🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 339
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!

Всички добри книги си приличат по едно нещо - те са по- истински,
отколкото ако се бяха случили наистина.

Хемингуей

# 646
Здравейте, момичета!

''Любовта е огън! Но също като него се нуждае от нещо, което да я подклажда, за да не угасне. Всеки от нас търси онази формула, която да го направи завинаги щастлив с любимия човек.''

С пожелание за много любов и усмивки през почивния ден!

Наистина не разбирам  как се отказват милиони
при това съвсем легално -
 съгласен е да получава по 30 хил. за епизод от 180 мин.
не съгласен за реклама от 30 секунди да получи 3 милиона..
Thinking
    Софи, и аз се чудя защо Толга отказва на поредното предложение да се снима в рекламни клипове. Разбирам нежеланието им малкият да взема участие, но двамата с Алмеда биха могли да радват феновете и с различни реклами.
    Попаднах на статия в албанската преса, която обяснява нежеланието им да се снимат с факта, че получават много повече:

Толгахан и Алмеда получават главозамайващо предложение, но не бяха въодушевени!

Известният дует Алмеда Абази и Толгахан Сайъшман са една от най-коментираните двойки на медиите не само албански, но и турски.
Последните обявиха, че двойката е получила супер оферта за реклама от много добре позната компания в Турция.
Това е договор на стойност около 3 милиона турски лири (380 хиляди евро), чиято стойност би се увеличила, ако  и малкият им Ефехан  присъства на място.
 И отвъд главозамайващата стойност, изглежда, актьорите не са много привлечени от офертата, което предполага, че получават много повече.
Те често са център на внимание заради луксозния си начин на живот. Припомнете си, че преди няколко седмици актьорът купи на Алмеда супер автомобил, който направи обиколките на мрежата.
Двамата актьори увенчаха любовта си с брак през 2017 г., а миналата година станаха родители за първи път.

# 647

Сервирали сте кафето  от мен турски локум.
Скрит текст:
Толга достатъчно изкарва и си позволява лукс и без реклами.

Шаманката  интилигентно отговаря
Не се бъзикам ето Mask
Возлюбленная Чагатая Дуйгу Сарышин ответила на несколько вопросов журналистов.
Скрит текст:
Репортер: У вас отношения с Чагатай беем, но постоянно возникают разговоры о ваших ссорах и расставаниях. Вас расстраивают такие новости?
Мы немного смогли увидеть, как вы счастливы на отдыхе.
Дуйгу: Да мы счастливы и слава богу у нас нет проблем.
Скрит текст:
Дуйгу: Это все из-за ваших коллег, которые пишут такое. Я и раньше высказывалась на эту тему, не хочу повторять снова и снова, но скажу только, чтобы вас не обидеть. Мы никогда не были парой, которая сходилась-расходилась 3, 5 или 7 раз.
Актриса также отметила кулинарные способности своего возлюбленного.
Р: Говорят, он любит хорошо приготовленную рыбу.
Дуйгу: Да, он хорошо ее готовит. Он вообще вкусно готовит

Репортера я пита за ролята в Барбароса , но Дуда отговаря да го питат него , а репортера казва това е сложно , не можем да го уловим , щото не излиза JoyJoy
Прав е , сложна задача затова шаманката блести пред тях . Харесва й вниманието , ама се прави на скромна, Всъщност е хитра и надменна. Imp
Няма раздели , всичко върви отлично.
Ще се полигава  и ще дигнем шум :blush
 За любимеца е накрая с мен ще се събере JoyGrin
Махни се, жени се и след развода пак звъниш, по други ходи, за мен забрави, но ще се сетиш вярвай ми. Махни се, жени се, на сватбата си ме кани, ще пия за теб, ще стане проблем, накрая ще се съберем.

https://www.youtube.com/watch?v=XJ1fjiuUBzc&feature=emb_logo
Резни гифки и двамата са страхотни мъже с тези визии.
https://www.youtube.com/watch?v=9ry5UcIFa6k

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 14:54 от femmi2

# 648
Срещаш някого и моментално знаеш,че сте били заедно в минали животи.В следващите две седмици разбираш защо не сте си говорили последните няколко хиляди години!

За любимеца е накрая с мен ще се събере Joy

# 649

Феми, благодаря за турския локум и песента на Софи Маринова и Коцето - не бях я чувала, но ми хареса.
     Интервюто с Дуда не ме изненада. Може да е грозна, но не е глупава. Много премерени и точни отговори, които потвърждават подозренията ми, че между двамата нещата са много сериозни, дълбоки и базирани на силни чувства. Не вярвам, че ще се разделят, по-скоро очаквам да се обвържат.

Беше обявено кой ще бъде главният герой на новия сериал "Şeref Sözü".

Компанията "Tims & B Yapim" подготвя нов сериал, който е озаглавен "Şeref Sözü". Офертата този път отиде при известния актьор Толгахан Сайъшман, който прие да участва.

Ще видим актьора веднага в новия сериал след края на "Шампион". "Şeref Sözü" ще бъде излъчен през септември и все още не се знае по кой канал ще се излъчва.

Новината бе потвърдена от самия Толга по време на кратък разговор с феновете.

# 650
Емиии ,не ми го казвай утеши ме .
Ся като песента ли ще стане ще се ожени и разведе ,ама при мен само в мокрите ми мечти и сънища.
За дълбоки чувства не знам какво да кажа. Има но за рибаря ми е трудно щото не се издава. Дуда е хлътнала но си прави сметката за друго.
Кво толкоз умно е казала. Репортерите да и зададът по смислени въпроси . Тоя филм сме го гледали. Не са разделени и са щастливи.  За проекти  можеше да каже но Ча е този който трябва да отговори. Мълчи и ни лази по нервите. Ето Толга е потвърдил пред феновете. Значи ще гледаме драма. Сценаристката и комедий и драма е писала. Любов ,отмъщение и традиции .
Чачо е почнал филма и ще се появи .
Това нацелиха медийте . И аз съм сигурна че до края на месеца или през август ще се разберат подробности.

Емиии ,резни гифки щото редактирах .
С двамата амиговци са 

KissKissGift Heart

ето го и в черно шарани шорти - бански

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 22:26 от femmi2

# 651

хубаво е че Толга печели повече от бизнес, тогава да спре да се снима
след като милионите от реклама не го стимулират..
тяхна си работа но обяснението е глупаво..

ако ша пускаме пиявицата и шаманката ,аз ша качвам грозника с миската*!
Joy
Sunglasses
албанската пиявица в действие.. Joy
TS*AA*

# 652
Тази песен ми докосна душата. Лирична , шлагерна и красиво изпята.
Браво ! Певицата по име туркиня но прави кариера тук.
Коментарите са положителни.
 не мога да спра да я слушам . Евалла !
Красив живот ми обеща поредна роля е била.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 22:01 от femmi2

# 653

Феми, ето и гифките:

ако ша пускаме пиявицата и шаманката ,аз ша качвам грозника с миската*! Joy
    Софиии, тържествено обещавам да не пускам албанката! Моля те ... Грозника не го искам!

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 14:36 от Emiliya

# 654
Sunglasses
SunglassesHeart Eyes

Довиждане . Големи сладури са двамата Yum искат да се откачат от нахалните  папараци , но това им е работата. А , напред , а назад
Емиии , чок тешекюр джанъм за гифките Hug

това е ново от Киво в Бодрум. Добре е няма грозна брада ,  поддържа форма
https://www.youtube.com/watch?v=jqxuHuqgJ7M&feature=emb_logo
репортаж , заедно с жена му нерде без нея , не я изпуска
 Арас е гладко обръснат. Заедно с Енго релаксират. Подновяват се снимките на Ямата
Скрит текст:
Някой от вас изгледали епизода със сватбата Езги да не се нафиркала пак че я носи в леглото

красавицата и нейният  грешен принц.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 17:29 от femmi2

# 655
Цитат
tsayismaan_almeda92
Обичам вашите зелени очи, вие сте толкова красив, вие сте най-добрият идол в целия свят💛 всъщност вие сте второто име на съвършенството! Обичам те слънце, което стопля сърцето ми @tsayisman 😍

Толгахан Сайъшман, стана финалната звезда на сериала "Şeref Sözü", който скоро ще започне в Show TV. Предвижда се със сезон 2020/2021 сериалът да се финализира. Сега очаквам с нетърпение да видя сценария и актрисата, която ще партнира на Толга.
     Феми, все още не съм гледала последните два епизода на "Мистър Грешен". Дано успея през седмицата да му се порадвам и на него. Този сериал ме забавлява и развлича. Не блести с оригинален сценарий, но присъствието на Джан създава неповторима атмосфера и емоции. С Йозге си паснаха идеално.
     И нашата хубавица, която се покри като Чачо и никаква я няма. Не знаем дали вече е в Турция, информация никаква.

# 656
Душата трябва да ухае на щастие...

Толгахан Сайъшман, стана финалната звезда на сериала "Şeref Sözü", който скоро ще започне в Show TV. Предвижда се със сезон 2020/2021 сериалът да се финализира. Сега очаквам с нетърпение да видя сценария и актрисата, която ще партнира на Толга.
След такава новината, Еми, и моята душа е щастлива, че любимецът ни няма да се покрие, и ще продължи да ни радва с новини, и от екрана...

# 657

Цеце, надявам се през седмицата да напишат нещо и за сценария на "Şeref Sözü". Само да не е някоя историческа сага, че Толга с чалма просто няма да приема, няма и да го гледам.
     Предпочитам тежка драма, сълзи и стенания, разлъки и нещастия, но на съвременна тематика. Ще страдам заедно с Толга, Cry но го искам красив и елегантен. Ще видим - време не остана.
     Маминият не се спира - от един, веднага се прехвърля на друг сериал. И по-добре така, отколкото да се държи за полата на съпругата си и да си стои вкъщи.
     Олии, колко е грозен нашичкият с феса на главата и мустаци. Неее, такъв не го искам. Снимката е от "Сбогом, Румелия".
Скрит текст:
    Но пък Чънарко е сладур, а Ийт Козан - незабравим!

# 658

Олии, колко е грозен нашичкият с феса на главата и мустаци. Неее, такъв не го искам. Снимката е от "Сбогом, Румелия".
Еми, не знам какъв е този сериал, но на Толга хич не му отива фес (малко на карикатура ми изглежда с него и мустака). С чалма и леко набола брада може и да мога да го приема.
Спомням си един сериал "Завръщане", който беше сниман в Мардин и беше изключителен... А Мардин е все едно изваден от приказка. Там главния герой също беше красавец и чалмата му отиваше.

# 659

Толга в Мардин
     Цеце, гледала съм "Завръщане" и този сериал дълбоко ме впечатли. Главните герои също, а от Мардин съм очарована. Представям си с какво удоволствие бих се разхождала из каменния град, в който християнските храмове са повече от джамиите.

В турския град Мардин християнските храмове са повече от джамиите

Наричат Мардин каменния град. Старата му част е разположена на хълм и къщите са накачулени една върху друга. Под еркерите му криволичат пасажи, някои доста стръмни. Чувстваш се като в невероятен музей на открито. Не случайно тази част от близо 900-хилядното селище е обявена за исторически и културен резерват, под защитата на държавата сапоставени старите конаци и е забранен строежът на нови жилища.

Общи условия

Активация на акаунт