Косопад - 18

• 74 756
  • 896
  •   1
Отговори
# 345
А преди ампулите силен ли беше косопадът? Този ефект от колко ампули го видя?

# 346
Според мен беше силен. Но нямам диагноза, нито съм посещавала някога специалисти по проблема.
Още след 2 ампула имам разлика. Слагам по 1 цяла след измиване на косата, т.е на 4 дни, втривам и изсушавам със сешоар.

# 347
Сега ще ме накараш да си поръчам. Цената е повече от примамлива. Ти от къде ги взе? Имат ли разновидности?

# 348
Дописах си преден пост. Единични бройки си купих към друга поръчка, за да хвана безплатна доставка от Вивиан козметикс. Кутията с 12 бр я купих от zachoveka.com.  Само за 2-3 апмули ще излязе скъпо с доставката. По физически магазини дали ги продават не знам, пазарувам онлайн.

# 349
И последно да те попитам нещо друго в рутината си променяла ли си или само ампулите?

# 350
Шампоана  Phytonovathrix ползвам повече от месец. Ампулите добавих по-скоро.
Маски винаги съм слагала само по дължините, така че този продукт не е от значение

# 351
Шампоана  Phytonovathrix ползвам повече от месец. Ампулите добавих по-скоро.
Маски винаги съм слагала само по дължините, така че този продукт не е от значение
На всяко миене ли се ползва?

# 352
Фръц, благодаря! Ще се поръчват тези ампули значи 😀

# 353
Само при разресване ми падат по няколко косъма. Нямам по дрехите, по възглавницата, не падат при неволно пипане на косата. За мен това е много добро състояние на косата ми.

През годините съм пила доста тобавки, но не ми понасят, а и не искам хапове. Била съм доволна от шампоаните против косопад но Phyto, тогава бяха други серии имаше някакъв с номер 1 и поддържащ с номер 2. После ползвах Phytocyane, но след време започна много да ми се омазнява в корена.

Phytonovathrix го намерих най-изгодно в Ремедиум, а ампулите си поръчах от сайта  zachoveka.com. Пробните 3 бройки си купих на майтап от друг сайт продукти за коса, за да си достигна безплатната доставка. Не очаквах, че ще видя резултат от само 2 апликации.

Звучи твърде хубаво, може ли да снимаш въпросните ампули, че в нета ми излязоха няколко вида? Има ли други момичета, които са ги ползвали?

# 354
# 355
Да, ампулите са показаните  (имам проблем с нета да кача снимки:( )

Шампоанът е единствен измивен продукт. Като всички на Phyto първо сапунисвам и изплаквам, втори път постоявам поне 5-10 мин с него и после изплаквам. Не редувам с други шампоани.
Ампула слагам на леко подсушена с кърпа коса, мотая се 20 мин и изсушавам със сешоар, но не използвам най-горещ въздух. Малко трудно се режи/чупи ампулата и апликаторът не пасва съвсем или пък прелива. Директно от нея пак става, но внимателно, защото се слага по скалпа. Косата се разделя на пътечки. Леко и втривам.

Дано и на вас помогнат тези продукти. Но при възможност пробвате с няколко само. По моя опит до 3тата ще си проличи има ли ефект за вас.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 20:16 от Фръц!

# 356
Здравейте, опитах се да изчета повечето неща, но има много информация и се обърках. От няколко месеца имам силен косопад, нетипичен за мен. И преди се е случвало, но след подстрижка нещата се оправяха. Е, остригах се до уши, но косата ми продължава да си пада стабилно и вече наблюдавам и оредяване и изтъняване, и то видимо. Наясно съм, че не е нормално и най- вероятно ще трябва да се направят някакви излседвания- насочила съм се сама да отида до лаборатория, защото с тая корона не ми се тъпче по болници за направления. В този ред на мисли, моля за съвет какво да пускам за проба. За пълна кръвна със сигурност, цинк, селен и желязо също четох че е важно. Тук обаче се изчерпвам, затова моля за съвети. Освен това ако някой има опит с маската от лук (правила съм си веднъж до сега) може да сподели мнения. Благодаря за вниманието:smiley:

# 357
А продуктите на Parysan пробвал ли сте? Загледах ги в аптеката и вече сериозно се замислям за някакви препарати, последните години и аз изгубих доста коса

# 358
При косопад да се изследва и щитовидната жлеза- 5 хормона са, а също и вит.Д.

# 359
При косопад да се изследва и щитовидната жлеза- 5 хормона са, а също и вит.Д.
Да, аз писах по-нагоре какво изследвам

Общи условия

Активация на акаунт