Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
tanya8008, sasha123 подписахте ли петицията?

Подписах я.
Подписах и аз, Успех момичета.

# 91
Момичета, някой може ли да се похвали с  успех с много тежък мъжки фактор. ММ е с преболедувана заушка и в БГ не дават никакви шансове. Моля, ако някой има личен опит или познати да вхъхме малко оптимизъм 😔

# 92
Момичета, някоя от вас в момента да провежда опит в Бахчеджи? Плануваме да започнем на следващия цикъл / след по-малко от две седмици/. Бяхме се насочили към д-р Тургут, но след напускането му мислим да продължим с д-р Карлъкая. Това, което много ме тревожи е каква ще е неговата заетост след като сигурно половината пациентки на д-р Тургут ще се прехвърлят при него. За това ми се ще да чуя актуален опит от първа ръка.

# 93
Прегледите са кратки, бързи, хоп-троп и готово. Поне моите прегледи. Не мога и няма как да кажа, че при всички е така. Аз имам една стимулация и един ЗЕТ през зимата при него. Обаче пък забременях от първия си опит. За съжаление загубих бебето в 7 седмица, но някой път и лекарите не могат да помогнат и да се борят срещу природата.
Аз си го харесвам, но мнения, случаи и съдби всякакви.

# 94
Здравейте момичета, стискайте ми палци преди малко ми дойде цикъла разговарях с координаторката.Живот и здраве в сряда ще сме в Бахчеджи всичко ако е наред ще почнеме лечение Simple Smile

# 95
Tanya8008. Всичко ще е наред, мислете положително! Имате моите палчета. 😊Успех!

# 96
Здравейте момичета, стискайте ми палци преди малко ми дойде цикъла разговарях с координаторката.Живот и здраве в сряда ще сме в Бахчеджи всичко ако е наред ще почнеме лечение Simple Smile

Стискам слно палци, tanya8008. Аз също ще пътувам, но за цветна снимка и първичен преглед при др. Карлъкая. Предполагам, че ще е след около 2 седмици, дано дотогава да отпадне карантината.

# 97
Здравейте. Пожелавам ви успех. Моля да споделите, след като отидете, как е положението при преминаване през границата и в самия Истанбул. Изисква ли се от клиниката тест за корона вируса за стартиране?

# 98
Здравейте. Пожелавам ви успех. Моля да споделите, след като отидете, как е положението при преминаване през границата и в самия Истанбул. Изисква ли се от клиниката тест за корона вируса за стартиране?

Благодая ви много. След като минем граница ще споделя,но за сега координаторката ми изпрати само триажна анкета за ковид-19 която я попълнихме и изпратихме снимка и ни каза,че трябва да донесем и оригиналите на анкетите за мен и на съпругат ми.

# 99
Не стана ясно каква анкета ви е изпратила координаторката?

# 100
Не стана ясно каква анкета ви е изпратила координаторката?

Здравейте, така пише върху анкетата триажна анкета има няколко въпроса свързани с вируса ковид-19.

# 101
Днес ЕС са решили, че Турция не е надеждна страна и карантината не отпадна за влизащите от там.
Следващото разглеждане ще е след две седмици.
Какво ще правим с петицията? Някой знаели как и къде се предава, може ли онлайн?
https://www.peticiq.com/274474

# 102
Много са малко подписите. Никой няма да я вземе на сериозно...

# 103
Проблемът е, че ЕС стои много тежко зад сегашното решение да не се премахва карантината за Турция и не знам доколко България би могла да промени това. Може би нещата ще се променят след 2 седмици, после пак след 2 седмици и така...
Истината е, че реално ние не сме толкова много, колко двойки да сме, 50-100, знам ли...Но това е положението Sad
Аз съм съгласна въпреки всичко да пратя петицията, където трябва. Само че не знам къде и към кого да се обърна. Ако някой знае, може да ми пише.

# 104
Аз пусках петицията на 100 места Sad Много тъпо чесно казано

Общи условия

Активация на акаунт