Гримиране - идеи и техники. Тема №79

• 50 964
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Сега ще ме караш да ходя за по-светлия къшън Joy Ментовата Худа ще си я пазя, ако дойдеш на морето да ме видиш лично Joy

# 451
Ако не се покажеш ида, ама с детето. Сети се какво ще стане с твоето, моето, кучетата и гримовете...

# 452
Впечатляваща колекция!
Като сложим козметиката за коса, парфюмите, обувките и гардероба ... еха.
За сега с малката двете  се събираме в един средно голям сак от-до всичко за седмица + още един за техника. Време за приготвяне  и отпътуване 15-20 мин от вземането на решение за пътуването до реализирането му.
Тренирано е с години.

Нашето са кратки СПА забежки . По цял ден в басейни, парни бани сауна, а вечер с лаптоп или четец. Никакво слънце ,никаква сол , никакъв пясък защото не ни понасят и съответно отпада нуждата от толкова багаж. По-икономично от да кажем един ден шопинг терапия Hands V и много по- възстановяващо.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 08:11 от mamamari

# 453
Nia, не можеш ме бутнеш мен - бабата е на горния етаж, нямаме проблем с децата Joy Представям си физиономията на мм като види колко козметика ще нося Joy Mamamari, не знам как успяваш, ние сме 3ма и пътуваме с 3 куфара дрехи и 2 чанти козметика Joy ( мм има почти толкова бяла козметика, колкото аз Joy )

# 454
Петрова, метни линк на куфара моля те, ще ми трябват за преместването. И не си купувай къшън, нали си говорихме! А и ако почернееш ще ти го върна, обещавам...

# 455
Куфара е страхотен имам го само, че в черен цвят. Кака Али Андреа беше качила видео с такъв и си го поръчах, то с тия клипове, форуми сме пред разорение.

# 456
Проблемът е, че не знам за колко време ще пътуваме - седмица, месец, никой не знае. Joy
Ооо, обичам такива пътувания! Обичам да пътувам! Дори да ни вали дъжд по 3/ден като току-що приключилото пътуване!

Но определено е шокиращо количеството грим, Петрова, скъпа, освен, че е и тежко, та само за определени типове ваканция бих го взела аз, въпреки, че минимализът за мен е празно понятие - когато имам шанс тръгвам с 25 кила камери и обективи и отделен куфар за обувките ми Simple Smile

И аз вечер обичам да експериментирам преди миене Simple Smile)) След толкова коментари за червени червила снощи към 19 ч си сложих идеално ярко червено и си сипах просеко... към 22 ч му добавих и сиви опушени очи, които измих след 20 мин.

Ния, тази визия за нощен клуб - абсолютно да! Отива ти на натюрела!

Аурата ми стои и на моите списъци!

# 457
  Къшъна на Нивеа е рай за суха кожа- рай!

Това означава ли , че за мазна не е ок?
Чудих му се вчера.

# 458
Май ще се наложи да съкратим почивката, така че ще намаля и количествата. Идеята ми беше да си оставя на морето част от козметика, ама няма да има смисъл май.  Качвам скрийншот на чантата, от този магазин я купих, но не мога да кача линк

# 459
Момичета, търся си бюджетен крем за лице и фон дьо тен. Може едното да е по-скъпо Simple Smile Може ли да препоръчате марки?
Кожата е смесена към мазна, а аз станах на 27 и не знам въобще каква консистенция ми трябва, как да си избера цвят и т.н.
shorturl.at/djyGX

Само в Т зоната ми лъщи малко лицето, акне нямам, други особености също не.
Намирам се във Варна, ако има значение.

Би ли споделила някакъв определен бюджет? Също така хидратиращ крем за лице ли търсиш? За вечер или сутрин искаш да го ползваш? Досега какво си ползвала и от какво си доволна?

Днес бях на козметик случайно и съм адски доволна. Направиха ми почистване на лице с пара и озон, маска, масаж на лицето, някакъв уред с ток май беше не знам и накрая фон дьо тен и околоочен крем. Купих си ги и двете като видях резултата. Нямам 1 пъпка или черна точка, порите ми са затворени и тенът ми е равномерен.

фон дьо тен:
https://remedium.bg/lumene-cc-cream-spf20-korigirasht-krem-fon-d … t-medium-151541/p

околоочен крем с облепиха и липов цвят: https://irecommend.ru/content/krem-dlya-vek-bielita-oblepikha-i-lipovyi-tsvet

# 460
  Къшъна на Нивеа е рай за суха кожа- рай!

Това означава ли , че за мазна не е ок?
Чудих му се вчера.

Определено не мисля, че ще е ок. Аз го пудрих даже...

# 461
Ето линк към подобно куфарче/чанта.

Препоръчайте ми комплект с хубави четки за подарък за тийнейджърка. Иска ми се в комплекта да има всичко необходимо и да не е твърде скъп. Тези в Пинк панда дали стават за нещо?

Тук четките оригинални ли са?

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 00:00 от Queen V

# 462
  • на последния етаж
Коя е пудрата на Аура?

# 463
От пудрите на аура вече втора опаковка изхабявам от ето тази https://www.beauty.store.bg/p215221/aura-powderful-mineral-loose … irasht-efekt.html
Колкото и други да изпробвам все се връщам към нея, за лятото ползвам 02, за зимата 01. Някой изпробвал ли е безцветния вариант, по спомен имаше блестящи частици.

# 464
  • Велико Търново
Ния, можеш ли да съпоставиш къшъна на Миша и Нивея? Гледам им аз рекламата и ме изкушава да пробвам, но и се чудя дали пак да не поръчам Миша-та....С 50 фактор ли е Нивеата ?

Общи условия

Активация на акаунт