Косопад - 18

• 73 452
  • 896
  •   1
Отговори
# 735
Щом имаш поликистоза, значи е много вероятно това да е причината. На 100% са свързани за жалост. Направи си изследвания, за да видиш откъде ти идва поликистозата. Още си малка и се развивяш и е хубаво, че се интересуваш, диетата също е важна при този синдром. Отиди в темата за СПКЯ, там също има полезни коментари.
Благоевград Ви наистина много😊
И на очен лекар за главоболието.

# 736
ЧНГ, момичета! 🎉Нека новата година ни донесе  спокойствие и красиви здрави коси.
Сдобих се със сапуна от Алепо аз. Пробвах на косата и приятно се изненадах, че без балсам успях да си разреша с лекота косата след измиването. Моят е със 70% лаврово масло и 30% зехтин. Не премива косата и се радвам, че докато го ползвам сапуна, няма да си слагам излишна химия на косата. Ще следя и ще информирам как се отразява. ✌️

# 737
ЧНГ и от мен.
Всеки ден щерката ми прави клипче на оредяването и после го проследяваме. Никнат косъмчета, но са много малко на брой, а оредяването си го виждам все повече. Не се отказвам от борбата.
Имам натурален сапун със зехтин. Дали да го пробвам? Каква е идеята на сапуните- да не се ползва химия, или има и друго?

# 738
ЧНГ и от мен! Нека новата година ни донесе здраве, усмивки и много щастливи моменти с хората, които обичаме!
За сапуна на Алепо и аз ще го пробвам, че нямах време да го купя Simple Smile ще пиша непременно за ефекта.

# 739
В темата за "Лидл" скоро се заговориха за маска за косопад и момичета написаха за маска с мас,газ и оцет.Скоро мисля да е правя имала мигновено действие да видим к'во ще стане.
Скрит текст:
Едно момиче ми написа ,че може и само с мас пак имало чудесен ефект.
Честита Нова Година ,да сте здрави,щастливи и късметлии !

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 22:17 от Morkovel99

# 740
ЧНГ, момичета! 🎉Нека новата година ни донесе  спокойствие и красиви здрави коси.
Сдобих се със сапуна от Алепо аз. Пробвах на косата и приятно се изненадах, че без балсам успях да си разреша с лекота косата след измиването. Моят е със 70% лаврово масло и 30% зехтин. Не премива косата и се радвам, че докато го ползвам сапуна, няма да си слагам излишна химия на косата. Ще следя и ще информирам как се отразява. ✌️

Щастлива нова година! Господ да ни пази от всякакви беди, злополуки, болести и косопад!
Беше коментирано в темата, но не помня от къде се купува този сапун /говорим за истински, а не за алтернативи, които не са съвсем натурални. Благодаря, ако някой ми напомни. Бъдете здрави и щастливи!

# 741
А откъде да намерим газ и мас?

# 742
А откъде да намерим газ и мас?

Газ от железарски магазини, мас от някоя баба на пазара.
Заинтригува ме с действието на този сапун Алепо на косата ти, как си се сресала без балсам. А косата добре ли се измива, или остава чувството като да се измиеш с обикновен сапун, едно такова недоизмито...

# 743
Ако някой пробва това с маста и газта да пише.

# 744
Ако някой пробва това с маста и газта да пише.
Аз съм го правила наскоро против въшкиз
Коста наистина става супер, но много мирише на газ, та затова спрях в последствие. Ходя на танци и много се потя, съответно косата започваше пак да мирише, въпреки че маската е правена преди 1-2 дни.

# 745
А забеляза ли ефект върху косопада?

# 746
Аз съм я правила и от скоро пак се върнах към нея, това е найстина най-работещата маска за мен. Нямам проблем с миризмата и никога не съм имала, но слагам много малко газ. Ако сложа супена лъжица нас +2 с.л оцет, капвам само 1/2чаена гас. Косата найстина много се подсилва, но не става от първия път, нито от втория, трябва си време. Преди се налагаше да вися всяка седмица по 3часа с тази "маска" на главата в период от поне 6месеца,после раздредих на веднъж в месеца и тогава беше с цел превенция от въшки с доста повече гас вътре чак ми щипеше понякога, резултатите бяха впечетляващи и трайни, миризмата убийствена. Сега не смея да сложа повече газ и като цяло не напоявам косата чак толкова (пак мирише, но не се задържа след измиване). За косопада, тогава нямах и не мога да кажа, но от към разтеж и подсилване определено действа. Сега я правих два или три пъти, не всяка седмица, на косата ми определено й харесва, но за да постигна ефекта от някога си трябва и постоянството с което я правех тогава. След нея може да сложите маска или балсам, гарантирам че миризмата на гас ще се махне.

# 747
Ами косата ми беше много мазна преди да си измия със сапуна, не знам дали това е оказало ефект след това да я разреша лесно. Косата ми след сапуна нямаше  обема, който придава шампоана, но пък беше чиста и с блясък, нямах спластяване. Ще видя този месец как ще се държи косата със сапуна, решила съм само с него да мия косата.

# 748
Леле, сега се навих да пробвам това с маста 😄. И преди съм го чувала от майка ми, която имаше много хубава коса, но ме беше страх да пробвам.
Трябва да пробвам пак и рициново масло с витамин А, алкохол и яйце. Действаше ми много добре, но ми е гадно от яйцето.

# 749
Мас от магазина ,то от там тръгна разговора и девойките споделиха за тази маска.Не трябвало да е осолена,тази,която е продават в магазините май няма сол.Можело и само мас без добавките от от газ и оцет.Косата ставала лъскава и здрава.С газ поне три дена миришела косата така ми писа една девойка,но за тези които работят от вкъщи няма да е проблем да го пробват.Мъжете ще търпят като искат красиви жени Joy.
Аз помня като малка са ме мазали с нещо подобно,но не си спомнят оставила ли е миризмата на газ след отмиване и колко време се е задържала.Скоро мисля да е пробвам и ще ви кажа резултата.
Ето още малко мнения от онази тема:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 22:38 от Morkovel99

Общи условия

Активация на акаунт