Косопад - 18

• 74 852
  • 896
  •   1
Отговори
# 180
И аз го търсих на сайта им, няма го, но попаднах на тази статия, която описва какво трябва да се изследва:
https://ramuslab.com/kakvo-e-kosopad-i-moje-li-da-se-postavi-dia … oratorni-testove/

# 181
Да, ПКК имаше със сигурност, TSH, също цинк и селен - да, цялото изследване ще ви го пусна, но чак в сряда ще мога Simple Smile като цяло показателите ми бяха в границите. Показвах ги на двама лекари, пакетите бяха на промоция през лятото.

# 182
Около 100 лв. Платих за двата.

# 183
Здравейте! Късата подстрижка е желателна при косопад и в тази връзка, Моля за препоръка за добър фризьор в София, в който да вложа надежда за хубава подстрижка, защото години наред не откривам такъв.

# 184
Ужас, вчера се сложих кана, естествен, био и т.н и какво количество падна при къпането и изсъхването, направо се уплаших. Косата ми беше за боядисване от 2 месеца, но все отлагах ... При вас така ли е? Пада ли повече когато я боядисване/къносвате?

# 185
Ужас, вчера се сложих кана, естествен, био и т.н и какво количество падна при къпането и изсъхването, направо се уплаших. Косата ми беше за боядисване от 2 месеца, но все отлагах ... При вас така ли е? Пада ли повече когато я боядисване/къносвате?
Чисто от механичните движения пада повече при боя, плакнене, сушене и тн.
А и като е мръсна също.

# 186
Благодаря, надявам се да е само от това Simple Smile Беше позатихнали последните 2 седмици. Затова ви питах за Приорина, но щом започва да действа чак след 3 месеца не е от него. Може би само маслата и скъсяването са дали временен резултат.

# 187
А може и въобще да не е била само естествена къна въпреки всички "био"-та, а да си е имала и химия вътре или да е била стара. Или просто скалпа да не я понася.

# 188
Незнам, поне за естествена я купих , от магазините Зоя, имат и серии с бои от естествени материали - къна, индиго и т.н. Simple Smile Някой ползвал ли е от тях?  Иначе от маслото с екстракт от коприва и репей съм доволна

# 189
Аз използвам къна от скоро, та още не мога да дам много отговори, но има тема и там се споделят доста неща
https://www.bg-mamma.com/?topic=1160252.msg41417966#new

# 190
От къната пада доста, макар и натурална да е. Но това са косми,които  така или иначе са мъртви и са за падане. Къносвам се от много години ,та знам какво е. От маслата също капе, но ,пък, расте и много нова коса.

# 191
Как така от маслата капе? Нали са против косопад? Има ли нещо сигурно против косопад?

# 192
Как така от маслата капе? Нали са против косопад? Има ли нещо сигурно против косопад?
Не, че капе като реакция от тях. Капе от самите фрикции. Като си търкаш скалпа и изпадват космите, които са загинали. Те така или иначе ще паднат, но като си масажираш главата, това се ускорява.

# 193
Маслата не предизвикват косопад. Космите, които ще паднат са умрели седмици рпеди това, просто седят на повърхността на скалпа. Маслата просто подпомагат падането на вече умрелите косми, съответно изглежда като засилване на косопада, но тези косми така или иначе са щели да паднат, дали след ден-два или след седмица... маслото просто ги "изважда" на куп.

И не, няма нищо сигурно срещу косопад. Добро здраве, качествена и пълноценна храна, хранителни добавки, правилна грижа за скалпа и косата с хубава козметика, спокойствие... това е "ефективно" както срещу косопад, така и срещу други болежки.

# 194
Окапват космите,на които така или иначе им предстои да паднат,защото вече са мъртви/също като при къносването/. Създава се една илюзия за засилване на косопада,която преди години и мен ме плашеше,но с времето се убедих,че  здрави,жизнени косми не падат,а падат само тези,на които им е дошло времето .

Общи условия

Активация на акаунт