Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 437
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Много ви благодаря, момичета Simple Smile Златни сте!

# 421
Абсолютно съгласна!
Но специално в Аджибадем Маслак при първичен преглед професорът там ми каза, че категорично няма да ми направят вливане на Интралипид, ако предстои  трансфер при тях.

Турските  ин витро клиники са много, не се изчерпват с  Бахчеджи и Мемориал, има и клиники които обръщат внимание на имунологията.
В момента Аджибадем Маслак правят клинично проучване за връзката между имунология и бременност. Знам, че изследват съксес рейта сред пациентки  получили имунологични вливки преди трансфер.

# 422
Турските  ин витро клиники са много, не се изчерпват с  Бахчеджи и Мемориал, има и клиники които обръщат внимание на имунологията.
В момента Аджибадем Маслак правят клинично проучване за връзката между имунология и бременност. Знам, че изследват съксес рейта сред пациентки  получили имунологични вливки преди трансфер.
Хайди, когато има резултат, би ли споделила, ще е интересно. Аз имам свои предположения на база прочетено в блог на ембриолог и мнения на момичета, подложили се на вливки, но искам да видя техния резултат

# 423
Аз също имам назначена вливка от интралипид . Русев ми я назначи нооооо . 1) изследванията ми ги направи буквално там 1 седмица след поредния аборт , и на въпрос не влияе ли ми каза не . Как не влияе като в всички статии пише че влияе това на резултата .
2) Правих вливка януари , тя нали 2 овута засича , та два месеца не ни се получи ( сега за да не звучи смешно ще сметна че имам 4 бременности и всичките се хващат от 1 ви път стига да проследя овуто ) та тука следях и нищо не се хвана с този интралипид . Март трябваше да повторя но Калчев изрично настоя да не правя заради Короната . Ненаправих и имах поне някакво си там оплождане , последвало с БХ. Но тя за мен е въз основа на адски крива стена на матката . че бях и на кръворазреждащи . Та сега сме в Мемориал и правим Инвитро . Ще правя и хистеро . Но за вливката съм малко 50/50 . Можеби ще пусна НК клетки но в момент в който не са ми правили никаква интервенция. Например след стимулацията , да мине цикл и ще пусна .

# 424
Алфиетка, блогът ремембрио ли е?
Доколкото разбрах, изследването ще обхваща доста пациенти, ще има и период за анализ на данните, та не знам кога ще излезе. Ще поразпитам.
Тера инкогнита е човешката репродукция. За две трети от неуспехите, проблемите идват от маточната лигавица и десинхронизацията между нея и ембриона -сериозно поле за размисъл и изследвания. В Украйна, където е най висока успеваемост в Европа, държат на имунологията и правят солидна подготовка преди трансфер, вкл. и имунологични вливки.

# 425
Алфиетка, блогът ремембрио ли е?
Доколкото разбрах, изследването ще обхваща доста пациенти, ще има и период за анализ на данните, та не знам кога ще излезе. Ще поразпитам.
Тера инкогнита е човешката репродукция. За две трети от неуспехите, проблемите идват от маточната лигавица и десинхронизацията между нея и ембриона -сериозно поле за размисъл и изследвания. В Украйна, където е най висока успеваемост в Европа, държат на имунологията и правят солидна подготовка преди трансфер, вкл. и имунологични вливки.
Да, този е блогът. Но е и лично усещане.

# 426
Здравейте, искам да попитам за поликистозни яйчници дали мога да се доверя на клиниката? До сега имам 2 несполучливи инсеминации в Бг и започнах да се замислям за Турция. Днес се свързах с координатора от клиниката и ми каза че при тях инсеминации на поликистозни яйчници не се препоръчва, защото шанса е малък, а директно за замръзне трансфер. Въпроса ми е колко продължава процедурата и често ли ви викат за преглед, защото тук ме викаха през ден за фоликулометрия?

# 427
Здравейте, искам да попитам за поликистозни яйчници дали мога да се доверя на клиниката? До сега имам 2 несполучливи инсеминации в Бг и започнах да се замислям за Турция. Днес се свързах с координатора от клиниката и ми каза че при тях инсеминации на поликистозни яйчници не се препоръчва, защото шанса е малък, а директно за замръзне трансфер. Въпроса ми е колко продължава процедурата и често ли ви викат за преглед, защото тук ме викаха през ден за фоликулометрия?
Ами ние сме ходили около 7,8 пъти. Но сме оставали да спим там. Още на първия преглед бяхме запазили 2 нощувки,защото не знаехме каквонда очакваме. За пункцията бяхме 2или 3 нощувки,защото я назначиха за слвдващия ден. За трансфера бяхме 2 нощувки. В останалите случаи сме пътували и сме се връщали на същия ден. Цялятя процедура ми отне май месец и половина 2 да не ви подведа. Но всичко е много относително. Стимулацията,пунктирането на яйцеклетките. На кой ден ще се замразят ембрионите. Преди трансфера се прави преглед,за да изберат точния ден. Много е индивидуално.

# 428
Ами ние сме ходили около 7,8 пъти. Но сме оставали да спим там. Още на първия преглед бяхме запазили 2 нощувки,защото не знаехме каквонда очакваме. За пункцията бяхме 2или 3 нощувки,защото я назначиха за слвдващия ден. За трансфера бяхме 2 нощувки. В останалите случаи сме пътували и сме се връщали на същия ден. Цялятя процедура ми отне май месец и половина 2 да не ви подведа. Но всичко е много относително. Стимулацията,пунктирането на яйцеклетките. На кой ден ще се замразят ембрионите. Преди трансфера се прави преглед,за да изберат точния ден. Много е индивидуално.
Благодаря за бързия отговор!

# 429
Здравейте, включвам се да съобщя, че след операция микро тесе на съпруга ми Слава Богу откриха сперматозоиди, даже в повече за замразяване! От мен изкараха 12 яйцеклетки, 9 се оплодиха. Имаме 6 замразени ембриони на 3ти ден с добро качество. Не мога да опиша колко съм щастлива! Благодарна съм, на целия екип! Най-важният проблем е разрешен! Нямам търпение да дойде деня за трансфера.

# 430
Момичета, бях ви споделила моята история в началото на декември месец.От 1 седмица си гушкам съкровището и съм благодарна на др. Карлъкая, Хафизе и всички от екипа с които се срещнах. Пожелавам ви късмет, както при мен се получи от първия път, така да бъде и при вас. ❤️❤️❤️

# 431
Честито Tyty_28:) Пожелавам на цялото семейство много щастие! Дано и при нас се случат нещата от първи път в Турция след 2 неуспешни в България.

# 432
  • Пловдив
Здравей момичета и успех на всички има ли някой в Бахчеджи в момента за подготовка на стимулацията или трансфер? Ние сме тук за стимулацията и сме 10 дни, дайте идеи, къде да отидем и какво да разгледаме?

# 433
Здравейте ще споделите ли от къде си купувате лекарствата за стмулацията. От коя аптека тъй като посочената в първата страница е доста далеч от клиниката.

# 434
  • София
Аптеката която е до Shell бензиностанцията слиза се по едни стъпалца на долу.

Общи условия

Активация на акаунт