🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 307
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Привет! А аз ви нося Афиша Joy

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 18:17 от grozdence.

# 31

Ехааа, страхотни са Джан и Йозге на афиша - предизвикват, провокират и събуждат желание за ... гледане на сериала!
    Грозденце, благодаря и на теб!

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 17:43 от Emiliya

# 32
Уаууу ,както се изрази Грозденцето Удавени мокри мечти.
Джан е мама мия с белия потник .
Ох и грешен мачо ,как да не го схрускаш и цопнеш с него в басейна.

Хайде нареждайте и другите грешни мачовци ,щото съм през тела.  Досега се катерих и се изморихме.

От рибаря няма и следа.Unamused

# 33
Феми Аз имам работа до към 8 някъде.. Към 9 заповядайте в къщи на кафе : )) Само ми звънни сега да се чуем и да се разберем... Няма да говорим пред твоя за Йози Joy Ако дойдеш пък без него ще говорим и за Джан и за Чачо Sunglasses Joy

Малко да ви поукрася страницата.....

# 34
Грозде ,Тенкю за поканата. Hug
Моя няма да го навия сега . Не ще иска да ходи на кръчма. Пък се изморихме и сме потни от обиколки.
Утре ще ти звънна по тела да се видим на кафе по центъра ,ако си свободна. Моя ще ходи на музей аз не ща така че ще си лафим за сериали Joy
Ако искаш на лични ще се разберем.
Утре към 10 или 11 става ли ?
Имате ли сладкарница с турски сладка ще ме заведеш Yum

# 35

Flowers Bouquet ЕМИ* харесва ми нашия боксьор
искам нови снимки по екип..
Heart Eyes

Nature Boom ФЕМИ* хубаво е че си на екскурзионно летуване
с любимия,приятно ме усмихна катеренето на Перперикон*
 и ти се радвам виртуално..аз съм в другата крайност,
пътуване с кола и възможно
 най-малко придвижване на собствен ход !
Joy

Nature Sparkles петъчно барбекю с Джан
все някога и Чачо ще се появи
и тогава ще хапнем и риба
Joy

и стилната Шафак.Sleeping

# 36
Малко да ви поукрася страницата.....
    Аз да продължа с украсата.

Софиии, само да се появи по екип нашият красавец - боксьор и първо тук ще има снимки. Но за сега се е отдал само на реклама на анцузи и маратонки Nike. Не ще да се разсъблече все още, Joy пък и няма време да тренира - тези жени му взеха акъла. Joy Все тича да спасява някоя!

# 37
Феми тук при нас всичко е Туркиш Wink Писах ти на лични Hug

# 38

Ох, току що прочетох един виц и не мога да не ви го донеса

"Гаджето ми вика: Омъжи се за мен и ще живееш като в рая!
Замислих се какво ли ще рече това: гола, боса, без пари и цял ден на ябълки ли?"

# 39
Ох, току що прочетох един виц и не мога да не ви го донеса

"Гаджето ми вика: Омъжи се за мен и ще живееш като в рая!
Замислих се какво ли ще рече това: гола, боса, без пари и цял ден на ябълки ли?"
    Цеце, усмихна ме с този виц. Бях се съсредоточила в последната част от преразказа на 26 епизод, но се отплеснах по красивите актьори, техните екранни половинки, а след твоя пост се замислих и за предложенията за женитба и сватбите в турските сериали. Heart Eyes

Нашият красавец Фърат в "Шампион" получи три обяснения в любов. Но това е характерно за всички сериали, в които участва Толга. Него не може да го обича само една жена – задължително се борят за любовта му поне още две-три. Stuck Out Tongue Winking Eye А младоженец е по няколко пъти. Обича сватбите момчето. Ако следват  „традицията” сценаристите и тук трябва да ни изненадат със сватба на Фърат и ... (само дано не е докторката).

Бях спокойна в този епизод, защото при срещите си със Суна, Фърат се държеше много хладно и резервирано. Вижда се, че не й е простил за начина, по който накара Гюнеш да страда. Потривах ръце доволно като гледах как Елиф му се обяснява в любов, а той развълнувано я глеееда и се чуди. Но новият фрагмент попари надеждите ми. Ако наистина убият Елиф за мен сериалът ще приключи.
     Ето затова не обичам да гледам сериали, които още се снимат. Нервя се, че чак на 25.06. ще получа отговор на въпросите, които ме вълнуват. А ако беше един завършен сериал – правя маратон и сега щях да ви разказвам края.

# 40

Hearts

Hearts

Скрит текст:

Notes Heartbeat

Revolving Hearts

# 41
Здравейте!

"Научете се да благодарите на живота за това което имате и той ще ви подари това, което нямате!"

# 42
Здравейте, момичета!

„Следвай смело посоката на мечтите си. Живей живота, който винаги си си представял.“
Хендри Дейвид Торо

Не планирайте щастието. Бъдете щастливи днес!

# 43
"Мечката е по-силна от вълка, обаче в цирка вълци няма"

# 44

Кафето, поднесено с усмивка, музикалният фон, цитатите и снимките на нашите любимци ме стимулираха да довърша разказа на 26 епизод от "Шампион". Благодаря ви, момичета,

Несли е дълбоко наранена от думите на Суна, която вижда как двамата с Керем тренират. Загрижена за здравето на племеника си Суна започва да крещи и гони Несли от къщата си. Суна е категорична и заповядва на Несли да „стои далеч от Керем“.
     Но младите се обичат и вярват, че само заедно могат да преодолеят трудностите.
     Възутен от постъпката на леля си Керем отива при Несли. Двамата се разхождат край брега на морето и Керем предлага на Несли да се оженят. Несли е щастлива, приема предложението, вярвайки в любовта на Керем.

Елиф е в спортната зала и бавно се възстановява. Куршумът е излязъл и не е засегнал костите на рамото. Момичето се обажда по телефона на адвокатката на Дервиш и я моли да й донесе документите, уличаващи Тансел. Решена е да го предаде.
     Тансел е в паника. Ако Елиф разкаже на Фърат за документите с него е свършено. Трябва по-скоро да открият Елиф и да се избавят от нея. Проследяват колата на адвокатката и разбират, че Елиф е в спортната зала. Готови са да действат, само чакат Фърат да излезе от залата.

Интересен момент между Фърат и Елиф. Фърат е загрижен за здравето на Елиф и се суети около нея. Елиф повдига въпроса за SMS-а. Искрено съжалява, че Фърат по този начин е научил за чувствата й и открито му признава, че го обича. Неловка ситуация за Фърат, който отклонява разговора, казва, че за чувства ще говорят, когато нещата се успокоят и Елиф се оправи. Тръгва, за да купи лекарствата на Елиф.

Удобен момент за Тансел, който изпраща Думан да убие Елиф, но Елиф вижда, че някой влиза в залата и се скрива, успява да изпрати съобщение на Фърат, който тичешком се втурва в залата. Пред вратата чува изстрел ...
     Край на 26 епизод!

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 14:27 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт