🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 614
  • 736
  •   1
Отговори
# 195

Емииии, мижай на  брадатия пират .
Сега слагам нещо секси и морско Heart Eyes
 цоооп в морето, като делфинче

пиратааа
Скрит текст:

Joyгифката с зайчето я гепих от контакта,реакция към възлюбената ,ама става за всичко:joy: въобще не трепна като я фърли.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 10:21 от femmi2

# 196
Да пусна и аз селфито от Толга! Ех, бре - хубав ни е Шампионът!

# 197
Толга е супер боксьор в ролята си.
нов Бурак за Софи по мустак
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 16:59 от femmi2

# 198
# 199
Здравейте Grinning
Излязъл е превода на бг на МГ .
Момичетата са бързи.
Благодаря за труда им. Flowers Hibiscus
Направо на български ще го изгледаме .
Който иска ще го намери в темата на сериала линка или ще го донеса.

Софи:hugs: видя ли кво търпи Дуда ,заради рибаря. Змиорки ,гадини ,акули.
С тоя вид да забрави че ще ходя с него на риболов.

Еми ,извинявам ти се но ще свикваме с новата визия на любимеца SmirkSad

# 200
Здравейте, момичета!

''Каква грешка правим само, очаквайки някой друг да създаде света на нашите мечти, вместо сами да се захванем с това!''
Анаис Нин

Позитивен и усмихнат ден!

# 201
Еееех свят мечти ,хубава мисъл сте написали.
Ще си представим че сме под палмите на плажа в Маями ,или Алачата ,Бодрум и т.н. Вирус,не вирус трудно ще стигнем до тях. Мале ,като слушам колко народ заразен ,това ще отиде година ,две тази мръсна гад.

# 202

Феми, да си помечтаем, да забравим за момент тази напаст, която се опитва да промени живота ни, да скове въображението ни и да блокира мислите ни. 
     Да се забавляваме в компанията на нашите красиви актьори.

# 203

Емиии , така добре си ги наредила , аз ще добавя ощеее  да се разхладим с Джан . Разкажи малкия научи ли че Фърат ще се жени за Суна ?
Есра Билгич е в Бодрум , щракнали са я папараците

Ще резнеш ли от тук . Направо се разтопих , като латино мачо , в тоя репортаж  чок го харесвам
Що не беше сега такъв с подобна визия
https://www.youtube.com/watch?v=UOGVF-zVthc&feature=emb_logo
Чагатай Улусой в 2015 году готовился к фильму "Дикий мед", отращивал волосы и бороду и молчал как рыба о личной жизни. Что-то мне это напоминает...
Мълчи като риба за ЛЖ  , сега доста се е отпуснал чак не вярвам че е същия човек да демонстрира любов  и да го разнасят по вестници . Откакто излезе репортажа не спира да се говори затова, къде не негативно , къде не.
През 2015 нямаше връзка докато не се появи пиявицата . По време на ПО също макар да се опитваха да му пришият ашк с колежката
Намерих  без надписи репортажа
Скрит текст:

# 204
Здравейте!

Нека капризите на времето не влияят на настроението и плановете ви

# 205

Цецеее, капризите на времето изобщо няма да повлияят на настроението ми ако съм  край брега на морето, в приятна компания и с чаша екзотичен коктейл. За сега само въображението ми рисува тази идилия, но като ненадминат оптимист не губя надежда.  Може и да се похваля с реална снимка край морския бряг, та макар и в края на лятото.

Феми, в 27 епизод наш Фърат само попита Суна дали ще се омъжи за него. Cry От фрагмента разбирам, че "романтиката" ще бъде в 28 епизод. Тогава Фърат ще каже и на сина си Гюнеш, че ще има сватба. Cry Охх, какво ме чакааа! Joy Joy Joy 
  Остана ми още малко от разказа на 27 епизод, но днес слънцето така упорито ме "кани" да изляза, че не мога да откажа. Изчезвам за час, два ...
  Какъв сладур е Чачо в този репортаж!

Скрит текст:

# 206

Цецеее, капризите на времето изобщо няма да повлияят на настроението ми ако съм  край брега на морето, в приятна компания и с чаша екзотичен коктейл. За сега само въображението ми рисува тази идилия, но като ненадминат оптимист не губя надежда.  Може и да се похваля с реална снимка край морския бряг, та макар и в края на лятото.

Феми, в 27 епизод наш Фърат само попита Суна дали ще се омъжи за него. Cry От фрагмента разбирам, че "романтиката" ще бъде в 28 епизод. Тогава Фърат ще каже и на сина си Гюнеш, че ще има сватба. Cry Охх, какво ме чакааа! Joy Joy Joy  
  Остана ми още малко от разказа на 27 епизод, но днес слънцето така упорито ме "кани" да изляза, че не мога да откажа. Изчезвам за час, два ...
  Какъв сладур е Чачо в този репортаж!

Скрит текст:

Еми.Kissing Heart
Ах ,как хубаво си го описала ,море екзотичен ,коктейл. И ние се чудим с това море тази година.
Няма да върнем екзотичните мъже ,а ние ще сме амазонки .
Хайде нареждайте морски гифки, снимки с красавците за настроение и коктейл Тропик и един спасител със сладолед за Фема Stuck Out Tongue Winking Eye
Емиии ,в четвъртък ще е мъката .
Едно силно питие в ръка и си готова за романтикатЪ Joy
Наистина е сладурче на гифченцата.
Като мачо ,добре че имаме спомени красиви да се утешаваме .  
Усмихнат ,строен ,барнат ,каза две, три думи и се измъкна с таксито.
Как ще свикнем с брадясалия подут неоформен пират.Disappointed
Турските пирати такива ли са или само нашия е такъв да тръска сланини. Това ако беше у Холивуд нема да е така.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 21:30 от femmi2

# 207

Nature BoomФеми* днес бях в Хидропарк Вятърните мелници*
до Горна Малина и видях поне 10 мъже с червени бански - шорти..
е -ее нЕма втори като Чачо,хубаво ги огледах но радост за окото от никъде..
така че да сме благодарни че все пак ни остави нещо страхотно да гледаме когато ни се прииска,
прощавам му сегашната визия, защото ми се иска да вярвам ,че е временно
и започне ли снимки, ще влезне бързо във форма
Sunglasses

и нашия красив романтик Heart Eyes

# 208
Софииии ,как ме разсмя Joy Тез шорти Чачови се изхабиха от мандахарцане ,пране ,въздишане как му лепнат на секси тялото . Време е нещо ново ,ама йок ,а за горещите изпълнения  е огън .
Наскро излезе един проект с Дилян Чичек и колега по Нетфликса на снимките видях  разгорещени сцени. Трябва де се поровя но я ги намерила ,я не.
Затова не е от масовката  всичко отива по дяволите като си захабява харизмата и красотата. Роля ,професионализъм, различен образ, брадата лесно ще обръсне или пусне ,прическа от фризьора.
Трябва желание, дисциплина за фигурата.

Ех ,значи тез момци не ти фанаха окото.
Представям си ако някой приличаше на Толга ,Чачи  или Джан кви свалки ще са в  бара и басейна или ще си глътнеш граматиката Joy
Пирата нема да влезе у форма щото снимките няма да ги бавят добезкрай.
Ако почват юли по план забраветИ да е по различен ,освен бръснара да му оформи брадата.

Като разредите поста почвам нашия сценария:sunglasses:

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 00:06 от femmi2

# 209

Софи, нашият красив романтик е и доста щедър и любящ съпруг. Ехх, албанската пиявица добре си е отваряла очите, избирайки половинката в живота си.
    Малко "светска хроника":

При всяка възможност Толгахан Сайъшман прави щастлива жена си Алмеда Абази с различни жестове на внимание!
Сайъшман, който участва в сериала "Шампион", този път купи на Абази от същото луксозно превозно средство, което бе купил преди.
Толгахан Сайъшман също отпечата инициалите на съпруга си, сина си Ефехан и себе си върху регистрационната табела на автомобила, който той купи за милион и 300 000 TL.

Алмеда Абази, съпругата на Толгахан Сайъшман, заяви, че трябва да отмени плановете си за почивка поради пандемията.
Изразявайки безпокойството си да пътува, въпреки че обстановката вече се нормализира, Алмеда сподели: "Страхуваме се. Притесняваме се и за Ефехан, и за семействата и близките си. Не трябва да се бърза, всеки ден може да е празник, когато всичко е нормално."

Хайде, Феми, ти си наред. Подхващай сценария, че изоставаме.
     Сезонът ще свърши, Stuck Out Tongue Winking Eye а ние сме го докарали само до 11 епизод!

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 00:02 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт