🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 311
  • 736
  •   1
Отговори
# 15

Шампион, 26 епизод

# 16
Еми ,на гифките Гизем не е с новия цвят на косата ,там ми харесваше .

На мен също ми хареса албанката с Ефехан Heart Eyes
Като е с него все едно е друг човек.

Еми ,нареди и другия боксьор.
Може и тримата Толга ,Ча и Джан.
Той също има снимки как тренира бокс в птичката.

# 17

..и аз те обичам,доктор! Joy

Flowers Bouquet ЕМИ*днес и Анас пусна снимка на дъщеря си,
 Ефехан и Ааят,големи сладурчета!
Hug

# 18

Феми, с удоволствие ще подредя боксьорите, но като свърши моя "Шампион". Гледам 26 епизод - динамика, напрежение ... приятно и интригуващо.

# 19
Здравейте!

Една от най-големите тайни на живота е умението да лекуваш душата си с преживявания и да оставяш душата ти да те лекува от преживяванията.
Оскар Уайлд

# 20
Здравейте, момичета!

Понякога сърцето ти се нуждае просто от слънчеви лъчи, чист въздух и ... мечти ...
Дай си ги!

Прекрасен ден!

"Шампион" се завърна - 26 епизод определено ми разпали любопитството. Отново бях свидетел на един добре построен сценарий, без пълнеж и разточителство. Фърат Бюлюкбаши е изправен пред нови предизвикателства - Суна разкри намеренията на Елиф, парите изчезнаха. А Зафер упорито и неотклонно се подаде на страстта към победа, на кървавите боеве в клетка, на сладостта да скандират името му на победител. Но ще заплати огромна цена за това си увлечение. Откъсна се от приятелите си, загуби и своята годеница.  Керем и Несли отново са заедно - щастливи и чертаещи бъдещето си.
    Ще ви разкажа малко по-подробно епизода в следващите си постове.

# 21
Слушал съм толкова клевети по Ваш адрес, че нямам никакви съмнения: – Вие сте прекрасен човек!
Оскар Уайлд

Скрит текст:

Шампион, 26 епизод

# 22
Здравейтеее Grinning
Еми ,потъна при Шампиона след карантината.
Зафер не ми харесва в каква посока върви. Актьора е добър .
Не знам при вас но където сме е слънчево и сега ще пием кафенце,после шопинг.
Приятен ден и си чакам нарадените боксьори Hug

# 23
Слушал съм толкова клевети по Ваш адрес, че нямам никакви съмнения: – Вие сте прекрасен човек!
Оскар Уайлд
    Цеце, тази мисъл на Оскар Уайлд ще пасне идеално на Елиф. Много интересен образ, който продължава да е обвит в загадъчност. Неясно и тъмно минало, за което не знаем нищо. Внезапната й поява в живота на Фърат и желанието да управлява бизнеса на баща си, да притежава милионите му, сякаш са несъвместими с последващите й действия. Силната любов, която изпитва към Фърат ли я промени, или има още  неразгадани тайни.
     „Аз никъде няма да замина. Аз обичам Фърат и съм готова да се боря за него.” – този  SMS подтикна Суна да се втурне към Фърат и като последната махленска клюкарка да му представи „неопровержими” доказателства за вината на Елиф. Колко разтревожено разказваше на Фърат, че животът му и живота на Гюнеш е застрашен, защото Елиф ги използва с користни цели. Успя да обърка Фърат и той се втурна да търси Елиф. Попадна на бележката, която момичето написа, подтикнато от заплахите на Суна. Фърат видя, че парите са изчезнали и това засили подозренията му към Елиф.

В същото време Елиф, с пистолет в ръка, се изправи срещу  Тансел и хората му. Елиф искаше да спаси парите за Гюнеш, не я съблазниха увещанията на Тансел да делят намерените пари. Искаше да звънне в полицията, да разкаже всичко. Рискува живота си за Фърат и Гюнеш. Нормално беше в тази ситуация хората на Тансел да обезоръжат Елиф. Момичето се оказа в лапите на Тансел, който доволно потриваше ръце. Парите са у него, Елиф – също. Подлите му планове даваха добър резултат. Фърат ще заподозре Елиф в изчезването на парите, а Тансел ще „изпере” милионите, ще убие Елиф и ще продължи още по-мощно да управлява този мръсен бизнес.

Интересен беше разговорът между Елиф и Тансел. Тансел попита Елиф с какво Фърат е по-различен от него и защо всички толкова го обичат.
     Елиф му каза, че сърцето на Фърат бие за другите, че мисълта му е насочена към най-близките и не би се замислил за живота си, когато трябва да спаси живот. А Тансел ... сърцето бие само за него, другите не съществуват.
     И когато Тасел каза, че тази нощ Елиф ще умре, тя му отговори, че не се страхува за живота си. Единственото, което иска е ... Фърат да не я намрази.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 13:10 от Emiliya

# 24
Еми ,Мерси за разказа от епизода.
Може да се сбъдне желанието Фърат да хареса Елиф .
Предстоят още епизоди .

Искам да ви почерпя с Хавайска лимонада ,в момента пия такава и е много свежа . Съържа сок от лимон,малко ананас и гренадин и спрайт.
Сега няма как да кача снимки.

# 25

Охх, Феми, вече се притеснявам, че ще се сбъдне желанието ми Фърат да хареса Елиф. Фрагментът на 27 епизод ме хвърли в потрес. Дали няма да ми занулят героинята, така ли ще свърши историята около Елиф - не зная, ще видим в следващия четвъртък. А сега да продължа разказа си на 26 епизод, а ти ни приготви и на нас Хавайска лимонада. Да се освежим и ние!

Фърат е отчаян – парите, с които трябваше да осигури лечението на Шайн, а останалите да дари, ги няма. Елиф също изчезва. Зафер, потънал в своите стремежи за лесна кървава печалба, не желае да разговаря с Фърат.
     Двамата приятели се срещат случайно. Фърат започва да говори за вредата, която Зафер си причинява, биейки се в клетката. Зафер се държи студено и безпардонно тушира разговора, заявявайки, че повече няма да стои в ъгъла, че сега се чувства много добре, защото скандират неговото име, а не името на Кафкас. Фърат му разказва за огромната сума пари и тяхното изчезване. Зафер е разярен – как е възможно толкова години те да живеят в нищета, а баща им да съхранява такава голяма сума пари, за да ги повери на Гюнеш.

Суна се обажда по телефона на Фърат, за да го осведоми, че е говорила с Асоциацията и могат да дарят парите. Изненадана от отговора на Фърат тя веднага пристига при него.
     Това, че Елиф е изчезнала притеснява и Суна. Тя е категорична, че Елиф не би напуснала Фърат доброволно, че тук има нещо гнило. Показва SMS от Елиф на Фърат и виновно си признава как е заплашила Елиф и я е принудила да замине. Отговорът на Елиф е въпросният SMS.
     Фърат още повече се обърква.
     Кадо пристига в спортната зала, готов да разкаже за пъкления план на Тансел по отношение на Зафер и Фърат го моли да поразпита за Елиф. Кадо успява да научи къде е Елиф и двамата веднага се отправят към халето.
Тансел е доволен – всичко върви по план – парите ще бъдат преведени по неговата сметка, а Елиф ще умре. „Горкото момиче, не е успяло да преживее смъртта на баща си и се хвърля в морето.” Но ... излизайки от халето виждат как Фърат и Кадо пристигат.

Следва юмручен бой, нормално за Фърат да повали всички, Тансел бяга, но един от хората му стреля с пистолет. Елиф вижда стрелеца и се хвърля пред Фърат – раняват я.
     Кадо и Фърат карат Елиф към спортната зала, Суна ги чака и оказва първа помощ на Елиф. Не могат да отведат момичето в болница, защото полицията ще трябва да се намеси. Лекува я Суна, която е много изненадана, че хората на Тансел са стреляли.

# 26
„Тъмното е герб на мрака, на пъкъла, на черния затвор!“
 „Напразни усилия на любовта“ от Уилям Шекспир

Оригинала е на Марлоу
"Черен е знакът на любовта напразна"

Скрит текст:

Охх, Феми, вече се притеснявам, че ще се сбъдне желанието ми Фърат да хареса Елиф. Фрагментът на 27 епизод ме хвърли в потрес. Дали няма да ми занулят героинята, така ли ще свърши историята около Елиф - не зная, ще видим в следващия четвъртък. А сега да продължа разказа си на 26 епизод, а ти ни приготви и на нас Хавайска лимонада. Да се освежим и ние!

Фърат е отчаян – парите, с които трябваше да осигури лечението на Шайн, а останалите да дари, ги няма. Елиф също изчезва. Зафер, потънал в своите стремежи за лесна кървава печалба, не желае да разговаря с Фърат.
     Двамата приятели се срещат случайно. Фърат започва да говори за вредата, която Зафер си причинява, биейки се в клетката. Зафер се държи студено и безпардонно тушира разговора, заявявайки, че повече няма да стои в ъгъла, че сега се чувства много добре, защото скандират неговото име, а не името на Кафкас. Фърат му разказва за огромната сума пари и тяхното изчезване. Зафер е разярен – как е възможно толкова години те да живеят в нищета, а баща им да съхранява такава голяма сума пари, за да ги повери на Гюнеш.

Суна се обажда по телефона на Фърат, за да го осведоми, че е говорила с Асоциацията и могат да дарят парите. Изненадана от отговора на Фърат тя веднага пристига при него.
     Това, че Елиф е изчезнала притеснява и Суна. Тя е категорична, че Елиф не би напуснала Фърат доброволно, че тук има нещо гнило. Показва SMS от Елиф на Фърат и виновно си признава как е заплашила Елиф и я е принудила да замине. Отговорът на Елиф е въпросният SMS.
     Фърат още повече се обърква.
     Кадо пристига в спортната зала, готов да разкаже за пъкления план на Тансел по отношение на Зафер и Фърат го моли да поразпита за Елиф. Кадо успява да научи къде е Елиф и двамата веднага се отправят към халето.
Тансел е доволен – всичко върви по план – парите ще бъдат преведени по неговата сметка, а Елиф ще умре. „Горкото момиче, не е успяло да преживее смъртта на баща си и се хвърля в морето.” Но ... излизайки от халето виждат как Фърат и Кадо пристигат.

Следва юмручен бой, нормално за Фърат да повали всички, Тансел бяга, но един от хората му стреля с пистолет. Елиф вижда стрелеца и се хвърля пред Фърат – раняват я.
     Кадо и Фърат карат Елиф към спортната зала, Суна ги чака и оказва първа помощ на Елиф. Не могат да отведат момичето в болница, защото полицията ще трябва да се намеси. Лекува я Суна, която е много изненадана, че хората на Тансел са стреляли.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 15:05 от cvetansk

# 27
„Тъмното е герб на мрака, на пъкъла, на черния затвор!“
 „Напразни усилия на любовта“ от Уилям Шекспир

Оригинала е на Марлоу
"Черен е знакът на любовта напразна"

Кадо моли Зафер да не участва в боя, предчувства нещо лошо и иска да предпази приятеля си. Но Зафер е категоричен – влиза в клетката и пребива жестоко противника си, печели двубоя и е опиянен от щастие.
     Кадо научава "плана" за този мач и разбира, че са попаднали в капан. Противно на казаното за него, противникът на Зафер не е брутален боец, а обикновен и нуждаещ се от пари човек. Кадо е потресен – как ще съобщи тази истина на Зафер, който ще се превърне в убиец. Но вече е много късно ... мачът приключва, а младежът е откаран в кома в болницата.
     Кадо отново се опитва да убеди Зафер, че не трябва да продължава с тези жестоки боеве, резултат няма. Зафер е заслепен от кървавите пари и славата, купува перли на своята годеница и й обещава, че ще вдигнат голяма сватба. Селви е щастлива, вярва на Зафер, а той за пореден път я лъже, че не участва в боевете.

Кратко е щастието на Селви. От своя клиентка научава, че Зафер е пребил брат й, който влязъл в клетката, за да изкара малко пари за лечението на майка си и за сватбата на сестра си.
    Селви  разбира, че Зафер е отишъл да се бие отново в клетката. По време на последния мач, годеницата му  отива до мястото, където се води боя и го наблюдава как излиза, приключил победоносно с поредния съперник.
    Това ли е мъжът, когото обича? От съвестния, състрадателен човек, когото познава не е останало нищо. Пред себе си вижда  алчен и  свиреп борец.
    Разплакана, Селви сваля пръстена от ръката си и казва на Зафер, че с тяхната любов е приключено.

# 28
Здравейте! Нося ви един секси Джан:

# 29
Здравейте! Нося ви един секси Джан:
     Mагия, благодаря ти! Време беше и в новата ни тема да се развихри Мистър Грешен - това е моето момче, а не абитуриента от промо снимките.

Общи условия

Активация на акаунт