Косопад - 18

• 73 481
  • 896
  •   1
Отговори
# 630
На какво може да се дължи изтъняването на косъма? Косопада е страшен,но косата изтънява.

# 631
На какво може да се дължи изтъняването на косъма? Косопада е страшен,но косата изтънява.
На гадната андрогенна алопеция!

# 632
https://

Изтъняването ако не е от хормони може да се дължи на хранителни дефицити ..  липсата на витамин Д също много влияе за изтъняването.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 21:17 от Pi`pipi

# 633
Дами, знаете ли какви изследвания се правят за андрогенна алопеция? Disappointed

Това са изследванията, които аз съм правила.
 FSH ( Фуликул Стим. Хормон )¹      5.16   IU/l   Виж забележка под черта
Testosterone ( Тестостерон )      0.68   nmol/l
... са в норма ..
Пролактинът не е изследван по време на цикъл, а бях чела , че по време на овулация се вдига мъничко...
И това са другите изследвания:

Моля да ми кажете дали има нужда да се изследва още нещо за косопад/ андрогенна алопеция ... ?

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 21:19 от Pi`pipi

# 634
Sharpy, пиши при теб как е положението? Добри резултати? Те имаш опит ... и мисля че би бил от полза на много от пишещите тук...

# 635
Ако някой има желание да разделим 270капсули Приорин на цена 180лв.От Пловдив съм.

# 636
Пия Фитовал капсули.Първият път ги пих 2 месеца и косопадът намаля.Спрях ги за месец.Сега пак ги пия над месец,но ефект нула.Нещо не виждам светлина в тунела.Каква е цената на комплект изследвания за косопад?Последния месец заради Ковид съм под ужасен стрес.Косата ми освен ,че пада,но започна и да става като мъх.Мия се с Дюкре.Поливам след миене с отвара от репей и корен на коприва.Капсулите Приорин ефективни ли са?

# 637
Ако някой има желание да разделим 270капсули Приорин на цена 180лв.От Пловдив съм.

Половината от 270 за 90 лв. ли?

# 638
Приорина при мен има някаква действие, но за разтеж и сякаш уплътняване на косъма . И това обаче към края на третия месец . ... За намаляване на косопад,незнам, сега наистина ми е намалял, но дали е от него? Не мога да кажа.. преди около месец се беше засилил , сега намаля, знам ли ...

# 639
А някой получавал ли е акне от Приорин? Искам да го започна, но много се притеснявам да не ми влоши състоянието на кожата. Също се притеснявам да не ми провокира окосмение по лицето, макар че не съм срещала такива отзиви.

# 640
До колкото съм чела, Биотина влияе негативно на акнето, та ако има високо съдържание на биотин в приорина, то може да пивлияе зле при вече налични пъпки, но ако нямате кожни проблеми то не мисля, че ще ги предивзика, само би влошил налични такива.

# 641
Анкне, пъпки, повишено окосмяване на други места, - не съм забелязала . А би отива в него не е в големи дози, мисля...

# 642
Нежелано окосмяване при мен няма, но състоянието на кожата ми се влоши в началото, вече направим месец и малко и положението се нормализира.
Аз също не знам дали косопада намаля само от него, но със сигурност на мен ми помага и не планирам да го спирам скоро.

# 643

Половината от 270 за 90 лв. ли?
Да.

# 644

Откъде са закупени капсулите? Цената ми се вижда ниска?

Общи условия

Активация на акаунт