Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 386
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
да важно е какво е зацапването , К1 се пие до 3 дни по 15 капки на ден .

# 541
Привет,  случвало ли ви си е да закъснеете за часът за преглед  в събота?
Изчакват ли ви?
Още сме на границата и не знам въобще кога ще минем Sad .
До колко часа работи клиниката?

# 542
Привет,  случвало ли ви си е да закъснеете за часът за преглед  в събота?
Изчакват ли ви?
Още сме на границата и не знам въобще кога ще минем Sad .
До колко часа работи клиниката?

Звъннете да кажете,че ще закъснеете.Ще ви изчакат

# 543
Момичета при мене нещата май не се случиха пак имам доста силно зацапване писах на Хафизе и ми каза да спра кораспина каза,че понякога се случва да има зацапване миналата седмица събота ми беше трансфера незнам какво да правя?

На мен това ми е казано от лекар: спира се веднага кораспин/аспирин протект. Най- доброто нещо, което може да направите е да отидете на лекар, особено ако зацапването е с червен цвят. Ако имате витамин К1(важно е е да е 1, защото има и 2) - пие се по 15 капки на ден докато не спре зацапването, след като спре зацапването - продължавате с кораспина по предписание. Други лекари предписват дуфастон - 3х1 на ден. Но наистина - при първа възможност - отивайте на лекар. Това е при положителен тест за бременност. Стискам палци!

Благодаря за съвета но от спешно отделение ми казаха да си запиша час за преглед при гинеколог и не ме приеха, записах си час и то трябва да изчакам до понеделник.Сега си лежа в къщи и дано в понеделник да не ми кажат нещо което не желая да чуя.

# 544
Момичета някой ще ходи ли в понеделник в клиниката?

# 545
кое е това спешно което не ви е приело ?

# 546
Я да ви питам набързо.
При стимулация между обедната инжекция и вечерната нормално ли е да е 4 часа?
Т.е на обед да се бие 14 ч, вечерта да е в 18.00ч.?

# 547
Момичета здравейте, видях този пост за безплатен преглед. Може да иска някой да се възползва.

https://www.facebook.com/bahcecibulgaria/posts/3453177201428054

# 548
Момичета здравейте, видях този пост за безплатен преглед. Може да иска някой да се възползва.

https://www.facebook.com/bahcecibulgaria/posts/3453177201428054

За съжаление това съдържание не е на разположение в момента

# 549
Здравейте момичета, вчера отидох на гинекологичен преглед предписаха ми но шпа 3x1 и утрогестан вагинални 3x2, но все още продалжава зацапването днес си пуснах и ЧХГ но все още резултата не е готов за колко време излизат по принцип някой от вас ако знае нека да ми отговори.

# 550
Здравейте момичета, вчера отидох на гинекологичен преглед предписаха ми но шпа 3x1 и утрогестан вагинални 3x2, но все още продалжава зацапването днес си пуснах и ЧХГ но все още резултата не е готов за колко време излизат по принцип някой от вас ако знае нека да ми отговори.
Зависи от лабораториите.
Обикновено излиза на същият ден.
Кой ден от трансфер е? И имате ли установена бременност вече?

# 551
Резултата от ЧХГ излезе 93,25 писах на координаторката каза да си продалжавам медикаментите и след 2 дена отново да си пусна ЧХГ но се притеснявам резултата не е ли е много нисък не трябваше ли да е по висок 12.09 ми беше трансфера Sad

# 552
Еднократно пуснато ЧХГ не говори само по себе си за нищо , така че пуснете си в други ден ЧХГ и ще може да се добие представа за какво иде реч. Стискам палци

# 553
tanya8008, мисля, че този резултат никак не е зле и всичко ще е ок. Стискам ти палци.Моят трансфер беше миналата събота,  след седмица ще си направя теста. Вчера имах съвсем леко кафеникаво зацапване, за което координаторката каза, че е нормално. Слава богу, днес нямам зацапване. Оххх, голямо напрежение

# 554
Резултата от ЧХГ излезе 93,25 писах на координаторката каза да си продалжавам медикаментите и след 2 дена отново да си пусна ЧХГ но се притеснявам резултатзултаемба не е ли е много нисък не трябваше ли да е по висок 12.09 ми беше трансфера Sad
Колко дневен беше ембриона?

Общи условия

Активация на акаунт