Гримиране - идеи и техники. Тема №79

• 50 990
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Heart EyesHeart EyesХуда пуска уникален хайлайтър, не мога да му се нагледам Heart Eyes
 https://hudabeauty.com/en_AE/shop/nymph-all-over-highlighting-powder-HB00336.html
Wow! 10 см в диаметър! Не пишат колко грама е продукта, но няма да се изненадам да е почти колкото моята огромна Сахара (21 гр.!), която ще си я пиша в завещанието! Розово злато, красив е, не съм опитвала хайлайтерите на Худа!

# 361
На втората снимка се вижда опаковката, но не мога да фокусирам за теглото
https://www.instagram.com/p/CDEHsLkpRd9/?fbclid=IwAR3mPOeVV_oFjC … vB7_X0Uer8_kicP78

# 362
# 363
30 гр хайлайтър! Мамма мия!

# 364
Много за цяло тяло са такива чинии. Много готино става отпред на краката.

# 365
Toчно Нюд лайт имам и мирише баш на химия и китайска фабрика. Според мен си е нещо в самия състав. Игнорирам го.

# 366
Аз също я имам точно нея, току щ отново я мирисах, на нищо не мирише. Купувана е от Сефора в деня, в който ги пуснаха.

# 367
Оставих моята Nude Light отворена, да видим дали ще се отмирише за ден-два. Зачетох се и аз в коментарите на сайта на Сефора и действително доста хора споделят това с гадната миризма. Доста съм разочарована Frowning1

Може би с времето и ползването се отмирисват, може и по-новите да са кофти партида, но ... При всички случаи е недопустимо това. Сериозно ще се замисля преди да купувам сенки на Худа отново.

# 368

Определено при това изобилие на пазара дизайнът продава май...
.  

Писна ви от мен, но последните 11 дни сме минали 3600 км, а само днес сме 10 часа по магистралите и аз съм закачена за телефона си като теле за вимето на крава!

PS Мерси за комплимента, Н., напоследък съм се вманиачила в това да докарвам полуприлична кожа и "свеж вид" - кой каквото си няма Simple Smile всичко останало остава на заден план!

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 02:04 от Agent Provocateur

# 369
Здравейте. Ето и визия на моя грим в студио и извън него
Скрит текст:

# 370
Голяма красавица си, Bethefirst, а гримът ти е направен с много мярка и вкус и се съчетава безкомпромисно с роклята ти! ЧРД!

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 02:19 от Agent Provocateur

# 371
Прекрасна си и гримът ти го подчертава! Brava!
Агент, аз също, но кожата ми е ужасна след толкова път. Сега отворих за проба за заведение shameless на Marc Jacobs и се сетих, че съм го имала 🤓. Този път съм готова да го накарам да работи за мен, цветът и подтонът са ми сууупер.

# 372
Стискам ти силно палци и да разкажеш! И двете не го харесахме навремето Шеймлесс! Кажи какво още си купи Simple Smile

Между другото в,еми го дигитализирай и спредшитирай този твой тефтер, твърде много продукти вече му се събраха Wink

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 02:24 от Agent Provocateur

# 373
Дигитализирах го, но не съм го вписала този безсрамник. Писала съм само че ми е сух, но ще стане.
Купих си 2 четки, 3 палитри, моливи, спирала, кънсийлър, червила, пудра. Щях да набия една мустаката Италианка за един мини кит за устни, но в понеделник ще е мой от друга Сефора. Утре ще ги щракна, сега отивам за джелато, че е времето в месеца, в което Сефора и сладкото ме зоват. Ще ми се оправи кожата, ама друг път...

# 374
  • Варна
Момичета, тези от вас, които имат палитрите на Худа в пластмасова опаковка, забелязали ли сте да миришат лошо? Онзи ден пристигна Nude light от Cultbeauty и смърди ужасно, предполагам, че е пластмасата, а не самите сенки, но е доста неприятно. Имали ли сте такъв проблем, или аз съм получила дефектна палитра? Rolling Eyes

Имам 5 палитри, никоя не мирише от тях.

Общи условия

Активация на акаунт