Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 394
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Хайде,честито да ние момичета,само да не е за 20 дни.

# 466
Лелее как ме зарадва тази новина, ще трябва да пътуваме след няколко дена за преглед преди замразен трансфер, страхотноооооо ! Simple Smile   

# 467
Супер! Дано наистина да не е временно. Нищо чудно след 2 седмици да издадат нова заповед.

# 468
Здравейте момичета, искам да попитам има ли якой от София който ще пътува скоро до Истанбул? Трябват ми спешно лекарства някой ако може да закупи!

# 469
Имам останал Гонал около 270 единици , някой трябва ли му да не го хвърлям . До четвъртък съм в Истанбул

# 470
Имам останал Гонал около 270 единици , някой трябва ли му да не го хвърлям . До четвъртък съм в Истанбул
Ако никой не прояви интерес към Гонала го остави на координаторките в клиниката или на сестрите, които вземат кръв,  такава е практиката. Те го дават на някой в нужда.

# 471
Здравейте момичета почнах подготовката за трансфер на 7 ми е прегледа много бях притеснена за карантина и ПСР тестовете сега сме много щастливи с моя съпруг че ги вдигнаха вече спокойно ще можеме да си пътуваме Simple Smile

# 472
Силни и смели дами, минавам да ви пожелая късмет, кураж, още повече сила и смелост, много обич и подкрепа - продължавам да ви чета редовно и исках да споделя, че вече една седмица гушкам нашия 4ти успешен опит! Казваха ми, че като го видя ще забравя всичко - не, не съм го забравила, но именно заради сложния път, който ни доведе до тук се чувствам още по-щастлива и горда с малкото съвършено същество. Гледам го как се усмихва докато спи и усещам топлите си щастливи сълзи. Пожелавам го на всяка една от вас. Знам трудно е и понякога човек се губи и потъва в мрачни мисли - нормално е, позволявайте си го за кратко, но само за да продължите с още повече устрем след това. Нека Бог е с вас, дори и да му нямате доверие Blush

# 473
Здравейте момичета! Другата седмица съм на първичен преглед. Днес си пуснах необгодимите изследвани. Пролактин ми излезе 668 при норма до 635. Дали ще е проблем това? Аз мисля, че е от притеснение, но все пак.

# 474
Здравейте момичета, има ли някой в момента в истанбул, за да го разгледаме заедно

# 475
Здравейте момичета! Другата седмица съм на първичен преглед. Днес си пуснах необгодимите изследвани. Пролактин ми излезе 668 при норма до 635. Дали ще е проблем това? Аз мисля, че е от притеснение, но все пак.

Недейте се притеснява според мен, не е много висок.

# 476
И моят беше височък при стартиране на лечение, но доктора каза според техни единици е нормален и няма нужда от допълнително изследване или лечение.

# 477
Здравейте, ние в сряда почнахме стимулация. Следващия ми преглед е в понеделник. Доктора каза, че на пункцията ще реши дали ще правим свеж или замразен трансфер. Досега съм имала само свеж (отрицателен). Все си задавам въпроса, дали при замразения трансфер шансовете не са по-високи и как преценят кое е по-добро Simple Smile)

# 478
Здравейте, ние в сряда почнахме стимулация. Следващия ми преглед е в понеделник. Доктора каза, че на пункцията ще реши дали ще правим свеж или замразен трансфер. Досега съм имала само свеж (отрицателен). Все си задавам въпроса, дали при замразения трансфер шансовете не са по-високи и как преценят кое е по-добро Simple Smile)

Здравей,
Аз зададох този въпрос, док ми отговори, че е еднаква успеваемостта.
Аз имах свеж. 3ти свеж. И този беше отрицателен. Но не знам дали има отношение... има безброй фактори. На ме именно имлантацията ми е тъмна индия...както явно и на докторите. Защото нямат отговор защо не се е получило при добра лигавица и добър ембрион.

# 479

Да и при нас така беше не се знаеше дали ще е свеш или замразен мисля, че зависи от броя на яйцеклетките.Даже доктора беше ни казал, че можем да направиме свеш трансфер но ние с мъжа ми решихме да е замразен зареди отпуските. Дано е било правилно решение за нас. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт