🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 90

„Шампион” епизод 27
Резюме

И Елиф, и Думан са ранени в резултат на мелето, когато Думан дърпа спусъка. Фърат влиза в залата с предпазливи стъпки, щом чува оръжието. Когато вижда Фърат, Думан оставя Елиф отзад и бяга от залата.
Докато всичко това се случва, Зафер отива в къщата на Селви, която му върна  годежния пръстен, за да иска прошка. Колкото и да се моли и обещава, той не може да убеди Селви… Решението й е окончателно и тази раздяла е необратима. Зафер, който успяваше  да убеди любимата  си всеки път, сега се връща вкъщи съкрушен и отчаян.
Фърат моли Суна за помощ за Елиф.  Суна идва в дома на Яман, за да лекува Елиф, която е загубила  много кръв.
Междувременно Зафер се връща у дома и намира Суна и Фърат заедно с пострадалата  Елиф и се кара с Фърат. Скандалът нараства и Фърат удря плесница на Зафер. В резултат на това, Зафер казва на Фърат да напусне къщата. Сега пътищата са разделени не само със Селви, но и с Фърат.
От друга страна, Тансел, който научава, че Елиф не е мъртъв, също е луд. Той казва на Думан да свърши работата, която е оставил наполовина.

# 91
„Шампион” епизод 27
Резюме

И Елиф, и Думан са ранени в резултат на мелето, когато Думан дърпа спусъка. Фърат влиза в залата с предпазливи стъпки, щом чува оръжието. Когато вижда Фърат, Думан оставя Елиф отзад и бяга от залата.
Докато всичко това се случва, Зафер отива в къщата на Селви, която му върна  годежния пръстен, за да иска прошка. Колкото и да се моли и обещава, той не може да убеди Селви… Решението й е окончателно и тази раздяла е необратима. Зафер, който успяваше  да убеди любимата  си всеки път, сега се връща вкъщи съкрушен и отчаян.
Фърат моли Суна за помощ за Елиф.  Суна идва в дома на Яман, за да лекува Елиф, която е загубила  много кръв.
Междувременно Зафер се връща у дома и намира Суна и Фърат заедно с пострадалата  Елиф и се кара с Фърат. Скандалът нараства и Фърат удря плесница на Зафер. В резултат на това, Зафер казва на Фърат да напусне къщата. Сега пътищата са разделени не само със Селви, но и с Фърат.
От друга страна, Тансел, който научава, че Елиф не е мъртъв, също е луд. Той казва на Думан да свърши работата, която е оставил наполовина.

Скрит текст:

[/spoiler]
Когато подхранваш лошия вълк в себе си оставаш сам. Еми, знам, че ще ме разбереш какво искам да кажа.

# 92
Когато подхранваш лошия вълк в себе си оставаш сам.
     Цеце, идеално пасва на Зафер, който с действията си провокира отдръпването на своите приятели. Този мъж се самозабрави в желанието си да блесне, да покаже силата и смелостта си, да спечели. Уби всичкото добро, което струеше от него, разруши мостовете, градени с толкова труд от баща му. Предаде най-верния си приятел, потъпка любовта на момичето, което го боготвореше. Но аз се надявам, че скоро ще прогледне и ще се опита да поправи грешките си.

Цитат
Nature Star  Според турското издание Akşam, в края на юли Месут и Амине най-накрая ще пристигнат в Турция. Съпрузите и бебето им Еда ще прекарат лятната ваканция във вилата си в Чешме, където също ще гостуват и техните роднини.

# 93
Цитат
Nature Star  Според турското издание Akşam, в края на юли Месут и Амине най-накрая ще пристигнат в Турция. Съпрузите и бебето им Еда ще прекарат лятната ваканция във вилата си в Чешме, където също ще гостуват и техните роднини.
Да се надяваме значи, че поне в края на юли ще видим снимки на Амине с бебето.

# 94

Цеце, аз се надявам не само на снимки от Амине. Иска ми се в Турция тя да преосмисли решението си да бъде единствено прилежна домакиня и майка, а да се поогледа и за участие в сериал. Малката Еда расте, баба й ще се грижи за нея. Амине може спокойно да продължи да преследва мечтата си да бъде актриса.

Джан и Йозге отново зарадваха феновете си. "Мистър Грешен" - зад кулисите.

Скрит текст:

# 95
Охххх, чок гюзелим ,Брависимо за гифките и бекстейджа.
Забавно ,цветно ,лятно, усмихнато:heart_eyes:
Джан с бяла ризка ааах как му отива иде ми да я разкъсам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Йозгето с хубави тоалети . Аслъ Пърлак си разбира от работата.
Емиии ,нареждай мъжовите греховни с ризки . Джан ,Толга ,и който се сетиш и харесаш.

# 96

Един позабравен момент от "Една надежда стига". Фарът - красива гледка!

# 97
Капитан Йелмаз е хубав и играе,ама Хазал Субашъ така и не я харесах с тоя камбест нос и в сцените ,когато плаче. Сега е в Ямата с Арас играе.
Плюха Диляна че не ставала ,ама сега я търсят . Героинята й я умориха мъчително. И на мен ми харесват  с Арас  и особено страстната сцена Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 19:17 от femmi2

# 98

Феми, ето ги красавците и с ризки!

Скрит текст:

# 99
Благодаря ! Без думи . Само се наслаждаваме на красавците .

ето ви една нова шаманка морска , тук прилича на Барбароса с тая увита кърпа на главата и поглед да надебеллее и брадяса JoyJoy
Скрит текст:
Пресата пише  Ча и Киво са в Мармарис, прекарварат лятото заедно на яхтите си заедно с техните половинки.
Само дето Дуда не му е съпруга , ама предполагат ще стане. Дуда г- жа Улусой. Тогава ще е дразнене и перчене повече от сега. На мен ша ми требва успокоително. Сега такава крачка няма да направи.

Още Heart Eyes

Heart Eyes чичи Джак да изпием

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 20:22 от femmi2

# 100

Flowers Bouquet Момичета* много хубави и интересни неща пускате,
чета,гледам и се наслаждавам на красавците!
Heart Eyes

Kissing Heart

# 101

дървосекача
Софиии ,кажи ,Дуда на снимката не ти ли мяза на Барбароса ? Има един откъс дето и пърхат пеперудки ,намеква че е лети от щастие . На нас дали ще ни запърхат пеперуди и припаднем от пирата като се появи ? Скоро ,малко остана....
Пуснете муз. фон за настроение и да продължим с нашия сценарий.

Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Те също почват летен сериал , конкуренция на МГ , пак по фокс тв.
Почукай на вратата ми е заглавието. Няма да го зяпам , стига ми един .
Да подсетя в Петък е първи епизод на Мистър грешка, едва ли ще гледам онлайн .Като го преведат тогава.
Благодарим от сега на момичетата.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 22:22 от femmi2

# 102
ето ви една нова шаманка морска , тук прилича на Барбароса с тая увита кърпа на главата и поглед да надебеллее и брадяса JoyJoy
Скрит текст:
     Охх, Феми, ще ме умориш с шаманката! Joy Joy Представям си я надебеляла и брадясала! Joy Joy Тогава ще я вземат за 3-тия брат-пират в "Барбароса" и пак ще бъде плътно до Чачо.

# 103

Nature Boom Феми* за мен Дуда не прилича на нищо..
специално на тази снимка ми е като някакъв безвкусен кич,
подобна мернах преди няколко дни но поне имаше цвят..*
Nature Zap
Скрит текст:

..за музикален фон,изпълнение на Чачо
и пак ще има страстна нощ  и експлозия..
Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 104
Цитат
Еге Кьокенли ще изиграе главната роля в „Последната шега“.
Режисьор е Еркан Бюлбюл
Сценаристи: Фатих Мутлу.

Общи условия

Активация на акаунт