Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 383
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета,може ли някой да ми каже след пункция и трансфер на пресен и замразен ембрион колко дни има разлика.при 3 дневни ембриони.тс пълни 3 дена след пункция ли те викат за трансфер.искам да пресметна дали ще мога да се върна до Бг,че ми изтича болничният

# 556
tanya8008, мисля, че този резултат никак не е зле и всичко ще е ок. Стискам ти палци.Моят трансфер беше миналата събота,  след седмица ще си направя теста. Вчера имах съвсем леко кафеникаво зацапване, за което координаторката каза, че е нормално. Слава богу, днес нямам зацапване. Оххх, голямо напрежение

Благодаря за хубавите пожелания и на ЛС сте ми изпратили, много се успокоих наистина явно съм имала нужда да чуя нещо добро.Mrpeteva и аз имах зацапване което все още продалжава стискам ти палци и на теб.Трансфера ми беше на 5 дневен ембрион.

# 557
Здравейте, момичета.
Вчера ми направиха PRP на двата яйчника (избрах клиника Бахчекчи) . Сега трябва да пия един месец Цикло прогинова. След това изчаквам втория МЦ и следва преглед при доктора, за да установи, дали се повлиявам от терапията. Ако някоя от вас се колебае, дали да се подложи на PRP и има въпроси относно процедурата, ще се радвам да отговоря. Нова е и няма много информация по темата, за това съм готова да споделя личен опит, ако това ще помогне на някой.
Прави се с пълна упойка, но мина много леко и бързо при мен. След процедурата даже имах апетит - хапнах и потеглихме към България Simple Smile

# 558
Важното е бета чхг да се удвоява.
За 11 ден на 5 дневен ембрион, резултатът не е никак лош. 🙂

# 559
При мен след трансфера,аз нямах никакво търпение и го направих на 9ти ден след трансфера и беше 50 и нещо,но бешр на 9 ден и бях бременна. Стискам палци на всички

# 560
Още на седми ден показва кръвния тест дали има бременност. За бластоцист, говоря.

# 561
Здравейте момичета вчера си пуснах отново ЧХГ и резултата беше 196,85 рано ли е да се радвам незнам, направих си и уринарен тест  за първи път в живота си виждам че има две черти.

# 562
Супер е, честито!

# 563
за сега си се покачва как си трябва 🙏Стискаме палци всичко ще е наред

# 564
Честито!!!
Радвай се, плачи, излей цялото напрежение🙂
Аз до първата фетална казвах, че съм с положителен тест, не смеех да кажа, че съм бременна😀
Така и не успях да се отпусна цяла бременност, а ми се искаше да ѝ се насладят максимално.

# 565
Много ви благодаря момичета незнам и аз не мога да се отпусна след толкова време желание опити отрицателни резултати не мога да повярвам незнам какво да кажа много съм благодарна на др Карликая защото за първи път виждам двете чертички Simple Smile

# 566
сега малко търпение и спокойствие Simple Smile и ще чакаме да пишеш за пулс Wink

# 567
Tanya8008, честито! Това е страхотна новина!
Вие с какъв фактор сте? Колко опита имате направени в Бахчеджи и в България?
Защото ние сме с ИЯР (АМХ 1,4) , в България имаме вече 3 неуспешни опита, без никаква имплантация. Никога до сега не съм виждала положителен тест и ми е много тъжно. На 33г сме.
Сега проучваме клиниките в Турция и по-конкретно Бахчеджи.
Ще съм благодарна ако споделите.

# 568
Аз съм на 32г. с 2 неуспешни опита в България. АМХ е 1.3. Никога не бях виждала положителен резултат и двата пъти в България резултата беше 0...и нещо. В Турция при др. Карлъкая първи опит, ЧХГ 861 на 12 ден. Не губи време в България , когато се чувстваш готова отиди в Турция.Там нещата се члучват по лесно.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 07:38 от Hari Hari 672155

# 569
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, къде в България мога да отида да ми бият proluton depot?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт