Косопад - 18

• 74 728
  • 896
  •   1
Отговори
# 360
Аз отговарях на mine_123, която питаше какво още да изследва.

# 361
Аз отговарях на mine_123, която питаше какво още да изследва.
Да, аз допълних мнението ти.

# 362
Благодаря за отговорите!

# 363
Момичета, мисля, че съм виждала да е коментирано, но може ли да дадете лични отзиви за шампоаните на Милва, например катранения или друг специално при косопад. Благодря.

# 364
Аз в момента ползвам кофеиновия на Милва. Придава по-плътно усещане и обем на косата. Ако не ползвам балсам, косата се заплита, но не е голям проблем. Доволна съм от шампоана.

# 365
Момичета, мисля, че съм виждала да е коментирано, но може ли да дадете лични отзиви за шампоаните на Милва, например катранения или друг специално при косопад. Благодря.
Имаше отзиви назад, някои доволни, други не.Аз сега го ползвам, но е  рано да кажа.
Здраве ми хареса този за косопад, поне как се усещаше скалпа и косата.Не го намерих последно и взех Милва.

# 366
Може и да е коментирано, но днес ми казаха за шампоан Рекупар. Имате ли някакви мнения за него?

# 367
Имаше отзиви назад, някои доволни, други не.Аз сега го ползвам, но е  рано да кажа.
Здраве ми хареса този за косопад, поне как се усещаше скалпа и косата.Не го намерих последно и взех Милва.

Снощи ми свърши Здраве специално при косопад и се чудя, дали да пробвам Милва. От Здраве съм доволна. В него слагах по малко течен витамин А. Не искам да се хвърлям на скъпи шампоани, особено когато смятам, че причината за косопада е вътрешна. Бях чела добри отзиви за Милва, макар, че са ужасно евтини.

# 368
В темите четох добри отзиви за шампоаните Милва, пробвах два и хининовата им вода, но на мен не ми подействаха добре. Косата става по-твърда някак, моята е мека, но най-лошото беше, че скалпът ми нещо не понесе и започна да ме сърби. Това от шампоаните, хининовата вода нямаше тоя ефект, и сега я пръсвам от време на време. Тези пробвах:
Скрит текст:

В момента съм с тоя подхранващ на Гарние, половината вече е използван, засега реакция от страна на скалпа няма, липсват сърбежки. Косата бива, не е зле, не пада, освен нормалното.
Искам да питам за серията Marrakesh, по специално шампоаните и балсамите, ако някой е ползвал и има мнение.

# 369
Днес ми пристигнаха ампулите биоксил. Довечера ще ги пробвам, надявам се да имат ефект при мен.

# 370
  • София
Отдавна не съм писала, влизам да не похваля шампоана п/в косопад на Керанов. Взех си го да сменя малко шампоана, а и знам, че е търговската марка на Южен перма. Усетих аз, че ми усили косопада, ама си казвам хайде да му дам шанс, може след това да подейства, докато на 3тото ползване ми влезе от него в очите, особено дясното око, буквално в банята 5 минути не мога да си го отворя от щипане и болки направо. Сресвах се и се къпах мижайки. На сутринта с възпалени очи и слагах капки. Сега или отива в кофата, или в помпата за течен сапун.
А, отделно и изсушава скалпа.

Дайте идея за мек шампоан п/в косопад (подходящ за сухи коси). Взех си еднолитровия на Екре, точно такъв е, доволна съм, щеше ми се да го сменя като свърши, но в краен случай пак такъв си взимам.

Само при разресване ми падат по няколко косъма. Нямам по дрехите, по възглавницата, не падат при неволно пипане на косата. За мен това е много добро състояние на косата ми.
Ох, как си мечтая отново за този момент!!!
От дете съм с много, много гъста коса; сега определно ми се промени. Преди падаше много при сресване (което правя 2 пъти седмично преди/при миене на косата) и след това - не. От миналото лято, обаче, не е така; на периоди понамаля, но си искам пак много гъстата коса!

Замислила съм се и аз за изследвания, не знам хормони ли, какво да пускам.
Миналия октомври бях на дерматолог, изписа ми Анафаз (който не е лош, но не е нещо особено) и да искам от личната пълна кръвна картина (много бях разочарована от прегледа). Пълната кръвна беше ок, от доста време периодично си изследвам вит. Д, защото сама си открих дефицит. Чуденката ми сега е, защо като пия постонно вит. Д (включих и вит. К в последствие), защо все съм на долната граница, не се усвоява ли, има ли връзка с косопада... Но дефицита си го открих преди да ми започне косопада, може би 2г преди това.

# 371
Аня, аз бях два пъти подонормена на вит.Д.Лекарят ми назначи ударна доза прием, не тези две мижави капки дневно, които са по-скоро за поддръжка.
Ноември ще види как ми е подействало.

# 372
Аня, аз бях два пъти подонормена на вит.Д.Лекарят ми назначи ударна доза прием, не тези две мижави капки дневно, които са по-скоро за поддръжка.
Ноември ще види как ми е подействало.

Все се каня да попитам относно вит. Д. Казва се, че поне 15 минути на ден излагане на слънце са достатъчни за набавяне на необходимата доза вит. Д. България е много слънчева страна, дори през зимата. Та се чудя от какво се получава този дефицит на вит. Д.

# 373
  • В полите на Пирин планина
Това за синтеза на вит.Д не е точно така... Зависи от конкретното време на деня, в което се излагаме на слънце, каква част от кожата е открита, дали има/няма слънцезащитен крем, от чистотата на въздуха, доколко е ясно...

Аз много харесвам тези 2 шампоана против косопад:
https://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D … Dr-Konopka-s.8059

https://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-% … D0%BC%D0%BB.11855

Мислях да си поръчвам, но няма налични в Зоя.бг...

# 374
Lady Brinne, тази козметика на Конопка не се ли предлага и в аптеки Ремедиум? В състава на шампоане е лавандулата, което даже имам като масло с какво ще е подходящо да го смеся за една маска?
А хубаво ме подсетихте с пост по назад за витамин А, който също имам, явно съм го ползвала по някакъв начин, но вече не помня как. Ще взема да се разровя за някакви маски, ако се сещате нещо помагайте

Общи условия

Активация на акаунт