Гримиране - идеи и техники. Тема №79

• 50 992
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Е, то едното върви с другото, без дъска в главата няма вариации в грима Wink

Ето ме на коляно, в нежнорозово и кафяво като за рурал Вирджиния:))))
....

Не успяхме да влезем в една суперготина винарна преди малко, защото караме чудовище.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 14:20 от Agent Provocateur

# 346
С кемпер ли сте? Зарежи отпред и тичай към винарната, на коленце са ти се получили нещата и много свежа го докарваш!

Illlzy, да не кажеш после, че не съм тъпо упорита, но за мен pillow talk е красива, но смотана палитра. Виж и отзивите онлайн, не съм само аз.
Идейки от мен: ND mini retro; Pat McGrath Ritualistic rose; Dior backstage eyeshadow palette; и най-вече на цената на ШТ виж Marc Jacobs Provocouture.

# 347
Illlzy, аз много харесвам Naked cherry, любима ми е за леки розовки визии, за мен върви по-скоро пролетна, отколкото есенна. И е с доста по-добро качество от по-старите Нейкид (имах Нейкид 3, хич не ми харесваше).

# 348
С 2 кемпъра, но нашият е 10+ метра, та малко сложно за дадени дестинации.

Вече сме в следващата винарна Wink
Скрит текст:

От УД палитрите много харесвам и ползвам Heat, имам и голямата и малката матова., прекрасни есенни

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 23:15 от Agent Provocateur

# 349
Ниа, много добре ти седи мат.
Може ли да споделиш какво си сложила на устните, отдавна търся нещо нежно в розов цвят.

# 350
Агент, Много обещаващо изглежда винарната- наздраве с моето обедно просеко!

Pandora, само с кремообразният руж от Citrus палитрата за лице съм на устните, но моите са много розови и тъмни по принцип и борбата е да намеря нещо, което не стои цикламено на кожата ми. Напоследък съм влюбена в един гланц на Пупа точно за естествено розови устни и в нощната маска на Ланеж вместо балсам, ако не съм с ярко червило съм с тях. Ако търсиш гланц ще видя номера на моят и ще пиша, страхотен е!

# 351
Момичета, тези от вас, които имат палитрите на Худа в пластмасова опаковка, забелязали ли сте да миришат лошо? Онзи ден пристигна Nude light от Cultbeauty и смърди ужасно, предполагам, че е пластмасата, а не самите сенки, но е доста неприятно. Имали ли сте такъв проблем, или аз съм получила дефектна палитра? Rolling Eyes

# 352
Сега ги помирисах, не миришат моите.

# 353
Благодаря, Ния, в никакъв случай не си упорита. Поради тези съображения търся и мнението ви. Много ги харесвам тези цветове, но освен че ме притеснява, че няма да ме открояват, тъй като лицето ми е светло в преобладаващата част от годината, но също защото четох доста коментарите, че това качеството не си струва цената.
Иначе от доста време съм хвърлила око на палитрите на Marc Jacobs, даже сега като ми пусна мухата им хвърлих едно око и ми допадна и Fantascene, макар че и Provocouture също е хубава. Някъде по европейските сайтове има ли ги? Чудя се и за Born this way, но защо си мисля, че четох някъде не особено добри мнения за нея.

Есмералда, Чери исках да я пробвам, когато излезна.

Агент, винарната изглежда много готина.

# 354
Illlzy, след малко ще съм в местната Сефора, пиши ми на лични ако искаш да ти взема някоя на МД. Мен чери ме прави да изглеждам болна, засилих я, а на Есмералда много и движи, въпреки че сме със същия подтон на кожата.
Моите минита на Худа не миришат лошо, Есмералда, имам същата палитра.

# 355
Благодаря, момичета, явно ще има разправия с Cultbeauty за палитрата.

Illlzy, ако не си сигурна дали ще ти движат такива цветове, според мен не инвестирай в нещо скъпо. Пробвай първо с Революшън - Iconic Provocative е двойник на Чери, имат и доста други палитри, ще намериш и такива с подобни тонове на Charlotte Tilbury или Marc Jacobsза, за да не съжаляваш после, ако установиш, че цветовете не ти отиват.

# 356
Heart EyesHeart EyesХуда пуска уникален хайлайтър, не мога да му се нагледам Heart Eyes
 https://hudabeauty.com/en_AE/shop/nymph-all-over-highlighting-powder-HB00336.html

# 357
  • София
esmeralda23, моята Light Nude от Cultbeauty я получих вчера. Мирише много гадно Fearful. Но има чувството, че миризмата е от сенките, а не от кутийката. Ще се оплача и аз.
Хайлайтърът изглежда разкошен Heart Eyes

# 358
Имат ли expiry date тези сенки? Аз преди малко овършах всьо налично и намалено на Марк Джейкъбс в мъничката Сефора, ще ви отегча с отзиви тез дни. Хайлайтърът не ме разрева, но ми напомня любимецът ми на Лора Гелър gelato swirl guilded honey като цвят.

# 359
  • София
NiaV, никъде не виждам. Изглежда по същия начин като тази - снимки с кутия, без кутия, баркод и бачкод са същите като на тези снимки https://irecommend.ru/content/huda-beauty-light-nude-obsessions- … etka-dazhe-esli-u
Проверка на баркода излиза "UPC code number 6291106034264 is associated with NUDE EYESHADOW PALETTE HUDA BEAUTY 100% AUTHENTIC (LIGHT)" EAN-13: 6 291106 034264 Country of Registration: Emirates
Четох коментари на сайта на Сефора, има доста такива, които споменават неприятната миризма. Кофти партиди ли откъм аромат?
Худа в Китай ли ги правят? Защото на палитрата е MADE IN CHINA.
П.С. Момичета, много ме радвате, прекрасни гримове показвате, продължавайте все така. Чета редовно темата и черпя идеи и вдъхновение. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт