Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 398
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Правят, да. В края на месец Април имахме online среща с доктор от Бахчекчи в Азиатската част на Истанбул. Още тогава обсъдихме възможността да направим PRP, а той вече имаше пациентки, на които го беше приложил.

Бахчеджи правят ли ПРП?
Откога това?

# 496
Бахчеджи правят ли ПРП?
Откога това?
Хайди, и аз се изненадах. Явно обаче в азиатската клиника...

# 497
Може ли да споделите впечатления от азиатската част? Любопитно ми е. Явно там са иновативни настроени.

# 498
  • Пловдив
Аз съм при доктор Карлъкая и съм правила РDG,миналата година  те ги пращат някъде. Имах 3 и накрая 1 се оказа нормален другите бяха с аномали. Имаше и бременност, Но всичко приключи в 9.г.с.

# 499
Все още не сме ги посетили. Ще споделя впечатления след като отидем там. За сега мога само да кажа, че кореспонденцията тече безпроблемно. И докторът и координаторката са много отзивчиви и отговарят бързо на всичките ми въпроси.

Може ли да споделите впечатления от азиатската част? Любопитно ми е. Явно там са иновативни настроени.

# 500
какво е ПРП ?

# 501
Плазмотерапия. Прави се от кръвта на пациента и се инжектира в яйчниците за събуждане на яйчници при жени с изчерпан резерв или за повишаване на качеството на яйцеклетките, при жени с много ин витро несполуки.
Аджибадем Маслак са пионери в метода. Явно и други клиники са започнали да прилагат метода.

# 502
ебати готиното . Ей хора добре живеем с тоя век на технологии . Дано помогне на много хора това

# 503
Здравейте момичета да попитам тези от вас които скоро са правили ЗЕТ трансфер  как протичат нещата при него? Аз сега ще започна прием на противозачатъчни и Хафизе ми каза като ми дойде цикъла след тях да и пиша и че ще започна след това естрофем.Да обаче аз нещо не разбрах не трябва ли да отида на преглед на 2 ден от цикъла или направо без да ходя до там ще ми назначат схема.Мислех че трябва да пускам кръвни при тях и тогава евентуално да стартираме с естрофема? Как е било при вас? И още нещо Хафизе ми писа че трансфера ще ни струва 1150 евро, а за подготовка и прегледи преди трансфера не трябва ли да се плаща отделно? Извинявам се но ще ми бъде първи ЗЕТ досега все съм била свеж и не съм наясно.Благодаря предварително на отзовалите се!

# 504
Здравейте, а за др Тургут мисли ли сте? Срещнете се с докторите и ще усетите всеки един от тях как е.
Здравейте момичета, изчетох почти всичко в темите за клиниките в Турция. След тотално разочарование и ние се насочваме натам. Ето и моята история. Опити започнахме преди 6 г. Тогава всичко беше перфектно, казваха ни "няма как да не стане, действайте" След година и половина естествени надежди, пристъпихме към сериозна помощ. Цветна снимка показа хидрисалпинкс на едната тръба, другата леко нагъната но без данни за хидрисалпинкс. Насрочена лапароскопска, сменена с хистероскопия два дни преди операцията от лекаря, с обяснение"не е нужна капаро, хистеро ще има същия резултат". След хистеро идва и удара: " прекъснахме и двете тръби, заради хидрисалпинкс" Оказало се, че има и на двете. Примирих се и започнахме инвитро. Първо такова на дълъг протокол (АМХ 0.800). Лош отговор на яйчниците, канселирано. Втори опит на спонтанен цикъл, 1 я , оплоди се, ембрион с фрагментации, свеж трансфер на 3 ти ден, тест 0. Втори опит на спонтанен цикъл по фонда 4 пункции, 3 я (2 замразени на 3 ден, една свежа) транфер, резултат 0. Трети опит на спонтанен цикъл: 4 пункции( на втора извадени 3я, развиха се до 4ден с фрагментации и едната със забавено развитие и на 5 ден умряха) 1я оплодена, свеж трансфер на 2 ден , резултат 0. До преди последната 0 имах надежда, след нея разбрах, че няма да се случи ако не променя нещо. При всички трансфери хормони и лигавица перфектни. Абе няма как да не стане, но не става. Коментара на лекаря" качеството на я". На 42 г съм вече. И не зная на къде да поема. Питала съм, искала съм назначаване на други изследвания, отговора беше" ако има нужда ще съм ти казал". Мислим за Истанбул, въпреки че не знам дали ще успеем да се справим финансово, затова моля момичета, със сходен като мен проблем да ми препоръчате успяхте ли и в коя клиника, при кой лекар? Прави ли се цс при прекъснати тръби? Чака ли се до 5 ден задължително (защото нашите ембриони не издържат до 5ден) и други всички подробности, които се сетите.  Колко тотал излиза цената? Нямаме мъжки фактор. Изчетох до момента доста теми но ми стана каша в главата. На моменти мисля за Мемориал, после за доктор Карликая(дано не го изписах грешно) и накрая се обърках тотално. През тези години и яр ми се изчерпа (чакам резултати от амх) Моля за препоръки за специалисти при лошо качество и намален/изчерпан резерв. Пия и добавки отскоро (pregnacare, omega 3, coenzyme Q10). Никога не съм забременяла, никога не съм видяла+резултат. Благодаря ви предварително и съжалявам за дългият пост. Желая успех на всички в това ужасно трудно начинание.

# 505
подарявам половин доза от 75 мл пролутекс. Моля на лични ако има някой нужда.

# 506
Максим, аз започнах подготовка за трансфер без преглед, ще ти кажат на кой ден да отидеш и тогава ще ти вземат кръв. Успех!

# 507
Здравейте момичета да попитам тези от вас които скоро са правили ЗЕТ трансфер  как протичат нещата при него? Аз сега ще започна прием на противозачатъчни и Хафизе ми каза като ми дойде цикъла след тях да и пиша и че ще започна след това естрофем.Да обаче аз нещо не разбрах не трябва ли да отида на преглед на 2 ден от цикъла или направо без да ходя до там ще ми назначат схема.Мислех че трябва да пускам кръвни при тях и тогава евентуално да стартираме с естрофема? Как е било при вас? И още нещо Хафизе ми писа че трансфера ще ни струва 1150 евро, а за подготовка и прегледи преди трансфера не трябва ли да се плаща отделно? Извинявам се но ще ми бъде първи ЗЕТ досега все съм била свеж и не съм наясно.Благодаря предварително на отзовалите се!

Здравейте, а може ли да кажете защо ще ви струва 1150€ трансфера? Вие плащали ли сте пакетна цена от 2500€ ( в случая със ЗЕТ), където уж влиза един трансфер?
Освен това, от първата стимулация като не стигнах до трансфер ми възстановиха около 480€, а сега 1150? Може и аз нещо да не съм разбрала, благодаря ви предварително Simple Smile

# 508
Кой разбрал, кой не и аз не знам вече плащаме каквото ни кажат.Естествено че платихме пакетната цена само че аз имам вече един трансфер.Значи аз имам две стимулации успешни.Първата октомври миналата година и от нея имам замразени ембриончета.Веднага след това пуулинг и свеж трансфер от него.Сега ще ми бъде втори трансфер и затова явно ще плащаме.На първа страница пише 1000 евро и подготовка 250 евро.На мен ми казаха 1150 и нищо не ми казаха за подготовка плащаме ли или не искам просто да сме подготвени защото ако там ми кажат още еди си колко евро аз наистина няма да има откъде да взема.Има увеличение според мен на цените обаче колко точно и за какво май не се знае.

# 509
Да, явно заради този свеж трансфер сте си 'опукали' включения в цената на първата стимулация трансфер, щом втората се води пулинг. А освен 1000, 150 отгоре да не би да са за първия преглед при подготовката за трансфер? Защото към цената за трансфер може да включени следващите прегледи, но първия да не е, понеже така или иначе резултата от прегледа може да не е ок, и да няма трансфер и за това да си се таксува /да не дава Господ /. Само гадая, може и да не е за това.

Общи условия

Активация на акаунт