🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 294
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Феми Джановите фенки ако почнат Чачо, гледай какво става.. че, както са свикнали на перфектна фигура, Чачо ще им се види "малко странен" ... ама те са възпитани, предоволни са от Патрона..и не им трябва да плюят чуждите, предпочитат  да хвалят своето.... Grinning

# 271
Нека са доволни и да не страдат като нас.
Техния патрон може да се е престрастил към спорта ,малко да смали темпото.
Има негови почитетели ,които харесват и Ча но сега не особено заради пирата.

Софи ,кво да кажа.... С мезе без мезе и тялото и таланта е важен.  Та рибарчето не е суетен ,иска да виждат и актьора в него.

# 272

Nature Boom Чачо не бил суетен..ами хубаво,що не играе в театър тогава
а снима за Netflix и Amazon, след като стана мега звезда с таланта но и красотата си..
силно се съмнявам че със сегашната си визия би станал това което е сега
колкото и да е талантлив - единици са тези които успяват само с таланта си,
без реклама и  поддръжка от фенове!

# 273

Та рибарчето не е суетен, иска да виждат и актьора в него.
     Феми, ако рибарчето си мисли, че в сегашния вид някой ще търси актьора в него, много се лъже. Това, че не е суетен не го оправдава, той е разпознаваема личност и без да мързелува, трябва да изглежда добре винаги, за да бъде харесван.
     Младото поколение, което  не е гледало Чачо  в старите му сериали, виждайки го в този вид, просто ще го подмине. За да усетиш таланта на даден актьор, първо трябва да изпиташ естетическа наслада от външността му, да прикове погледа ти и след това да наблегне на умението да се превъплъщава.

Софи, бях готова с поста си, затова няма да трия написаното. Споделям напълно мнението ти и съм го изразила със свои думи!

# 274
Разбирам ви но само изкомементирах и разсъждавах . Вие сте направили същото.
Кеф е когато е перфе във всичко.  
Първите два сезона на Защитника без забалежки ,но в 3 и 4 се отпуска доста и продуцентите са го оставили да си прай квото си иска.
В Амазон любовника абсурд да е такъв.
Чудеса ще направи и на процедури ще иде.Това е в далечното бъдеще ,ако изобщо стане ,защото има много въпроси. Сега няма нищо готово ,всичко е джентълменско споразумение и сценарии няма. Нали са писа че партнерката  ще е чужденка вероятно.
Та вярвам ,че няма да изпусне това и ще го реализира. Зависи от пирата кога ще почне и завърши.SmirkRolling Eyes

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 20:50 от femmi2

# 275

красиви и талантливи Heart Eyes

Чачо коя ли чака.. да подпират стенитеStuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

# 276

Да убием скуката

Скрит текст:

Един отворен сценарий, с главни герои любимите ни актьори!

Автори: - Талантливите дами от нашата тема

Епизод 11

Денят мина добре за всички.
Емма мислеше как да помогне на Джан.
Той не искаше да се забърква повече в неприятности. Всичко ще издържи заради Рая.
- Има надежда - каза си Джан, докато стоеше в килията. - Баща ми ще намери любимата ми, Толга ще разбере, че не съм лош, просто се боря за любовта си. Нима той няма да направи същото? Ще се бори ли за Еда, когато му я отнемат?

Мариса и Еда привършиха работата в офиса и се прибраха. Мариса трябваше да мисли нещо впечатляващо за следващия брой на списанието.
Докато размишляваха,  пиейки студено питие на широката тераса, някой позвъни на звънеца.
Мариса отвори и видя Чачо, секси и потен.

- Знам че съм неглиже идваме с братовчеда от тенировка на бокс, много исках да те видя.
- Еда е при мен ако Толга я търси .
- Здравей! - поздрави го Еда .
- Е, аз ви оставям сами и ще отвлека другия секси боксьор с мускули -пошегува се приятелката й.
- Е,как мина денят ти,  нещо интересно?
- Нормално, работим по един случаи и Джан наблюдаваме.
- Хайде влизай под душа преди вечеря.  Нали не мислиш, че ще те пусна така? - погледна го закачливо и го целуна.
- Леля ще чака за вечеря, но и без това не ми се стои там, това гости с бившата се проточи. Оф, Сори, не трябваше да я споменавам.
- Няма проблем, да прави каквото си иска, аз ти вярвам. Но ако се наложи ще я поставя на мястото й да знаеш!
След като се освежи и изкъпа излезе по хавлия от банята и облече тениска.

- Аах, как хубаво ухаеш и ме провокираш!
Чачо я погледна:
-  Мммм, така ли и как по точно те провокирам?!
Целуна я по нослето, слезе яваааш по устните, вратлето.
- Боже,  защо ми влияеш така? - Докато го изричаше дрехите й се свлякоха на пода,  съблазнително махна тениската.  Всичко в тях пулсираше и гореше:
Твоят пулс надпреварва се с пулса ми.
Ще се слеят в нощта, учестени.
И с една нечовешка конвулсия,
ти ще кротнеш, без дъх върху мене.
Колко кратко и сладко умиране.
Босонога, след миг ще възкръснеш.
И ще хукнем – на ново пулсиране.
Някой ден – за това ще е късно –
ще сме вятър в покоя на времето.
Затова нека днес да сме огън!
Две искри от кръвта ни да вземе то
и да свети над бит и тревоги!
Николай Дялков

А в съседната къща на Еда също се очерта интересна вечер.
Толга и Еда се бяха гушнали на дивана, гледайки се влюбено на запалените свещи и отпивайки малки глътки „Червена експлозия”.
- Виж, Еда... - усмихна се Толга - преди да продължим, искам да знаеш че се влюбих в теб от пръв поглед в труден и объркан за мен момент, но знам със сигурност, че много те обичам и не си представям живот без теб... Затова.. моля те.. омъжи се за мен!!
Еда за малко да се задави и изпусна коктейла, чувайки за предложението
-... Ама ти сериозно ли... как така..
Последното нещо, което си представяше че може да чуе Еда... предложение за брак от Толга.. Какъв мъж... пълна загадка
- Напълно сериозен съм! - потвърди Толга и отвори пред нея малка кадифена кутийка в която имаше прекрасен пръстен специално за нея..
„Отказва ли се на такова предложение!? „

На сутринта момчетата изненадаха жените:
- Хайде, поспаланки, събуждайте се, отиваме на яхтата. Всичко сме приготвили за един приятен уикенд.

През почивните дни компанията прекара на морето с яхтата на братовчедите. Мъжете ловяха риба, а мацките фащаха тен и не им се пречкаха.
Мариса нафърли някои идеи за списанието на морска тематика.
Прекарваха добре. През деня си хапнаха сладолед и разходиха. На яхтата Чачо се доказа като истински Казанова с целувки.
- Ех, признавам те, ашкъм! - каза с усмивка Мариса.

Вечерта  - залез, романтика.
Еда реши да остане насаме с нейния романтик и да го поизпоти докато даде отговор на предложението за брак. Няма така лесно да се съгласи, я!
Излязоха навън да се полюбуват на гледката.
Еда тръгна да говори, Толга я гледаше и погали нежно косите й.

Беше готова за отговор, щеше  да го изненада, но изведнъж се чу изстрел във въздуха.
- Леле, какво става - дойде братовчеда с пистолет в ръка.
- Не знам!  От нерде се чу изстрела?
- Момичета, заключете се вътре и не излизайте!  Ще обиколим на близо.
- Не, няма да ги оставим сами,  опасно е! Ти иди обиколи,  аз ще стоя тук -каза Толга.

Телефона звънна,  беше началникът.
- Момчета,  получихме анонимно обаждане да се махате от там, може да е фалшиво,  но за ваша безопастност напуснете. Това са или хората на Джан или някой нов, вкаран в играта и мръсния бизнес. Не зная.
- Добре, шефе, махаме се! Да няма бомба?
- Не казаха за това, но побързайте!
- Трябва да потърсим човека, който стреля. Взимаме набързо багажа и сме готови.
- Момичета,  спокойно,  не се плашете!
- Не, нищо ни няма, добре че няма пострадали.
- Това е странно, не ми харесва! Само един изстрел във въздуха, значи е било за сплашване . Ако искаха щяха да сретлят  - още разсъждаваха агентите докато пътуваха.
Пристигнаха но на всички им се доспа.
Утрото е по мъдро от вечерта!

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 21:37 от Emiliya

# 277
Емииии , моляте смени снмките със Серенай заради мен. Не понасям техните целувки.

ето по хавлия да си имаш като ни потрябва Heart Eyes

добави и тези с Чачо и Мариса.

найс а ? Heart Eyes
сладолед , целувки , море , яхти

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 22:07 от femmi2

# 278

Flowers Hibiscus Охх,много хубави братовчедите и гаджето на Рая..
адвоката от фирмата,колега на Еда* също е страхотен!
Joy Hands V

Flowers Bouquet ЕМИ* написали сме сценарии за чудо и приказ,
не експлозия..направо взрив!
Heart Eyes

# 279

Феми, използвах рекламите, за да коригирам грешката. Смених гифките! Извинявай, в бързината да пусна сценария преди излъчването на "Шампион", не обърнах внимание, че Серенай се целува с Чачо. Аз също не я понасям. Но вече всичко е точно!
     Продължавам да гледам 28 епизод и да се радвам на красавеца - Шампион.

# 280
Софиии ,двечките с теб сме писали еп 11
Очакваме и другите сценаристки да пишат.
Сценаристите от сериалите ша взимат идеи от нас Joy

За Казановата коя чака да подпира ,шаманкатаааа .Като я целува я боде с брадата.
Та кви актриси ще сме като ни се поияви такъв ,не е професионално да откажем JoyJoy
направо взимаме  самобръсначката и ша го преведем у вид.

Експлозия от Казанова.
Целува като Бог !
Пък аз ще съм неговата богиня и ще се къпем с мляко да сме красивиии .
Ела бейби ,красавице моя в ръцете ми.
Допира ме до стената и вратата и шепне с неговия топъл глас. Гледам със свян ,а той леко ме докосва и казва отпусни се Blush
Целуваме се дъъълго и страстно и после опва ръка по бедрото и разкъсва дрехите като звяр Stuck Out Tongue Winking Eye
Мале написах сцена за музея на Амазон.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 22:00 от femmi2

# 281

"Шампион", 28 епизод

# 282
Здравейте!

"Ако нещо е отминало, не говори повече за него. Трудно е да събереш пролятата вода."
Китайска мъдрост

# 283

Hearts

Hearts

Heart Eyes -.. Иит, признавам си грешките и толкова съжалявам за всичко!
- Въобще не ме е грижа дали съжаляваш или не!
 Още не съм преглътнал единия, ти изправяш пред мен друг!
 Приключи фалшивият ти брак и се появи първата ти любов!!..
Joy

Sleeping Ханде Ерчел и Чагатай Улусой* влязоха в списъка на най-красивите хора в света за 2019* Bowtie

Ч - 6*
Hands Clap

Heart Eyes *Огледалце я кажи,кой е най-красивия в света* Kissing Heart

# 284
Здравейте, момичета!

Трикът е да се наслаждавате на живота си днес.
Недейте да го размивате в чакане на по-добри дни.

Нека денят ни донесе повече радост, щастие и успехи и по-малко негативни влияния!

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 11:13 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт