Гримиране - идеи и техники. Тема №79

• 50 956
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
И аз искам мнение за зелената мента на Худа от реален човек, а не влогър. Мненията за тази палитра са противоречиви.

Аз почти ударих дъното на една стара шоколадова палитра на Too Faced.
Бронзъра в нея спасява всеки летен грим и снежно бял ФДТ, който имам.

Подариха ми едно ярко розово червило на Milk, но не твърде изкрящо, много мекичко. Малко от него и очна линия  на 1/2 от окото и гримът е завършен.
Слагам и ФДТ на две точки до носа, колкото да изравня леко тена. На цялото лице не ми понася с тази жега.

Скрит текст:

Рисувам си и лунички с татуто на Мейбълин за вежди-между 5 и 7мин. стоят за естествен ефект. Някои ги слагам върху избелелите ми, други шаря на рандъм места (на нос всичко стои като черна точка)
Ако не ми харесат , падат веднага с мицерална вода.

# 466
Vikdesire, чакам да видя снимка на този твой лек летен грим, особено с луничките.
Аз днес съм с една идея по-носима версия на Наташа Денона Love.

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 01:09 от esmeralda23

# 467
  • Варна
Днес съм без, но имам стара снимка с червилото на Milk и кейк очна линия на Suva Beauty в синьо

Скрит текст:

# 468
  • В полите на Пирин планина
esmeralda23, viksdesire - много сте хубави и двете!

# 469
Vikdesire, цветът на косата ти е уникален и това червило много ти движи.

# 470
Много сте красиви и двете!
Пресованите брокати от големите палитри на худа  нямат махане. Не ,че слагането е лесна работа. Не до четки ,не до гъби, не до пръсти. Сменихме два спрея за залепване уж хубави. Не.
С другите блестящи цветове всичко е наред.  Даже от спрей няма нужда. Матовите не ги коментирам .Нямат грешка.
 У дома на всякъде има блестящи  неща. Даже не е ясно как стигнаха до главата на баща и. Ако беше по моя вина да се е размрънкал ,но на малката  казва ''браво''.
Фаворит и е малката девятка на GA-DE  и хайлайтера на същата марка до колкото тежи мнението на една 13 г.
Според мен и е сложно да работи с худа.
Резултатите-крайно неумели с всичко, но пък ентусиазма е на макс.

Есмералда отново ни спасяваш. Това блещукане по всичко доста ми бе опънало  нервите.
  Много благодаря!
Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 19:39 от mamamari

# 471
Трябва да ползвате специална база за брокати - glitter glue. Too faced и NYX имат такива.

# 472
Ния, можеш ли да съпоставиш къшъна на Миша и Нивея? Гледам им аз рекламата и ме изкушава да пробвам, но и се чудя дали пак да не поръчам Миша-та....С 50 фактор ли е Нивеата ?
Нивея е с 15-ти фактор.

# 473
Големи красавици сте, девойки мили! Esmeralda, и аз определено те възприемам по-лесно в по-романтично пастелни визии! А Viksdesire мисля, че я виждам за първи път, каква невероятна кожа!

PS Скоро гледах много кют трик за лятото - Андреа смеси малко крем за лице с малко консилър и го използва като тинтед мойсчърайзър (ВВ крем) - лек дневен грим за горещините! Същото става и със сънскрийн и консилър.

Искам да ви питам коя комбинация от цветове ви допада повече и коя мислите, че е по-комбинативна:

или

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 06:32 от Agent Provocateur

# 474
За теб ли? Бих заложила на първата такава, единствено заради последния цвят на втората показана, който не мога да го възприема.

# 475
Niav, кой цвят използва ти на нивеа?

# 476
  • В полите на Пирин планина
Първата, като трябва да се има предвид, че е по-студена версия.

# 477
На мен по-топлата ми харесва, по-комбинативна ми е и с Нарс ще си паснат чудно.
От Нивеа имам medium, подарък от Петрова, но ми е светъл.
Ето ги двата къшъна- за суха кожа Нивеа е по-добре, но определено не мисля, че ще е ок на мазна или смесена, Миша е по-подходящ за целта. Нося го с пудра. Абстрахирайте се от цвета, имам разлика с врата- и двата са ми светли (Нивеа е медиум, Миша е 27)

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 14:43 от Анонимен

# 478
Ния, за себе си установих, че Мишата ми е най-красива без пудра, дори ако това налага попиване с листчета на 2-3-4 часа, в зависимост колко е горещо и след това коригиране леко с апликатора на самия къшън и минимално количество от продукта. Което не важи за някои от другите ми къшъни и разбира се, е абсолютно субективна моя преценка!

За теб ли? Бих заложила на първата такава, единствено заради последния цвят на втората показана, който не мога да го възприема.
Последните показани цветове и на 2-те палитрички са всъщност течни foil сенки, които ги ползват и вместо база, но съм съгласна, че и на мен като цвят ми излиза от зоната на комфорта (имам идентичен цвят в класическа пудрена формула, който съм го ползвала изключително рядко!)

Първата, като трябва да се има предвид, че е по-студена версия.
Точно студенината/неутралността малко ме притесняват, защото все съм склонна да купя "по-неутралното / по-универсалното", в резултат на което имам доста такива, а тайно подозирам, че съвсем не са по-добрия вариант за мен. Т.е. май е по-добре да заложа на по-топло от нужното, отколкото на по-студено... откакто почнах да побелявам дори кожата ми стана по-пепелява/студена и май е време да компенсирам.

На мен по-топлата ми харесва, по-комбинативна ми е и с Нарс ще си паснат чудно.
Hmm, good point! Мерси!
PS Харесва ми чантата ти!

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 20:55 от Agent Provocateur

# 479
Благодаря Агент, любимата ми лятна чанта е, която събира хляб Добруджа и две кисели ако се наложи лятото с дете на почивка. Според мен с топлите цветове и зелените очи ще си страхотна. Може ли линк към цветовете?
Нивеа съм я напудрила, а Миша-не, просто ми е по-суха при нанасяне.

Общи условия

Активация на акаунт