Всякакви въпроси относно пералнята - тема 8

• 56 806
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
  • Велики Преслав
Monii разгледай и моите които съм предложил.
  Petiaivanov. Моля кажи коя е другата тема искам и там да вляза. Ако може.

# 706
Monii разгледай и моите които съм предложил.
  Petiaivanov. Моля кажи коя е другата тема искам и там да вляза. Ако може.
Тази:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1153754.600

# 707
Никоя пералня няма максимален капацитет за всички програми. Съвсем нормално е да има  макс капацитет само за памук. Няма да намериш пералня, с еднакъв капацитет и за синтетика, и за фино и прочее. Ама и за какво ти е? Аз пера на памук в 90% от случаите. Само меня градусите - 60 за бяло и 40 за цветно. А ако ти се наложи да переш фини ризки, блузки и подобни няма да са по 7 кила Wink

# 708
Monii, писах ви на лични.

# 709
Здравейте,

Препратиха ме тук от темата за перални със сушилни.
Днес ми изгоря пералнята и се видях в чудо, защото не съм предвидил такъв разход, а приходите нещо никакви ги няма напоследък.
Препоръчайте ми бюджетен, но все пак надежден уред, който да не кара съседите да подскачат при центрофугиране и по възможност да е малолитражен (старата ''залепна" под изрязан до 50 см. кухненски плот). Благодаря.
Здравей, кажи до какъв бюдет да гледаме. А какво де случи със старата. Каква е. Може да се ремонтира.

Да, пропуснах и тук да обявя бюджет. Желателно е да е под 600 лв. Старата е пред разпад, купувана е втора ръка преди повече от 15 г. Марката е Privileg Slimline 32, а програмите са на немски.  Не мисля, че си струва да се мисли за ремонт.

# 710
# 711
Много благодаря и на двама ви. Една от двете ще е.

# 712
# 713
Само да вметна тъй като вие явно отдавна не сте взимал нова пералня. Всички марки в момента са.....по-зле от колкото са били преди. Привилега който ви е предложен вече марката е собственост на Уърпул и качеството няма да е като това на вашия стар Привилег. Хаер пък са си китайски, но в конкретния случай бих заложил на Хайера - поне е с 6 години гаранция.

# 714

Не отхвърляйте и Горенье-то, което Ви предложих малко по-горе. За 500-те си лева е много прилична и с 5 години гаранция. Кажете коя от трите сте избрал, ако решите да е някоя от тях.

# 715
  • Велики Преслав
. ПРИВИЛЕГА наистина вече е собственост на Whirlpool. Обаче за немския пазар. Аз имам такава. Имам и Haier. И двете са добри за парите си.  Да не се чудите от къде имам толкова перални. Държа обществена пералня и там имам някои домашни.

# 716

Не отхвърляйте и Горенье-то, което Ви предложих малко по-горе. За 500-те си лева е много прилична и с 5 години гаранция. Кажете коя от трите сте избрал, ако решите да е някоя от тях.

Направих поръчка за HAIER-а (на изплащане) заради по-дългата гаранция, инверторния мотор и това, че е 46.0 см в дълбочина - такъв е размерът на старата и ще пасне идеално на същото място (жилищното ми пространство е доста ограничено). Предполагам, че няма да ме одобрят обаче, защото работя на свободна практика.

# 717
  • Велики Преслав

Направих поръчка за HAIER-а (на изплащане) заради по-дългата гаранция, инверторния мотор и това, че е 46.0 см в дълбочина - такъв е размерът на старата и ще пасне идеално на същото място (жилищното ми пространство е доста ограничено). Предполагам, че няма да ме одобрят обаче, защото работя на свободна практика.

Даво да те одобрят. Пералнята е добра. Ако стане нещо пиши

# 718
Пожелавам ти успех и да се радваш на нова пералня. И аз ще радвам да узная какво е станало, а най-ще се радвам ако докладваш скоро, че пералнята я бива.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт