Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 346
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Всъщност не е ли възможно сравнително виското чхг да се дължи на хормоните? Все пак си бия Prolutex по два пъти на ден все още.
Честито! Simple Smile
И само за инфо Пролутексът има отношение към нивата на прогрстерона само, не и на ЧХГ.

# 646
Здравейте, моля някой който е пътувал от Истанбул до България да ми каже има ли друга фирма освен Метро която да извършва превози? Трябваше да пътуваме утре(днес ми беше трансфера),но ни казаха че заради проблеми във фирмата са спрели автобусите на Метро.До нашия град пътува само той, но сме склонни да слезем и в друг град най близо ни е Варна и от там да хванем друг автобус само да сме в БГ.Благодаря!

# 647
Maxi77, преди пандемията съм пътувала от Пловдив до Истанбул с Карат С. Не знам, дали сега извършват превози, но може да проверите. Успех!

Здравейте, моля някой който е пътувал от Истанбул до България да ми каже има ли друга фирма освен Метро която да извършва превози? Трябваше да пътуваме утре(днес ми беше трансфера),но ни казаха че заради проблеми във фирмата са спрели автобусите на Метро.До нашия град пътува само той, но сме склонни да слезем и в друг град най близо ни е Варна и от там да хванем друг автобус само да сме в БГ.Благодаря!

# 648
  • София
Хънтур, Арда тур

# 649
Благодаря,момичета мъжа ми отиде да провери дано да има с какво да се приберем.Още като тръгвахме имах предчувствие че нещо такова може да се случи и сега след трансфер къде ще се размотавам по автобусите...Реве ми се!

# 650
Здравейте момичета,някой има ли останал пролутекс от 25мг,че доктора ми го удължи инжекците

# 651
21 окт | 19:00
Истанбул, Автогара до Централна гара, Bayrampaşa Internationaler Busbahnhof
12ч 0мин
1 Прекачване
22 окт | 07:00
Варна
  Звънете на юнион ивкони.
https://www.busradar.bg/tarsene/?From=%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B0%D … Ridesharing=false
Не се притеснявай,и хънтър сигурно пътуват.Успех!

# 652
Взехме билети за близък до нашия град от там ще ни чакат с кола.Благодаря момичета!

# 653
Здравейте, може ли някой да ми каже на кой ден долу горе се прави ЗЕТ ?

# 654
Около 12 ден от цикъла те викат в клиниката, след прегледа доктора определя кога да размръзи ембрионите/моите бяха замразени на 3-ти ден/, при мен ги размръзи на 14 ден и на 15 -тия ден беше ЗЕТ.

# 655
Момичета, Метро плюс работят.В София имат проблем с телефоните.

# 656
Здравейте,
някой местил ли е ембриони във и от клиниката?

# 657
  • София
Здравейте, дали някой започва сега стимулация в клиниката и пътува? Моля, да ми пише Simple Smile

# 658
Здравейте, някой минавал ли е границата тези дни, как е положението?
Ние се прибирахме на 31ви (събота) и минахме що годе бързо. Нямаше проблеми Simple Smile

Здравейте Simple Smile
Включвам се и аз да споделя нашия опит с Бахчеджи досега.
Прекарахме месец и малко в Истанбул по време на цялата стимулация и пункция. Отне толкова, защото отидохме малко преди предполагаемо да ми дойде цикъла, за да не пътуваме в последния момент, но явно от вълнение ми закъсня дооста, което удължи бая престоя ни. Но не съжаляваме, защото разгледахме Истанбул и си изкарахме прекрасно в този толкова хубав град.
На 30ти октомври ми беше пункцията, замразихме яйцеклетките и ще правим трансферът по-късно, тъй като стимулацията ми беше доста силна. По време на самата стимулация аз лично се чувствах добре, бях се наплашила, че се кара доста тежко, но явно при всеки е различно, а може и конкретните хормони да не влияят зле, за разлика от други..не знам.
Иначе д-р. Карлъкая ни е много симпатичен, обеснява всичко много подробно, пита дали разбираме всичко, както след всеки преглед чака за въпроси, ако имаме. За един месец получихме повече информация и изводи за нашето състояние, отколкото за 3 години в България (не искам да звуча негативно или да омаловажам нечии труд, но така се получи).
Нигер и Хафизе на квадрат ( Simple Smile ) също бяха много отзивчиви и отговаряха много бързо по вайбър и whatsapp, когато имахме въпроси. Като цяло сме много позитивно настроени към целия престой в клиниката. Остава ни само трансфера, за който се надяваме също да мине успешно Heart
Успех на всички!

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 15:22 от AnMary

# 659
  • София
Здравейте Simple Smile
Включвам се и аз да споделя нашия опит с Бахчеджи досега.
Прекарахме месец и малко в Истанбул по време на цялата стимулация и пункция. Отне толкова, защото отидохме малко преди предполагаемо да ми дойде цикъла, за да не пътуваме в последния момент, но явно от вълнение ми закъсня дооста, което удължи бая престоя ни. Но не съжаляваме, защото разгледахме Истанбул и си изкарахме прекрасно в този толкова хубав град.
На 30ти октомври ми беше пункцията, замразихме яйцеклетките и ще правим трансферът по-късно, тъй като стимулацията ми беше доста силна. По време на самата стимулация аз лично се чувствах добре, бях се наплашила, че се кара доста тежко, но явно при всеки е различно, а може и конкретните хормони да не влияят зле, за разлика от други..не знам.
Иначе д-р. Карлъкая ни е много симпатичен, обеснява всичко много подробно, пита дали разбираме всичко, както след всеки преглед чака за въпроси, ако имаме. За един месец получихме повече информация и изводи за нашето състояние, отколкото за 3 години в България (не искам да звуча негативно или да омаловажам нечии труд, но така се получи).
Нигер и Хафизе на квадрат ( Simple Smile ) също бяха много отзивчиви и отговаряха много бързо по вайбър и whatsapp, когато имахме въпроси. Като цяло сме много позитивно настроени към целия престой в клиниката. Остава ни само трансфера, за който се надяваме също да мине успешно Heart
Успех на всички!

При мен се получи едно подуване в корема, което според мен си беше хиперстимулация, за което не виня никой, разбира се. Направо обожавам доктор Карлъкая Heart Четох, че в българските клиники пият млечен проеин. Купих си и отшумя за 2 дни. Ако ти се случи, не се шашкай, може да отидеш на преглед или да опиташ това с протеина. Не съм сигурна, че е най-добрия подход, но при мен проработи добре. Успееех! Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт