Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 355
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
След 1 месец пауза и детокс от всичко се връщам към темата да съобщя, че утре започвам подготовка за замразен трансфер. Притеснено ми е, но съм пълна с положителна енергия. Вярвам, че този път нещата при нас ще се получат.

# 616
Точно така, трябва да си супер позитивна! Simple Smile Стискам палци! Hug

# 617
  • София
Здравейте момичета, колко месеца след първото раждане може да се започне подготовка за трансфер според вас?
Разбрах, ме препоръчват да минат поне 9 месеца. Докато кърмиш, обаче също не става.

# 618
Здравейте утре ще отида на преглед момичета за да видят дали сакчето се вижда и дали всичко е наред а  вазможно ли е  да чуят и пулс на 23.09 ми беше теста?

# 619
Здравейте утре ще отида на преглед момичета за да видят дали сакчето се вижда и дали всичко е наред а  вазможно ли е  да чуят и пулс на 23.09 ми беше теста?
На мен в 6 г.с  чуха пулс.

# 620
мисля че може и да е рано и не се обнадеждавайте предварително

# 621
Моят тест беше на 1 октомври. На 20 октомври имам записан час за преглед при др.Карликая. Аз също се надявам 20 дена след теста да чуем пулсче:)

# 622
Моят тест беше на 1 октомври. На 20 октомври имам записан час за преглед при др.Карликая. Аз също се надявам 20 дена след теста да чуем пулсче:)

Успеххххх ! Нека чуете най-страхотния звук на света ! Simple Smile

# 623
Здравейте дами, чхг-то ми е 687 в деня на теста (12ти ден). Вижда ми се малко високо, а и не усещам някакъв дискомфорт и седмица след това. В понеделник мисля да пусна още едно изследване на кръв. Какво мислите?

# 624
Здравейте дами, чхг-то ми е 687 в деня на теста (12ти ден). Вижда ми се малко високо, а и не усещам някакъв дискомфорт и седмица след това. В понеделник мисля да пусна още едно изследване на кръв. Какво мислите?
Аз мисля,че е добре. Все пак го пусни още веднъж,за да видиш дали расте. А дискомфорта идва малко по-късно. Поне при мен. Успех!

# 625
Честито!!! Лека и безпроблемна бременност Simple Smile
За да видите как се удвоява ЧХГ-то трябва  да го пускате през два дни.
Т.е ако сте го пуснали на 12 ден, следващо тестване е на 14 ден

# 626
Честито

# 627
Здравейте.Въпреки че цените са описани на 1 страница,бих помолила някоя от вас да ми каже цената на ин витро процедурата в клиниката?Имам 2 неуспешни процедури в родния ми Плевен(по ЦАР,тъй като нямахме възможност за самофинансиране).МФ нямаме,аз съм с двустранна тубарна непроходимост(вече не е двустранна,тъй като едната ми тръба е отстранена след извънматочна бременност).По-специфични изследвания нямам правени,а пиша обичайните всичко беше наред.Бях се добрала до папката ми с документите и видях,че ембрионите бяха с много добро качество.Пробвали сме и един ЗЕТ,пак с отрицателен резултат.Важна ми е сумата,тъй като нямаме много,а това е последния опит,който ще правим.От 2 години се опитвам да убедя ММ да опитаме отново.Много благодаря на всеки,отзовал се на въпроса ми.Пожелавам ви успех и  детски смях да звучи около вас.

# 628
Знаете ли колко струва хистероскопията и в клиниката на Бхачеджи ли я правят?

# 629
  • What are you laughing at?
Знаете ли колко струва хистероскопията и в клиниката на Бхачеджи ли я правят?
Здравейте, хистерото варира от 1000 до 1360e зависи за какво ще Ви я правят, в Бахчеджи се извършва манипулацията, на мен ми правиха миналата година за премахване на полип и ми излезна 1100е като дадох още 100е за хистологичния анализ на полипа. Успех Heart

Общи условия

Активация на акаунт