🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

Хайде на фитнес с Толга и Амине! Трябва да сме красиви за нашите любимци!

# 661
Здравейте!

Протегна ли се?
Помечта ли?
Изпи ли си кафето?
Е вече те очаква един невероятен ден !

# 662
Здравейте, момичета!

Добро да е утрото, ведър - денят, успешна – седмицата!

"Каквото и да правите, недейте да зацикляте върху това, което разваля деня ви.  Животът е прекалено кратък, за да го губите в негативност."
Много обичани и усмихнати бъдете!

Откраднах си тази гифка от Грозденце. Слагам я и в нашата тема - да не вземе някой да урочаса красавците, че закъде сме без тях. Joy Joy

# 663
# 664
     Към тази прекрасна снимка да прибавя още една, която много харесвам.

И фотографът Толгахан.

# 665
Няма случайни хора. Няма и случайни срещи.
Всеки, който идва по някакъв начин в живота ни, идва точно навреме.
Може би, за да научим нещо за себе си..

За една, не случайна следобедна среща...

# 666
Няма случайни хора. Няма и случайни срещи.
Всеки, който идва по някакъв начин в живота ни, идва точно навреме.
Може би, за да научим нещо за себе си..

За една, не случайна следобедна среща...

Към чудесния цитат и апетитно подредена маса да прибавя и малко информация.

След Толгахан Сайъшман, съпругата му Алмеда Абази също взе голямо решение!
Преди 7 часа

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Известният актьор Толгахан Сайъшман се завърна на екран през 2019 г. със сериала Champion, който ще направи финал след 3 епизода на екрана на TRT1. Сайъшман  взе ново решение и се съгласи да поеме главната роля в поредицата „Дума на честта”.
Алмеда Абази, която се омъжи за Толгахан Сайъшман през 2017 г., се появяваше на телевизионния екран, като домакин на различни програми. Алмеда Абази, която роди сина си Ефехан през май 2019 г., реши да се върне към кариерата си.
Според новината на вестник " Posta " Алмеда Абази, която се срещна с приятелите си на Босфора и изкара приятно време заяви, че има нов проект: „Липсва ми телевизионният екран, имам проект, скоро ще се върна“, сподели тя пред репортерите.
Няма обаче информация за подробностите на проекта.
Скрит текст:
    Имам неприятното усещане, че албанката говори за поредицата „Дума на честта”. Дали няма да се строи до съпруга си и заедно да участват в сериала. С албума й нищо не се получи, не можа да придобие световна слава и сега е решила отново да се върне на снимачната площадка. Охх, тази жена е наистина като пиявица. Но ако бъда честна в репортажа изглеждаше много естествена. Без пози и лигавене - отговори спокойно на въпросите, които й зададоха и си тръгна усмихната.

# 667
Не е добре така да солим хората . Сори ,но те ни предизвикват .

Двете пиявици цъфнаха ,направо се наговорили Joy
Едната се фръцна в кафене и с кеф говори и позира . Нема Отърване !
С вашия любимец съм ,раздяла йок . Направо ще се скара на репортера че я пита напористо . Нахални са ама това им е работата. Пишат жълтении.
Не се лигавише ,държа се приемливо. Повечето пъти е екзалтирана и цвили.
Еми ,ти преди не смяташе че е толкова сериозно ,сега заради отговорите на Дуда ли мислиш че предстои сватба или без такава ще живеят. ?

Маминият е приел предложението в комлект с албанката. И аз съм с това усещане . Казал е на продуцента :
Получаваш мен ,приемам сълзливата история с чалма да го забулат. Приемам ако жена ми участва. Угажда й .
Не вярвам да е главна , нещо от пълнежите ще е.
Така ще си навлече критики и писания .
Чачо има такива мнения и вярват че е уредил шаманката в Ичердето.
Щото от никъде се пръкна.
Ама се съмнявам и искам лично да го кажат. Повечето им броят връзката от Ичерде не преди това.
Да не му хрумне да я урежда в бъдещ негов проект че го Убих !:imp:
Не мисля че ще си създаде проблеми .
Във филма няма да участва. За Амазон абсурд, нема тази харизма. Звяра си я мята вкъщи и без това Joy

После ще ви напиша за поредната  роля за която го спрягат. Тоя човек толкоз го търсат ,а отказва. И кадъните са избрани.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 19:54 от femmi2

# 668

Феми, вече не зная какво да мисля нито за връзката на Чачо с Дуда, нито за проектите му, които той все отказва. Престанах да чета за Чачо, предпочитам да гледам стари негови снимки и да му се радвам, а не да се нервя на сегашната му визия.
     По същия начин ще елиминирам и Толга ако се появи с някой засукан мустак, чалма и албанската пиявица до него. Съгласна съм да участва в драма, но искам да изпитвам наслада като излезе на екран - красив и съвършен, какъвто е във всички превъплъщения до момента. Няма да гадая повече - ще се разбере скоро.

# 669
Еми, тук е направо прекрасен.

# 670

Фърат

Цеце, красавец е Толга във всичките си роли, но като Ийт Козан просто блести. Невероятен! А заедно с Амине са прекрасни.

# 671
Като видях тази сладка целувка, просто не мога да се въздържа да не й сложа стихче...

...
Ти си дървото и клонът
на които зрее плодът на удоволствието.
...

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 23:34 от cvetansk

# 672

Днес не съм разхождала красавците и не мога да си легна спокойно ако не ги подредя.

# 673
Вероятно Чачи е приел предложението за новият сериал Конкуренция. Самата сценаристка го е последвала и в инста.
Режисьора не ни се нрави ще го преживеем. Може да не е приел още и обмислят с мениджъра и сценаристката да го убеждава.

Историята на Конкуренцията така се казва сериала се разказва за адвокат борещ се с  жестоката конкуренцията.
Сексапилен ,стилен ,красив и страстен.Трябва да се стегне в тяло и е готов. Heart Eyes
За кадъни спрягат Хазал Филиз Кючуксе. Тя е страстна жена.
Еми ще помоля да ми направи колаж с нея.
Не мислех че ще се върне за есения сезон има надежда.

За албанката може да не става дума за този сериал с Толгахан.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 14:49 от femmi2

# 674
Здравейте!

Има два типа жени:
домакини и романтички.
Когато види прашна маса, домакинята я забърсва,
а романтичката рисува сърце ...

Общи условия

Активация на акаунт