Косопад - 18

• 74 707
  • 896
  •   1
Отговори
# 375
Конопка няма ли ги и в Лили?

# 376
Конопка няма ли ги и в Лили?

Тази конопка ме заинтригува и ще взема да го изпробвам. За съжаление за сега още не мога да се похваля с трайни резултати . На моменти ми се струва че намалява , но после се усилва и незнам. Къпането и разресването сутрин и вечер не толкова, колкото безпричинното падане при прокарване на ръцете, и дори без нищо просто си ги ръся .... по дрехи по палтото, роботния ми стол и т.н. Дори и тези които до съм успяла да преброя да не изглеждат стряскаща цифра, не мисля че е нормално.  Все си мисля, че при мен е от намаляващ прогестерон. Четох напоследък за добавка от див ямс, под формата на таблетки . Силно регулиращо го описват. Някой изпржбвал ли го е?

# 377
Това за синтеза на вит.Д не е точно така... Зависи от конкретното време на деня, в което се излагаме на слънце, каква част от кожата е открита, дали има/няма слънцезащитен крем, от чистотата на въздуха, доколко е ясно...

Аз много харесвам тези 2 шампоана против косопад:
https://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D … Dr-Konopka-s.8059

https://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-% … D0%BC%D0%BB.11855

Мислях да си поръчвам, но няма налични в Зоя.бг...

Аз отдавна заглеждам тези шампоани, но втория нещо ми е съмнителен, не виждам кое е почистващото средство в състава и все си мисля, че са обявили не пълен състав на етикета. Но не разбирам много от тези неща, та знам ли...

# 378
  • на дъното
Доволна съм много от шампоаните на Милва почти 2месеца съм с тях.Редувам Хинин форте с Хинин и кофеин.Вижда се как расте нова коса.С хашимото съм и хипофункция на щитовидната ☹️.От хининовата вода скалпа се омазнява ужасно и не я ползвам.На Билка продукти за косопад също са добри(на младени за сезонен косопад ми помогнаха😉)

# 379
Доволна съм много от шампоаните на Милва почти 2месеца съм с тях.Редувам Хинин форте с Хинин и кофеин.Вижда се как расте нова коса.С хашимото съм и хипофункция на щитовидната ☹.От хининовата вода скалпа се омазнява ужасно и не я ползвам.На Билка продукти за косопад също са добри(на младени за сезонен косопад ми помогнаха😉)

Моята комбинация от шампоаните на Милва е същата и съм доволна. Измиват, не изсушават скалпа, леко уплътняват косъма. За косопада не съм сигурна, че имат ефект

# 380
Доволна съм много от шампоаните на Милва почти 2месеца съм с тях.Редувам Хинин форте с Хинин и кофеин.Вижда се как расте нова коса.С хашимото съм и хипофункция на щитовидната ☹️.От хининовата вода скалпа се омазнява ужасно и не я ползвам.На Билка продукти за косопад също са добри(на младени за сезонен косопад ми помогнаха😉)

Благодаря за коментара. Ще пробвам тези шампоани. Ако не ми понасят, поне няма да ме е яд, защото не са скъпи. Може ли повече инфо за тези на билка.

# 381
Момичета, някой от вас изпробвал ли е уреда Дарсонвал против косопад ?

# 382
  • В полите на Пирин планина
Живея в провинцията, та си нямаме Ремедиум и Лили. Поръчвала съм само от Зоя.бг.
Втория шампоан има билка - сапунче или сапуниче:
"Името на рода Saponaria произлиза от латинското sapo („сапун“) и -aria („отнасящо се до“) и поне един вид, S. officinalis, е използван за производството на сапун. Той съдържа сапонини и може да се получи течен сапун чрез накисване на листата във вода.Този сапун все още се използва за почистване на нежни антични гоблени."
Лично аз също бях скептична, че ще измива, но измива чудесно и е много мек за косата.

# 383
https://bulvit.com/div-iam-korenat-na-mladostta-i-zdraveto.html Това открих за дивия ямс - има още доста статии за него, предлага се като добавка и регулирал силно нивата на прогестерон в организма, което е в пряка връзка с косопада след определена възраст. Почти се навих да опитам, някой пил ли е такава добавка?

# 384
https://nadiapetrova.bg/2016/01/какво-трябва-да-знае-всяка-жена-над-35/?cn-reloaded=1 И това също ми звучи много логично за причината при някои от нас Simple Smile

# 385
https://bulvit.com/div-iam-korenat-na-mladostta-i-zdraveto.html Това открих за дивия ямс - има още доста статии за него, предлага се като добавка и регулирал силно нивата на прогестерон в организма, което е в пряка връзка с косопада след определена възраст. Почти се навих да опитам, някой пил ли е такава добавка?
В темата за пременопаузата доста жени са пили.
Както винаги разнородни мнения.

# 386
Аз обмислях да пия див ямс заради хормоналния дисбаланс, искам и трябва вече да спра противозачатъчните с които ме тъпчат за да контролират хормоните и мислех да опитам да ги заменя с него, но така и не посмях

# 387
  • В полите на Пирин планина
По-добре (за млади жени) да се пие Прим ойл (масло от вечерна иглика).
Аз съм пила Витекс - също се води добавка за регулиране на хормоните. Пих го доста време, но заради болки в гърдите. И Витекса принципно казват, че регулира и повишава прогестерона, който намалява с увеличение на възрастта и естрогеновата доминация води до косопад.

# 388
Инозитола също подпомага прогестерона. Почти съм изпила една опаковка и ще продължа. Ако не- ще пробвам и див ям.

# 389
Мисля да то опитам, поне няма да навреди, така си мисля. Витекс пробвах преди половин година и ефект не видях. Но не го ползвах и дълго време, може би ни и имам време да подейства, знам ли? А защо за “млади жени “ е по-добре вечерната Иглика? Колко млади?

Общи условия

Активация на акаунт