Гримиране - идеи и техники. Тема №79

• 50 969
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • В полите на Пирин планина
NiaV, много вамп! 😉

За крем предлагам някой от кремовете на Фитокод. Имат страхотен, изчистен състав. До 30.00 лева са им кремовете.

# 436
Nestle, върху какво го пробва фреш уеър и как го нанесе? Има чалъм за суха кожа, въпреки че не е труден за работа.
Lady Brinne , вамп ми, на чашки винце в 2 сутринта нямаше как да е друго 😂.

# 437
От години не съм ползвала дрогериен фон дьо тен.След като Ния похвали Фреш Уеър си го купих, но беше хладно и не ми допадна много.Преди месец го извадих и от тогава не се харесвам с нищо друго.Толкова хубаво полира лицето, има достатъчно покритие, макар да не търся такова.Впечатлена съм доста.Нанасям обаче над олио и с бютиблендер.Ния-благодаря Flowers Hibiscus

# 438
Нанесох го след хидратиращ крем (cera ve), но мина известно време, докато стигна до магазина. Вероятно затова Grinning Притеснява ме цвета, обаче. Нямаше почти светли за проба.
Сега съм загледала Physicians Formula the healthy LW2, ако го издиря някъде. По описание добре ми звучи Grinning

# 439
Има го в Нотино и ми е друг Любимец, но отново над нещо хидратиращо- любим ми е с OleHenriksen серията с витамин С. Пробвай Лореал с гъба, а не с четка, с пръсти също стои добре, но хидратация отдолу му е номера.

# 440
Благодаря. Ще пробвам да си отсипя, за да го тествам от вкъщи. А другият как е като покритие? Ако е по-покривен да издирвам пък него. Grinning

# 441
Замислих се сега, само аз ли съм ненормална, или е напълно нормално да пътувам с толкова неща. И за всичко си казвам, че ще ми трябва Joy

# 442
Имам същия куфар. Страхотен е.
Много добре си го оплътнила. Разбира се, че всичко ще ти трябва 😉

# 443
А откъде са тези куфари...или както там се наричат? Цена? Много подредено стои всичко вътре.

# 444
Моят е купуван от Али Експрес преди няколко години. Мисля че към 50 лева излезна, все още ги има

# 445
И моят е от там, само че черен.
Като гледам имаш много хубави нещица. С кеф ще ти ги крадна 😇☺

# 446
Благодаря, тя Ния е виновна за част от съдържанието и не се сдържах да не ги натоваря за проби Joy

# 447
Замислих се сега, само аз ли съм ненормална, или е напълно нормално да пътувам с толкова неща. И за всичко си казвам, че ще ми трябва Joy

Много хубаво куфарче и много добре запълнено с готини продукти! Кеф за очите просто! Heart Eyes А иначе на въпроса ти - зависи за колко време пътуваш. Аз бих носила такова количество продукти, ако пътувам за месец или повече.

Ния, как го направи това преливане само с пръсти, уау Heart Eyes

# 448
Проблемът е, че не знам за колко време ще пътуваме - седмица, месец, никой не знае. Joy Ния, скара ми се, че не ползвам цветните и гледай какво стана сега, ще се мажа до откат Joy

# 449
Само да си посмяла да не се покажеш с трите Худи и с моите неща! Ще ти пратя дъжд, да знаеш!!! ОМГ, къшъна на Нивеа е страхотен, пудрата на Аура също, какво по дяволите направи от мен с тези дрогерийни бижута?!!!!!! Къшъна на Нивеа е рай за суха кожа- рай! Днес се чувствам красива, което не ми с се беше случвало от мнооого време!
Есмералда, с пръсти ми е най-лесно честно казано. После минавам с кърпичка ъгълчетата, но често преди да се изтрия става най-яко с пръсти. А и тук няма преливане- черно на цял клепач, бял шимър отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт