Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 382
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Tanya8008, честито! Това е страхотна новина!
Вие с какъв фактор сте? Колко опита имате направени в Бахчеджи и в България?
Защото ние сме с ИЯР (АМХ 1,4) , в България имаме вече 3 неуспешни опита, без никаква имплантация. Никога до сега не съм виждала положителен тест и ми е много тъжно. На 33г сме.
Сега проучваме клиниките в Турция и по-конкретно Бахчеджи.
Ще съм благодарна ако споделите.

Благодаря, аз съм на 39г и съм НЯР АМХ 0,6. Имам 1 инсеминация и 1 инвитро опит в България по време на стимулацията бяха около 4-5 фоликула накрая се оплоди 1 който не стигна 5 ден съответно нямаше и трансфер, после се насочихме към Бахчеджи тъй като моя приятелка забременя с доста сериозен мъжки факто бяха в Бахчеджи и наистина съм много благодарна за нещата които направиха за мен.За първи път видях положителен резултат . В Бахчеджи ми беше 1 опит сега имам останали 4 ембриона замразени.Насочете се към Бахчеджи повярвайте ми няма да сгрещите отношението техниката е на милиони години напред от България!

# 571
Hari Hari 672155 , Tanya8008 ,
ако знаете колко надежда ми вдъхвате!

# 572
Sisi88 Вярвам, че и при теб нещата ще се получат !  Млада си, годините на жената оказват най-голямо влияние върху успеха. Имат много добри ембриолози,  с камера следят развитието на всеки ембрион и избират най-качествения, а не като в България произволния. Стараят се за извадят максимално яйцеклетки, а лекарства им са по леки. При процедурите в България ми извадиха :   1вия път 4 яйцеклетки, 2рия път 2 яйцеклетки, а в Турция 9 яйцеклетки. При онлайн консумацията с Др. Карлъкая първото нещо, което ми каза е да сваля килограми, те оказвали влияние върху  работата на яйцеклетките.
А за proluton depot, опитвам при мед. сестра на личния ми лекар.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 11:13 от Hari Hari 672155

# 573
Hari Hari, това с килограмите е хубаво, че са ти го казали. На мен нито един доктор не ми го е казвал, но предположих, че може да има ефект и през последноте месеци свалих 9-10 кг. Сега съм 58-59 кг. и продължавам да свалям целенасочено. Дано да окаже положителен ефект на Я. Ако ли не, поне се чувствам по-добре ☺

При процедурите в България ми извадиха :   1вия път 4 яйцеклетки, 2рия път 2 яйцеклетки, а в Турция 9 яйцеклетки. При опитните в България бях 68 кг., преди да започна опита в Турция свалих 7 кг. за 2 месеца При  консумацията с Др. Карлъкая първото нещо, което ми каза е да сваля килограми, те оказвали влияние върху  работата на яйцеклетките. А за proluton depot, опитвам при мед. сестра на личния ми лекар.

# 574
Това с камерата се казва ембриоскоп. Предимствата му са, че не вадят ембриончетата всеки път, за да ги гледат и това оказва по малък стрес върху тях. Абсолютно невярно е, че в България избирали произволен ембрион,избират най добрият на база лабораторни критерии за качество.
Въобще не съм съгласна, че в Турция вадели максимално много яйцеклетки. Моята стимулация при Карликая не особено добра. От 13 фоликула ми изкара 4 яйцеклетки. В България ми вадеха повече. А, имам резерв.

# 575
В Стара Загора, където аз правих опитите си, са с един ебриолог и 1000 пациенти, гледат само да ти вземат парите.
В другите градове незнам.
Сравнете успеваемостта, тя сама говори за себе се.
Всеки има право на избор.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 13:08 от Hari Hari 672155

# 576
Дайте данни за успеваемостта. И източник.

# 577
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … ruCp_uI7cpGXrmU8M
Пожелавам Ви много късмет ! Дано в най-скоро време и вие да имате успех.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 14:39 от Hari Hari 672155

# 578
Здравейте, момичета! Simple Smile Дали някой е имал проблем със запек след трансфер? Започнах да ям смокини и сливи, обаче няма особен резултат. При вас случвало ли се е? Извинявам се, осъзнавам, че ви занимавам с леко идиотско нещо. Wink

# 579
запека често може да е показател за повишаване на ЧХГ 😉

# 580
Здравейте, момичета! Simple Smile Дали някой е имал проблем със запек след трансфер? Започнах да ям смокини и сливи, обаче няма особен резултат. При вас случвало ли се е? Извинявам се, осъзнавам, че ви занимавам с леко идиотско нещо. Wink

Аз пия сутрин смутита , при мен се получава.  Има и едни прахчета evacol , изписвали са ми го от Надежда. Успех.

# 581

Аз пия сутрин смутита , при мен се получава.  Има и едни прахчета evacol , изписвали са ми го от Надежда. Успех.

Аз се водя вече бременна и още след трансфера започнаха драмите със запека. Много е важно при повече от 2 дена без изхождане да си вземеш едно от тези(всички са подходящи за бременни) - мини клизми МЕЛИЛАКС, свещички ЕВА Q или мини клизми релаксит. Иначе програмата, която на мен ми действа е :
Сутрин:
1. Чаша горещо-топла вода
2. 1 супена лъжица хуск - на гладно( 30 минути преди храна)
3. Плод - круша, киви, сини сливи(може и сухи) - според сезона
4. Аз съм с ниско кръвно и ми е позволено по 1 чаша кафе
5. Овесени ядки с прясно мляко
6. Хубаво е в седмичното меню да има боб, леща, грах, зеле, царевица, салата от зеле много помага, плодове, пълнозърнест хляб, течна/мокра храна и т.н. в нета има много инфо.
7. Вечер преди лягане сироп - фрутилакс.
 И изобщо за всички, които скоро ще бременеете - започвайте с горещо-топлата вода след ставане, защото действа с натрупване, т.е. започва да действа след около месец пиене Simple Smile
Хайде и успех!

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 16:26 от fia37

# 582
Момичета, страхотни сте! Много ви благодаря! Аз просто не очаквах, честно казано, понеже имам много редовен стомах и се получи веднага след трансфера. Успех на всички! Simple Smile)))

# 583
ми хайде да се похвалиш с едно ЧХГ 🥰

# 584
Здравейте, момичета! Излезна ми ЧХГ то-368. За пръв път, след 2 неуспешни трансфера в България виждам положителен тест. Нямам думи да изкажа благодарността си към др.Карликая. Стискайте палци, всичко да е наред до края. Пожелавам на всички момичета успех и... не се отчайвайте!

Общи условия

Активация на акаунт