-вероятно ще е последните 5 минути в последния епизод.

Скрит текст:

# 363

Gift Heart

Revolving Hearts

Revolving Hearts

Revolving Hearts

Nature Sunny Една приятна сряда! Two Hearts

Nature Sunny Nature Sunny

# 364
Здравейте, момичета!

"Щастието е като пеперуда; колкото повече го преследваш, толкова повече ще ти се изплъзва, но ако обърнеш внимание на други неща, то ще дойде и ще кацне меко на рамото ти."
Хенри Дейвид Торо

Приятен ден!

Скрит текст:

# 365
Здравейте!

Когато спреш да се страхуваш, ще започнеш да се наслаждаваш.

Скрит текст:

Валса, който  сър Антъни Хопкинс е написал преди 50 години, свирен на живо от Андре в Маастрихт.
Преди да започне да играе като кариера, носителят на наградата ′′ Оскар ′′ беше музикант. Преди петдесет години той написа валс, но се страхуваше да чуе как свири. Докато през 2011 г. той моли Андре Рийо да изсвири композицията му ′′ И валсът продължава ".
В интервю за The Guardian през 2012 г. Хопкинс заявява: ′′ Цял живот композирам музика и ако бях достатъчно умен в училище, бих искал да отида в музикален колеж. Но, трябваше да се задоволя с това, че съм актьор."

# 366

Flowers Bouquet ЕМИ* хубав ден, и днес продължаваме със сладичко..
е-ее не е международен или европейски,чисто български ден на пчеларите,
значи Мед* в изобилие и ако няма ден на Маслото* ние си имаме поговорката
за меда и маслото..да ни е сладко и да не ни омръзва,както красавците!
Yum

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* харесвам изпълненията на André Rieu*
любим ми е валса на Шостакович - N2* създава страхотно настроение!
Hands Clap
Скрит текст:

Musical Score

Revolving Hearts

# 367
Когато спреш да се страхуваш, ще започнеш да се наслаждаваш.
Скрит текст:

Валса, който  сър Антъни Хопкинс е написал преди 50 години, свирен на живо от Андре в Маастрихт.
Преди да започне да играе като кариера, носителят на наградата ′′ Оскар ′′ беше музикант. Преди петдесет години той написа валс, но се страхуваше да чуе как свири. Докато през 2011 г. той моли Андре Рийо да изсвири композицията му ′′ И валсът продължава ".
В интервю за The Guardian през 2012 г. Хопкинс заявява: ′′ Цял живот композирам музика и ако бях достатъчно умен в училище, бих искал да отида в музикален колеж. Но, трябваше да се задоволя с това, че съм актьор."
     Цеце,  благодаря ти за интересните факти, които сподели с нас. Не знаех, че Антъни Хопкинс е бил музикант. Но аз съм доволна, че е станал актьор. Като композитор едва ли щях да се докосна до творбите му, да усетя таланта на този велик актьор - загадъчен и непредсказуем. Винаги със страхопочитание и интерес съм гледала филмите му.

Flowers Bouquet ЕМИ* хубав ден, и днес продължаваме със сладичко..
е-ее не е международен или европейски,чисто български ден на пчеларите,
значи Мед* в изобилие и ако няма ден на Маслото* ние си имаме поговорката
за меда и маслото..да ни е сладко и да не ни омръзва,както красавците!
Yum

Скрит текст:

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* харесвам изпълненията на André Rieu*
любим ми е валса на Шостакович - N2* създава страхотно настроение!
Hands Clap
Скрит текст:

Musical Score

Revolving Hearts
      Софи, ти ни подсещаш за още един празник в темата - Ден на пчеларите!
     След тези чувствени и ефирни валсове и меденото удоволствие не ми остава друго, освен да подредя сладките ни красавци.

# 368

Здравейте за деня на меда по една медено френска селска тортичка. Обичам да си хапвам от нея .  Ча си има такъв меден проект - Делибал - Див мед. Еми ще извади барабаниста Heart

Това върви като слух
Пресата едно магазинно издание и самата Бирсен пишат еднакво инфо. Края на юли ще снима филм -жанр драма. Нашия рибар ще изпълнява главната роля. Даже имена на режисьори и сценаристи се споменават.
Режисьор на проекта Джан Улкай.
Работил над проекта Айла. Сценарист Ерджан Мехмет Ертем. Продуцент  OGM   Пикчърс.Ще се излъчи в нет платформа.
Това се разнася като инфо .
Крайно време е вече да излязат с Официална версия ,щото си играят буквално с Търпението на всички! Гинчо е станал като подопечения си покрил се и не реагира. Хазал е противоположно на това.  Социална с позиция. Знаем че ще има филм със сигурност и ще бъде по книга. Самата тя го потвърди. Снимка обща с писателката пусна. Прическата си промени. За каста чакаме да го обявят.

И аз ми мина през ум как може да остави такъв мащабен проект и се готви за него . Не е в негов стил , да постъпва така! Ако няма подпис лесно ще се откаже но при договор е трудно. Също се говори че режисьорите напуснали заради конфликт с Ес Филм.
Цитирам
Цитат
Това пък с тоя Чачов филм ако е вярно че е оставил грандиозен проект и решил да снима поредната 3286486783 тъпа турска драма където един от двамата ГГ умира или за разкош и двамата.... Е нямам думи. Изключително тъпо решение.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 15:48 от femmi2

# 369

Феми, благодаря за медената тортичка!
     Аз не мога да се ориентирам в целия лабиринт около проекти, които приписват на Чачо. Започвам да си мисля, че феновете му по всякакъв начин се опитват да оправдаят безобразния му външен вид с подготовка за участие в проект.
     Бездействието на Чачо определено не му носи позитиви. Мълчанието му и занемарената визия за мен означават нежелание за работа и голям мързел, налегнал го около пандемията.
    Някъде мернах, че всичко е заради ролята му на пехливанин. А снощи рускините са пуснали следното:
    Причина отказа братьев Тайлан и Чагатая Улусоя от проекта «Барбаросса»
Скрит текст:
Приход Энгина Алтана Дюзьятана в сериал «Барбаросса» поставил все с ног на голову.  Уже известно, что на канале TRT1 продолжается подготовка к съемкам нового сериала производства Es Film. Сведения о том, что там происходит стали достоянием общественности.

Согласно новостям TV100, причиной того, что братья Ягмур и Дурул Тайланы, начавшие работать в качестве режиссеров сериала, покинули его, стал именно Энгин Алтан.

Как говорят, знаменитые братья-режиссеры отказались работать в сериале из-за договора канала снимать там Дюзьятана. Кроме того, стало известно, что это же стало причиной ухода из сериала другой знаменитости, Чагатая Улусоя.

В качестве причины ухода из сериала Тайланов и Улусоя называются несоответствия календарных сроков съемок, но настоящей причиной является именно появление в сериале Энгина Алтана.

Продолжаются переговоры с Улашем Туна Астепе, который заявил, что ему понравилась первая часть сценария, ответ он даст после того, как прочтет его вторую часть.

Итак, что произойдет дальше, покажет время. Однако, возвращаясь в прошлое, хотим напомнить: причиной того, что Дюзьятан не снялся в сериале «Осман-основатель», стало заявление Бурака Озчивита о том, что он покинет сериал, если в нем будет сниматься Энгин Алтан.
   Този момент от "Шампион" е наситен с много позитивизъм. Хареса ми!

# 370

Nature Boom Феми* медената селско френска тортичка привлича като магнит
за което виртуално ти благодаря!
Yum
..Чачо отдавна прекали с изолацията от всички и всичко..
не го разбирам,дано знае какво прави и не е забравил силата на феновете!
Sunglasses

Sunglasses

# 371
Ааах ,зверчето ми Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart
Еми ,ако ти попадне от някъде чаршафената сцена или нещо друго от меда го мятай за сладост.

Мързел да около пандемията в никъв случаи не е нежелание за работа. Така мисля:rolling_eyes:
Има причина за вида му . Смес от бездействие и подготовка за роля.
Феновете си го знаят докато не видим с очите си какво предстои и ще се вземе ли в ръце ще гадаем и чакаме.
Драма или пират да почва квото е намислил.
 Искам пират Не с тази отблъскваща визия. Ама каквото ,такова.
Прекалява с изолация  и мълчание.CloseAngry
Неговите колеги си обявяват проектите.
Е ,Киво още не е и неговите фенове са нетърпеливи и очакват новини.
Знае се че ще е за нет платформа.

Софи ,грабвай  от сладоледа . Имаме нови гифки благодарение на Еми:tulip:

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 14:05 от femmi2

# 372
Nature Boom Феми* сладоледа не го изпускам.. Yum

Цитат
..преди дни бях с компания в турски ресторант в София
чета менюто и нищо не му разбирам/е..мернах прочутото Адана кебап* и
останах разочарована..ако беше предложен в българско заведение разбирам
ама то в турски с готвач турчин..ми не ми хареса ако това е истинския вид и вкус!
Weary

# 373

Софи, за да изтрия разочарованието ти от Адана кебапа ти предлагам ... турски сладолед. Нямах удоволствието да опитам сладоледа в Турция, дори не успяхме да открием дюкянче, в което се приготвя и предлага. А съм чела, че приготвянето му е голяма атракция. Icecream

САЛЕП ДОНДУРМА ИЛИ ТУРСКИ МЛЕЧЕН СЛАДОЛЕД

Дондурмата е традиционен млечен сладолед, който се прави в дюкянчета и магазинчета в Турция, а майсторите го разточват и разтеглят като ластик, преди да го сложат на фунийка.

Скрит текст:

Рецептата е простичка и изисква единствено малко търпение, но интересното тук е използването на салеп – позабравена подправка, която вече почти не се намира извън Турция и Близкия Изток. Прави се от стрити на прах грудки на орхидеи и има един специфичен, ориенталски и позабравен аромат, който напомня за Леванта и покрити с разкошни сладкиши маси от други времена. Най-често се пие с топло мляко, като твърдят, че има и лечебни свойства, а аз успявам да си намеря в Кавала в ретро-магазинчето за подправки на един арменец, което естествено, се казва “При арменеца“. Възможно е да може да се поръчва он-лайн.
http://www.hungryshark.eu/2017/08/salep-dondurma-turkish-icecream/
     Феми, не съм гледала "Див мед", нямам и спомен да съм правила гифки оттам. Ако намериш нещо, пусни - ще изрежа гифчета.

Скрит текст:

# 374
Еми ,правила си гифка от Т на Див мед само барабаниста. Ако ми падне нещо ще го метна.
Адана кебап не съм опитвала.
Преди време ,като бяхме във Варна с моя ходихме на турски ресторант. Чобан салата и друго поръчахме ли не помна.
В Кърджали на турски ресторант не сме били но в закусвалня моя си взе зеле със телешко. Те някой турци си спазват религията да не ядът свинско.
Вкусно готвят. Аз хапнах пилешко шишче и салата. Голяма порция.

За сефте научавам за тоз турски сладолед. Ах ,да можехме да му се насладим реално. Пандемията гадна обърка плановете.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 15:29 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт