Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 350
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
arji, благодаря!
Откриха ми полип, появи се след няколко стимулации.

Да попитам има ли жени в групата които са пробвали пункция без стимулация?
Така или иначе ми тръгват по 2-3 фоликула и  накрая пораства само един, но или е незряла Я, или фоликула е празен.

# 631
Здравейте.Въпреки че цените са описани на 1 страница,бих помолила някоя от вас да ми каже цената на ин витро процедурата в клиниката?Имам 2 неуспешни процедури в родния ми Плевен(по ЦАР,тъй като нямахме възможност за самофинансиране).МФ нямаме,аз съм с двустранна тубарна непроходимост(вече не е двустранна,тъй като едната ми тръба е отстранена след извънматочна бременност).По-специфични изследвания нямам правени,а пиша обичайните всичко беше наред.Бях се добрала до папката ми с документите и видях,че ембрионите бяха с много добро качество.Пробвали сме и един ЗЕТ,пак с отрицателен резултат.Важна ми е сумата,тъй като нямаме много,а това е последния опит,който ще правим.От 2 години се опитвам да убедя ММ да опитаме отново.Много благодаря на всеки,отзовал се на въпроса ми.Пожелавам ви успех и  детски смях да звучи около вас.
Предварително трябва да имате изследвания на Вас и съпруга ви. Ако имате такива направени в България трябва да са с валидност до 6 месеца преди прегледа/.
Преглед - 150евро / сумата се приспада при начало на стимулация и пункция/
Цветна снимка - 600-700 турски лири /обикновено искат да бъде направена в Турция/
Стимулация - 600 Евро /заплаща се при начало на стимулацията/
Инжекции - обикновено около 100 лв на ден / при 12 дневна стимулация около 600 евро/ цената варира в зависимост от дозите на лекарствата и продължителността  на стимулацията.
1500 Евро - пункция /заплаща се в деня на пункцията предварително/. В тази цена е пункцията, ембриологията и фреш трансфер/.
Замразяване на ембриони - 250евро ако няма да се прави трансфер след стимулацията или остават ембриони след трансфера.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 20:02 от Intel98

# 632
Bubulinka, честито People Baby
Пожелавам темата да се напълни с такива постове Heart

# 633
Момичета, някой пътувал ли е скоро от София до Истанбул с автобус на  Метро.Може ли актуален телефон на билетния център на Метро на автогара Сердика.Старите са закрити.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 13:53 от Pressila

# 634
  • What are you laughing at?
Момичета, някой пътувал ли е скоро от София до Истанбул с автобус на  Метро.Може ли актуален телефон на билетния център на Метро на автогара Сердика.Старите са закрити.

Здравей, ние пътувахме миналия месец и този телефон беше актуален тогава: 02/832 51 31.

# 635

Здравей, ние пътувахме миналия месец и този телефон беше актуален тогава: 02/832 51 31.

Вече не е!

# 636
Bubulinka, честито People Baby
Пожелавам темата да се напълни с такива постове Heart

Благодаря от сърце! ❤ Дано всички народим прекрасни и много здрави бебчета! 😋👍🏻Днес си пуснах още един тест на кръв и излезна 6222 чхг (средата на 6та седмица) и се поуспокоих, че расте. Малко настинах миналата седмица, а и нали нямам кой знае какви симптоми. Олекна ми. Simple Smile

# 637
да не са 2 бебенцата ?

# 638

Не ми се вярва... Thinking Ще стане ясно Simple Smile

# 639
Всъщност не е ли възможно сравнително виското чхг да се дължи на хормоните? Все пак си бия Prolutex по два пъти на ден все още.

# 640
аз не съм наясно за този отговор но ми стана интересно сега това предишното от 600 и нещо от петък ли е ?

# 641
аз не съм наясно за този отговор но ми стана интересно сега това предишното от 600 и нещо от петък ли е ?

Не, на 12.10 (дванадесети ден) - първи тест -> 687 чхг, на 19.10 - втори тест ->6222 чхг.

# 642
ееее значи си е съвсем нормално ЧХГ Wink Честито 🌸

# 643
ееее значи си е съвсем нормално ЧХГ Wink Честито 🌸

Благодаря! Heart И аз като гледах по таблиците как трябва да расте, ми се стори ок.

# 644
абе аз първо си помислих че това 687 е от този петък и като видях днешното вика двойка 100% Simple Smile но и да не е двойка пак е прекрасна новина и изобщо повече такива да има тук

Общи условия

Активация на акаунт