🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 329
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, момичета!

Щастлив е онзи, който се събужда сутрин с усмивка...
Слънчев ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене. Такъв да бъде денят Ви ...
Спорен, спокоен, цветен и прекрасен!

Феми, радвам се за Чачо. Дано да е истина това, което си написала. Да не се окаже поредният блян на запалени фенове. Не зная за коя актриса ми говориш, но ако пуснеш снимки - ще направя колаж.
     И понеже ми омръзна да гадая какъв образ ще пресъздаде Толга в следващия сериал, ще се съсредоточа на "Шампион" - не съм писала за последните два епизода и ме сърбят ръчичките.
Има два типа жени:
домакини и романтички.
Когато види прашна маса, домакинята я забърсва,
а романтичката рисува сърце ...

Цеце,
     Софиии, къде се изгуби? Хайде, гмуркай се и при нас, че да довършим темата. Новата е готова!

# 676

Искам да те нарисувам
не със молив, не със четка,
с устни ще те нарисувам,
с благодарните си устни,
с десет пръстчета възторг...
Ще започна от лицето,
ще опиша крехък профил,
ще наподобя косите
на ликуващ водопад,
ще се върна на челото,
във очите ти ще падна
и на устните ти тънки
дълго, дълго ще се спра...
Искам да те нарисувам...

Скрит текст:

# 677
Няма що  да си измислят за сценаристката. Последвала го е в ИГ,може да се провери.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 12:28 от femmi2

# 678

Цеце, тази красива песен ме настрои толкова лирично, че забравих за всичко около мен. И защо ли съзнанието ми рисува образите на Нур и Ийт Козан - екранна двойка, която скоро няма да забравя.

# 679
Следобедни изкушения:wink:

как си е запасал пистолета скицааа Joy
Скрит текст:
Софиии , нерде се загуби и Еми те очаква , и страстния адвокат също , ще ходим ли на каст или пак ще изгубим JoyMask

не мога не разсъждавам искам те полудявам Stuck Out Tongue Winking Eye

Емиии , резни агент Бонд но ми ги прати да си ги запазя.   Тук е уаууу!
Предварително , Мерси Kissing Heart
https://twitter.com/Cagarabfans/status/1283705436940705792

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 22:45 от femmi2

# 680

Феми, благодаря за сладичкото. След малко ще направя гифките. Днес много ме изненадаха рускините. За първи път слушам и чета при тях една позитивна и коректна статия за Толгахан. В тази група обикновено не влизам, защото те така плюят и обиждат всички турски актьори, толкова са вулгарни и зли, когато става въпрос за сериали и доброто представяне на актьорите. Издигнали са в култ само Чачо и Хазал (в което няма нищо лошо), но поне да са обективни в отразяването и на другите актьори.

Толгахан Сайъшман все още не е приключил работа в сериала „Шампион”  и вече е подписал договор за нова продукция. Този път зрителите ще видят актьора в сериала, продуциран от Тимур Савджи. Това ли е правилният избор? Запознахме се с някои подробности за новия проект на звездата.

През последните години сериалите на Толгахан Сайъшман не са особено популярни. Последният му проект, Champion / Şampiyon, ще направи финала в Серия 34 на 13 август, като показва много скромни резултати. Самият актьор обаче не страда от липсата на популярност на своите проекти, напротив, той остава една от най-търсените звезди на турския екран.

Колеги отбелязват скромността и отличните маниери на Толгахан, както и неговия професионализъм. Не е изненадващо, че той няма недостиг на нови предложения за работа. И ако шоуто бъде отхвърлено от по-претенциозните актьори, не се страхува да поема рискове.

Както стана известно, поредицата на компанията Tims & B "Дума на честта"/"Şeref Sözü", която Улаш Туна Астепе, Чааатай Улусой и Алперен Дуймаз отхвърли, въпреки това намери своя главен герой. Толгахан подписа споразумение с продуцента Тимур Савджи да работи по проекта, който ще бъде заснет в Мардин.

Дали изборът му се оказва правилен или дали колегите на Толгахан са отказали да работят по сериала е оправдан, ще разберем съвсем скоро. Премиерата на „Слово на честта” е насрочена за Show TV тази есен.

И Амине се радва на успехите на своя партньор.

# 681
И аз я четох статията за Толгахан. Докато не почне и видим визията всичко е догадки.
В тази група наистина в култ са ХазаЧаг. Но обичат и други актьори им се радват. Сонгюл се омъжи и толкова поздравления получи. Нея също я харесват. Цъфти на сватбата ,прекрасна булка Heart
Още от Перла я харесвам.
Има една фенка на Ча от тази група  Ако ще и прасе да стане пак ще го харесва. Може да не цитирам точно беше написала ЧУ е един диамант ,който сам по себе си блести и не му трябват други украшения. Кадъни ,мадъни ,той си е самодостатъчен.
Очакваме да се превъплати в адвокат. Барнат с костюм ,казват че ще се оформи вероятно любовен триъгълник .
Нищо офиц. не е обявено.
Ох ,а Дуда как я дръстат ,горката.
Ама да не се забърква с когото не трябва ,ще скубем шаманска перушина Grin

страхотен морски колаж:sunglasses: Еми запази го в архива Wink

Скрит текст:
Сонгюл   Йоден се омъжи за биснесмена Армани Бичакчи след три годишна връзка.
Хазал Кая присъства на сватбата но няма да я слагам , защото всички се барнали като за селски панаир - катун .
Нямат вкус за дрехи:close:

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 19:52 от femmi2

# 682

Най-после ми остана време да разкажа 30-ти и 31-ви епизод на "Шампион".

Тансел искаше да застреля Думан, но Думан, действайки бързо, направи движение към пистолета в ръката на Тансел и Тансел беше ранен, защото Думан  натисна спусъка. Тансел, ранен и безпомощен, иска да си отмъсти на Думан. Той грабва един от най-надеждните си стрелци, за да го хване жив и да му го предаде.
     Но Думан има по-голям план - разказва на полицията всичко за Тансел.
Тансел и хората му са принудени да се крият. А Думан, охраняван от полицията, отива на сигурно място.
     Във Франция, около подготовката на мача нещата не вървят толкова лесно, колкото си мисли  тройката Фърат, Зафер и Кадо. Залата, която е дадена на триото в рамките на споразумението, е стара, порутена  сграда в предградието на Париж, почти съборена. Но Фърат сравнява залата с онази зала, в която той се срещна с учителя Яман в дните на Artvin.

Този ход на французите всъщност укрепва Фърат. Докато Doukha работи с всички възможности на технологията, Фърат се подготвя по стари методи.
     Зафер е научил за дискомфорта на Гюнеш и се опитва да концентрира Фърат, който не е наясно за обстоятелствата около създалата се ситуация. В случай, че Гюнеш се нуждае от  трансплантация на органи, те трябва да вземат мача и да спечелят парите, необходими за операцията.
     Но за проблема с Гюнеш Фърат  не подозира нищо, Зафер не споделя с него, защото знае, че ако Фърат научи този факт ще се върне в Турция, а все още нищо не е сигурно.

Идва денят на мача и започва първи рунд. Когато Фърат излиза, има по-силен, много по-пъргав и професионален противник от другите съперници. Фърат започва много по-трудно  от другите мачове.
     Препоръката на Зафер е с атака да започне  мача, никога да не се защитава, но противникът му, Doukha, не му дава възможност, няма шанс.
     Издръжливостта на Фърат му помага – в 5-ти рунд с технически нокаут Кафкас печели мача. Радостта е огромна. Трябва да бъде споделена с Гюнеш и Фърат се втурва в съблекалнята, за да се обади на сина си.
     Телефонният разговор го озадачава – Суна крие нещо, Гюнеш не изглежда добре. Тогава Зафер му разказва всичко. Фърат е шокиран и разстроен, че приятелят му и Суна са скрили от него истината, но Зафер го убеждава, че така е трябвало да постъпи, за да могат да спечелят парите, които ще са необходими за операцията на Гюнеш.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 18:42 от Emiliya

# 683
Мерси за разказа.

Докато Толгахан отказва офертата за бебешката реклама ,Джан ще заработи 3 милона турски лири за две години за рекламата на Тюдорс. В сериала ще наблегнат на стила му с ризки на тази марка.
Чачо засега в кариерата си е приел и снимал единствено за Колинс Джинс.
Предлагали са му вероятно и след това но нашия не му се занимава Rolling Eyes

# 684

Внезапният дискомфорт на Гюнеш кара Фърат и семейството му да се стегнат здраво. Всички те се подлагат на изследване, искат да станат донори, за да намерят подходящата тъкан за детето. Заболяването на Гюнеш дава възможност волята на Яман да се изпълни и семейството му да се обедини и сплоти. Трудностите, пред които се изправят още повече сплотяват многолюдното семейство.

Наближава рожденият ден на Гюнеш. До този момент никога не са празнували този ден, защото той е свързан със смъртта ма майка му. Но Фърат решава този път да изненада детето.
     Кипи трескава подготовка. Всеки се включва с подарък и украса на местността, в която ще се състои празникът.
     Фърат моли Несли да се обади и на Селви. Трябва да присъства цялото семейство, Яман е приел вече Селви за снаха и тя трябва да бъде на масата с останалите. Зафер, съсипан от факта, че Селви е освободила ателието и се е преместила другаде не вярва, че бившата му годеница ще се присъедини към тях.

Гюнеш е възбуден, няма търпение да види изненадата. И когато заедно със Суна и Фърат пристигат при приятелите си, малкият е озадачен, че ще празнуват този ден. Пита баща си дали неговата майка няма да се натъжи, че всички са щастливи. Фърат отново много деликатно му обяснява, че Ейлюл ще се радва заедно с тях.
    Радостното настроение е обхванало всички, Селви пристига и се разкайва за постъпката си. Не може да забрави Зафер, той е в сърцето й. Сдобряват се.
    Фърат е направил прекрасно хвърчило с лика на Гюнеш и казва на малкия да напише писмо, което ще прикрепят на хвърчилото и Ейлюл ще го прочете.

Отново много съкровен момент – Гюнеш пише писмото, но първо го дава на Суна. Малкият разказва, че познава лика на майка си по снимките, които съхранява, че я обича и никога няма да я забрави, но не помни нейния аромат, не е имал щастието да се сгуши в нейните прегръдки. Този аромат и липсващите ласки е получил от Суна и я обича като майка. Пита я – желае ли да има такъв син, защото за него тя е втората му майка.
    Пускат хвърчилото и тичайки, изведнъж Гюнеш припада. 

# 685
Цитат
По информации Бирсен Алтунташ съемки сериала Слово чести / Şeref Sözü, главную роль в котором сыграет Толгахан Сайышман, будут проходить в Измире
По инфо на Бирсен  Дума на честта ще се снима в Измир. Преди беше Мардин. Ох , не знам тия блогъри дрънкат за реклама така и с Чаатай.

ето и рибара за Колонс Джинс

Шампиона Wink
 Еми ето снимка на спряганата кадъна за колаж. 
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 16:25 от femmi2

# 686

Nature BoomМного,много хубав Толгахан,красавец! Heart Eyes

Sunglasses Чачо,Джан и адвоката* също са страхотни! Kissing Heart

Flowers Bouquet ЕМИ* Hands V
Най-силната и могъща зодия е…**

Nature Boom Феми* за тези червени шорти
винаги сме навити за каста..
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 687
     Софи, благодаря ти! По-точно описание не бях чела. На 100% отговаря на характера ми.
     Още малко от този пленителен мъж! Невероятен е! Иде ми целия албум със снимки да подредя в един пост и ... пак няма да ми омръзне да го гледам! Съвършен!

# 688
Софиии,трябва ,като пиявиците без каст да ни уреждат .
Ко ни се яви като Аполон няма си съберем мислите и ша стоим и зяпаме в него BlushJoy
Нали предполагаме че ще играе адвокат ша са подготвим с някои юридически неща.  Може Джан да ни научи Joy
Адвокатки сексапилни конкуренция ще му бъдем .Ние или той ще падне в съблазнителния капан ще е играта . Жените го умеем .
Ще ме почака да се върна от морето ,не се е разработил толкова и техния празник идва.
В четвъртък запрашваме на морето.
Тоя гаден вирус ще продължи така че живота няма да спре и свикваме.
Ще пазим дистанция.
Няма да има мъже като красавците хеле пък кат диаманта в червени шорти и тяло. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако вида такъв моя на луд ще стане Joy
Да ми пазите момчето и да слагате нови снимки ко има.
Дуда ко се пръкне я насолете ох че сме лоши не ни е срам. Grin

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 22:41 от femmi2

# 689

Феми, дано този път информацията да е вярна, пък и Чачо да приеме участието в този сериал/филм вече се обърках от толкова много догадки и предложения.
     Ако ще е адвокат, трябва да се появи така зашеметяващо като Джан, за да привлече погледите, че в сегашния си вид трудно бихме го издържали.

Общи условия

Активация на акаунт